Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
igen, dilidoki jogos, de az elől is elbújok.
A nyavalyám hivatalos neve "hyperplasia endometrii", relatív ösztrogéntúlsúllyal és hyperandrogaeniával.
Plusz perzisztáló tüsző mindkét petefészekben.
8-9 hetente 8-9 hetes Niagara, szövettan minden esetben:irreguláris endometrium proliferációs stádiumban. Röviden ennyi. Ja, és ez 3 éve megy.
Előbb keresek egy pszichológust.
Mit kell még tudnom a betegségedről?
Tud magyarul, de Nagyvaradrol kerult ki Amnerikaba meg gyerekkoraban.
Most hamarosan itt lesz, ugy hogy vacsorat kell Neki adnom, igy el is bucsuzom egy idore, de majd meg jovok.
nem téged, se mondjuk ezt se tudtam eddig.
Lassan elvonulok.
Akkor elmondasz holnap a nődokinak? kb össze tudod foglalni a bajaim rengetegét??
csak ide ne küldjed az ipsét, mert rohanok a budiba bezárkózni!
nem magyar....
Vagy nem engem kérdeztél?
Mondtam is a ferjemnek, hogy: ha en ezt a clubban elmeselem... de O nem ertette ezt a mondast. Valamikor regen volt egy ilyen film, az volt a cime, hogy: Nem kell mindig caviar
Persze lehet, hogy Ti fiatalok vagytok es nem emlekeztek ra, pedig ez most ideillik a mi clubunkra.
Jaj a fagyi is jöhet, a rekordom 20 gombóc!
Ez komoly, igaz 3 napig ment a hasam és hánytam, de megérte!
jó is lenne, de nem mostan, így is nagy a hasam.
Az előbb szalonnabőrt rágicsáltam, most bort vedelek, erre már túlzás lenne még nutella is, nem?
Megint egyszerre csináltuk dee.
Ez már paranormális.
Én azért nem lakkozom a körmöm, mert nap mint nap mások pisijében és egyéb ürülékeiben túrkálok, ami után és közben folyamatosan sikálom magam, úgyis lekopna hamar. Laborba nem való.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan bolondítsunk magunkba egy férfit?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Tojásrántotta. Te, mikkel bolondítod meg? :)
- Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemeltünket?Tippek?Taktikák?
- Mi legyek bolondballagáskor? :D
- T*köm tele van ezzel a bolond időjárással. Fázik a lábam. 😒🙄😬