Farmerama játék (beszélgetés)
Én se válnék meg tőle... Csak gondoltam, közvetítek, hátha kerianyja lehetnék pár jó cserének :) Sok kedves emberrel találkoztam itt és a többi helyen is, akik megérdemlik, hogy próbáljak segíteni :) Imádom ezt a játékot!
Van 6 és 79 éves játékostársam is. Összehozza a normális embereket, a selejt meg úgyis elkopik ;)
Sziasztok.
Én tudom, h kinek van, de még 20db xxles manduláert sem adja oda. Azt mondta h legyökerezett már nála...:)))
Igaza is van.
Nos én 2 tanodát és 2 db szabadon választott rózsaszín ólat adnék az xxles barackkért.....:)))
Nem tom.
Sokáig nélkülöztem??? Most végre bejött. :)
Mennem kell fuvarba. Remélem hamar végzek. Sok a farmokon a meló. :)
:) akkor mit csinálátál??:)
múltkor ninjának volt ilyen mákja! egymás után pörgette a jókat!!!
Köszi.
Megint pörgettem. Most 1 segéden négyet.
120.000 csp
1 pillangó kert
2 sztáp
2 kacsakata
UI: Isten bizony nem nyúltam carba, és felelősségem teljes tudatában kijelentem, nem fogtam p,ncit sem. :)))
Sziasztok!
Belépsz a piacodra megnézed az aranylevelet lesz egy gazda aki 88,88-ért árulja SwissFarmerX és egy szám, az a piacod száma.
Szia.
Honnan lehet tudnihogy hanyas a piac?
Szép reggelt a korán kelőknek, vagy a még fent lévőknek :)
Itt olvastam valakit, hogy többxxl barackfája van? Ha igen, jelentkezne? Köszi! De priviben (is) kérném, ha lehet, mert ma lehet, nem lesz időm fórumot olvasni :(
Mit tökölsz?? Aludjál már. :)))
Reggel cipőkanállal kell kivenni az ágyból.
Hivatalosból:
A legfelső (reset) gomb segítségével, 25 farmaranyért lehetőségünk van a már korábban teljesített szinteket és a teljesen elvégzett feladatsor is törölni. Természetesen a már megszerzett jutalmainkat nem fogja érinteni, viszont a feladat által adott jutalmakat újra megkapjuk. Ebben az esetben úgy fog kinézni a küldetés, mintha még bele sem kezdtünk volna!
A törlés nem hat ki a főtéren található leadásra, tehát a gazdaköri feladat reset-elése esetén a főtéren teljesített szintek nem törlődnek, a nyereményeket nem tudjuk még egyszer megszerezni.
Sziasztok! Most vettem át egy ismerőstől egy farmot, a piacon nagyon drága minden, 01-es piac. Miért ilyen drága? Akkor itt csak termelni és eladni érdemes hogy gyűljön a csp?
( Régóta farmozok, 1 éve, de eddig csak 1 farmom volt, a sajátom. )
Ez egészen biztos. CSak a gazdakörit lehet újraindítani, de az is 60 csillag.
Én is resetelném, de túl sok csp kellene hozzá, sok mindenből kifogytam, pl. palettám sincs több.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?