Farmerama játék (beszélgetés)
Vigasztaljon a tudat, hogy másé is:)
Úgy néz ki a farmom, mint egy kocsma udvar:)
Na most amit nem tudok 100%.
A tojások is adnak ugye mindenre + tp-ét. Fák, állatokra is.
Gondolom azért mert a kergére is kitehető.
Én sem. De régebben láttam már.
megérkeztem. agyiag zokni vagyok. még a farmhoz sincs erőm...
Jóvanna! Legalább te láttál róla képet, én még azt sem. :S
deeee...már képen láttuk:-)))
Sok szerencsét a vadászathoz, bár nekem ez a fa olyan mint Columbo felesége.Mindenki beszél róla, de senki nem látta. :)))
Dehogy kell nekem a lelke! ;) Rózsaszín ól kell! :)
én is ,csak én xxl barack fát-fákat szeretnék látni a farmomon!!!:-)))
Szerencse lánya. :) Meg akar válni, más meg a lelkét adná érte.
Én meg elkótyavetéltem valami sima cserével a teleszkópom.
Nem tudtam (rohantam, nem néztem) hogy nehéz hozzá jutni, és ritka, értékes. :(
Én a csere napon rengeteg jávor tanodától szeretnék megválni, és cserébe rózsaszín fejlesztéseket szeretnék látni a farmomon. :)
Az arany nem gyereknek való! Volt a fiam farmján 450 arany, pár nap alatt el is tapsolta.Hogy mire költötte dunsztom sincs, mert látszata az nincs. Sőt! Még a nagy farmon is valamelyik nap láttam valami új kütyüt.Kérdezem hogy ez aztán mi? Ő persze nem tudja hogy mi és azt se hogy került oda. :D Én viszont tudom.Vásárolt a lelkem....:D
Hát, igen... Meg az arany is kell hozzá, ami szintén nem gyereknek való rész.
Nekem már csak a nagy értékek hiányoznak, a teleszkóp meg hasonlók, de remélem, összejön az is :)
Egyébként a farm nem úgy van kitalálva hogy egy 8-10 éves gyerek egyedül boldoguljon vele.Emlékszem amikor a bahama még nem volt része a farmuniónak mennyi macerával járt a piacozás. :)
Ez szép eredmény! Nálunk is így kezdődött: a fiacskám kezdte, 53-ig vitte egyedül, aztán "Anya, segíts már egy kicsit! Ezt hogy csináljam?..." Aztán a fertőzés elkapott, és ő meg kigyógyult. Inkább a focista karrierjére gyúr :D
Nálunk érdekes a helyzet. A fiam kedvéért lett a farm, amit én gondoztam amíg suliba volt. Aztán szépen lassan átvettem az irányítást. Túl nagy a farm a gyerekhez, azt mondja elég neki egy kicsi. Úgyhogy a nagy farmot megörököltem, neki pedig reggeltünk egy újat. Büszke mert a kicsi is már 50 fölött van. :)
Na, igen... Meg gondozza, ha a kölyköknek épp nincs kedvük :D De imádom őket, pedig van sok rigolyája mind a kettőnek :) Apára ütöttek. A makacsságot, önfejűséget, harcos kedvet mindkettőnktől+nagyszülőktől (most égre emelem a tekintetem), a többi rosszat kizárólag apától (legalábbis ezt szeretném hinni ;))!!!!
Hát te, segítséggel, vagy anélkül?
Így legalább megoszlanak a farm körüli teendők. :) Anya meg learatja a babérokat. :)
Már amikor, nem a barikák tolják;)
Köszönöm, tolom a talicskát:)
akkor nagyon nagy gratula!!!!én folyamatosan rásegítek ezzel azzal ,nem rég lettem 87 :-)
Én nem ettem sem tortát, sem lekit.
Álmodik a nyomor, melléütöttem, a 85.-hez hiányzik a párszázezer.
További ajánlott fórumok: