Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Remélem, nem haragszotok me, ha ide írom, de sikerült összeszednem, miket fogok cserélni, és nem szeretem a végére hagyni:
Az alábbi kergéseket cserélném:
Bajnoki kupák, aranyváros, ásóművész vakond, Copacabana strand, farsangi átöltöző, kertész vakond, lóbőrbe bújt barik, múmiamedve, szivárványfa, tavaszi fa, fr. kifutó, botanikus kert, Hapci a hóember, juhászkutya, karácsonyfa, kísértetkastély, laza lajhár, macitáncos, nagy házőrző, pantomim, proszit!, salátavagdalda, szurkolónyuszi, traktor, francia trikolor, készülő Moréna.
Fák: aranylevél, bájital, bodza, citrom, gesztenye, sárgabarack stb.
Ólak: bagoly, mókus, mormota, kenguru, pillangó, szentjani, borz..., narancs nyuszi, narancs tyúk, alap terményes ólak pl: szarvasgombás, tojástojó, tehenészet, kecsketejes, pehelytollas, festőtelep, egyebek) stb.
Keresek: csillaggyümölcsfa, brazil diófa, sas, {színpad}, kapura rúgás, sarlósuhintás, Diadalív, Eiffel-torony, teleszkóp, napóra, szambabari, új eventek kitehetői (pl: sarlósuhintás, éhes asztalos, szőlőtaposás, sütirobotok stb.)
Termékek: lekik, sütik, bármi, amit piacon meg lehet venni.
Ha felkeltette valami az érdeklődésedet, írd meg ajánlatod, ha van valamid, amit keresek, kérdezz rá, van-e, amit kérnél cserébe!
Sziasztok!
Mert ez akkor is betakarítható, ha még nem 100%-os az érés.
Megtenném én is, ha tudnám....
Így, marad a hősugárzó:-)))))
A baj.
Én reggeli aratásnor a növényekre állatokra eszem. Így nem tudok a kergére enni olívásat.
DE KITALÁLOM. Este kell enni a kergére. Akkor van hely a rekeszben. + ól érésgyorsító
Jó reggelt, szép napot:-)
Egy baj van, fázom.....
Nem tudom kell-e varjú a kergére.Mivel 30 percente érik be.
A kergén meg általában 10 vagy több órás érésűek vannak.
Nincs kihasználva.
Sziasztok:)
Miről maradtam le? Még olvasni sem volt időm..
Én se költenék sapira, bár a sárkányra vettem anno. Inkább akkor tényleg varjúfát vegyél.
Jó reggelt.
Jó reggelt!
Ne hagyd magad kifosztani, sapi helyett inkább varjútojást vegyél, a tp-t adó kütyüknél az is jól jön!
Mikor lesz már 10 óra????
Rózsalekvár + bagolytojásra vágyom.
Aztán földönfutó csóró leszek.
Jó reggelt.
Kicsit drága 1 alkalomra.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?