Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
Nekem allandoan figyelnem kell magamra, mert ha elszalad a lo, akkor mar keso.
Kepzeld ma a Patkanynal voltam dolgozni, aki a multkor vett egy uj porszivot es otthagyta, hogy en szereljem ossze. Erre kiirtam Neki, hogy nem talaltam csavarhuzot, csinalja mar meg legyenszives. Ma meg mikor megyek, nezem a porszivot, meg mindig nincs osszecsavarozva, de rendes volt, mert kikeszitette nekem a csavarhuzot.
Én is azokat szeretem.Ami büdös az jó.
Holnap is dolgozol?
no ezt lekéstem.......
magamnak válaszolok, az is valami.
Hinni kell!!!!!!!
Most megyek zárok,otthonról folytathatjuk ha megvársz!Ha nem csucsukálj és pihend ki magad!!!
Ezt ismerem, szintén a nőgyógyásznő javallotta, hogy ő is ezt szopogatja...már akkor is gyanús volt a dolog, merthogy ő se az épeszéről híres. Kipróbáltam, nekem nem akar hatni, egész 6 darabig eljutottam ( egyszerre), és úgy sem.
Lehet az a baj, hogy én nem hiszek ezekben a szerekben, csak a "rendes" gyógyszerekben.
A nőgyógyásznő is homeopata( meg pszichopata ) rengeteget vitatkozott velem, védve a homeopátiát, meg a fitoterápiát- ő azt is tanult.
Sedatif PC - elszopogatsz 1 szemet és kész.
Altatónak 2 szem egyszerre.Nagyon jó,nem lehet hozzászokni.Inkább a feszültséget oldja,nem szedál.Az ára is elfogadható.
A kutya kint alszik.Van neki lakosztálya.
A Melissana Klosterfrau - valóban alcoholos,gyógynövényes szer.Keserű,büdös.Nem szeretik a betegek.Homeopátia!!!!!!Adjak tippet?
Tudod én abban nagyon hiszek.
Van olyan náluk is, miért ne lehetne.
a Tiéd bent lakik, vagy csak aludni engeded be?
Dee, milyen szer a Klosterfrau akármi?
Nekem a nőgyógyásznő ajánlotta idegesség ellen, de ha alkoholos, akkor nem nyerőőőőő.....
Én tudom hogy a házában, de ő meg fél mikor esik, mert azt hiszi majd dörög az ég is, attól meg halálfélelme van nyomorultnak.
Sajnos 10 év kevés volt nekije azt felfogni, hogy nem mindig dörög mikor esik, de van mikor dörög akkor is, mikor nem esik.
Kire ütött ez az eb???
Semmi baja nem lett, mert a kilincsben megkapaszkodott- na az a kezében is maradt, de ez legyen a legkevesebb.
persze, nézik a Lost-ot fent, apuci meg a született feleségeket lent.
Kutya a kamrában szlípel, én meg a hálóban klimpírozok. Helyzetjelentést hallottak Győrből, fániéktól.
Isten ments!A gyereknek nem lett baja?
A fiúk még ébren vannak?
De hülye vagyok, hát nem is apámat kéne megkérdezzem, hanem az anyám, vagy mi a csoda.
Lehet hogy ez nekem nem is olyan vili????????
Bocs a technikai szünetért, a legkisebb fiam fent hasraesett a kábelben, lent meg megszakadt a net- ne tudd meg milyen ordítást csaptam...
Hála istennek, ez az érzés kölcsönös, én is nagyon szeretek Veled lenni és eszmét cserélni.
Nem kérdeztem az apámat, de ha gondolod, megteszem, vele jóban vagyok nagyon, és ő a tréfát is érti.
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉNNNNNNNNNN?????
De aranyos vagy, ilyent is rég mondtak nekem- hogy megnyugtató lennék. Mivel bírtalak megnyugtatni? Ja már tudom is, a másik fórumban írottakkal, ugyi?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan bolondítsunk magunkba egy férfit?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Tojásrántotta. Te, mikkel bolondítod meg? :)
- Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemeltünket?Tippek?Taktikák?
- Mi legyek bolondballagáskor? :D
- T*köm tele van ezzel a bolond időjárással. Fázik a lábam. 😒🙄😬