Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
Ez akkor jó hír.Meddig vagy még a laborban?
Így nem szakad meg a munkaviszonyod.
Látod milyen cuki férjed van.Vigyázz rá!
Tudom , olvastam a privit- épp válaszolni akartam mikor láttalak az online-ban.
Van állásom, nov 27-től egy másik szeretetotthonban.
itt kicsivel jobb a helyzet, mint az előzőben, ráadásul helyben van, csak a városig kell buszoznom.
Nem tom milyen lesz, mert körül se néztem, csak rábólintottam....
aztán a kutyival kellett visszamenni a dokihoz, elaltatta, kipucolta a fülét, összehányt meg kakilt mindent, mikor ébredt...a férjem meg gyertyafényes illatos vacsorát szeretett volna velem elkölteni- mert az összes srác házon kívül van...az lett a vége, hogy miután mindenkit (ŐT is meg a kutyát is)sikerült viszonylag elfogadhatóan kielégítani megittam 1 palack vörösbort, jól becsiccsentettem és ledöglöttem szunyálni.
Én is.
tegnap olyan napom volt, hogy nem jutott idegrendszerem ideülni.
bvdt!Irtam neked levelet,de eltünt a rendszerben.
A mozis odaért?
Esetleg ajánlom Susan Forward: Mérgező szülők című könyvét.
Kemény, szó se róla, de nekem anno sokat segített, több dolgot megértettem általa, és lehet, hogy szerepe volt a szüleim álláspontjának megértésében is.
SZia !
Már többször is beszéltem a férjemmel, de úgy tűnik semmi értelme. Azt mondta, hogy már türt ő eleget és már nem tud, még a rám való tekintettel sem. A szüleim követtek el hibákat, az tény, de én még szeretném velük tartani a kapcsolatot. csak a szüliem.
Szia, Enikő!
Én is új lenék itt, remélem, sem te, sem a többiek nem bánják, ha néha benézek ide.
Sajnálom, hogy két tűz között örlődsz. nem ismerem a hátteret, illetve hogy pontosan mi és hogyan zajlik. De lehet, hogy azt mondanám, próbálj beszélni a pároddal, legyen egy kicsit belátóbb a szüleiddel szemben, akik gondolom a koruknál fogva is nehezebben változnak, mint te vagy a párod. Nálunk is voltak nézeteltérések, sokszor a párom rám való tekintettel nyelt egyet, és nem vitatkozott inkább. Azt mondta, ő engem szeret, engem vett el feleségül, nem a szüleimet. Aztán változott a helyzet, ebben szerintem az unokáknak is nagy szerepe volt. Változtak a szüleim is, nagyon sokat.
Sziasztok Csajok !
Én is szeretnék csatlakozni a kis Klubbotokhoz. Remélem befogadtok.
Deenek már egy priviben részleteztem, hogy mi bánt mostanában.
Röviden annyi, hogy a férjem és a szüleim közötti ellentétben örlődöm. És úgy érzem, hogy már nem sokáig bírom.Hamarosan elfogy az erőm és akkor nem tudom, hogy mi lesz a 7 hónapos kisfiammal. Kit válasszak? A férjemet? A szüleimet? Mindenkihez ragaszkodom, még akkor is ha a szüleim nem úgy állnak a dolgokhoz ahogy azt egy szülőtől el lehetne várni. Nagyon sajnálom, hogy ilyen körülmények között kell élnie a fiamnak.
Egyenlőre ennyi. Majd még jelentkezem, ha tudok. Csak az a baj, hogy én nem vagyok éjjeli bagoly, mint ti. És ha még az is lennék, akkor is esténként-éjszakánként mindig a férjemé a gép.
Szép estét mindenkinek.
Üdv: Enikő
Váci Mihály: Idomítgató
Szelíd szerettem volna lenni,
mint margaréták kinn a szélben-
de vissza kellett marni ennyi
idomítgató szenvedésben.
A testem, mint hűséges állat,
szolgált volna, de leroskadt,-
s kidőlt lovam nyakára dőlve
néha kellett hogy felzokogjak.
KUKURIKÚÚÚÚÚÚÚÚ, JÓ REGGELT!
Győrben barátságtalan idő van ma: lehűlt, borús, szomorkodós őszi .
A nap ha kibújik, gondolom jobb lesz.
KELLEMES, BÉKÉS, EGÉSZSÉGGEL TELI NAPOT KÍVÁNOK MINDANNYIOTOKNAK!!!!!
Bocsi csajok, de én leköszönök, ma nagyon sok hülyeség ért napközben és kirogytam asszem.
További jó csevelyt, majd holnap visszaolvaslak benneteket!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan bolondítsunk magunkba egy férfit?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Tojásrántotta. Te, mikkel bolondítod meg? :)
- Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemeltünket?Tippek?Taktikák?
- Mi legyek bolondballagáskor? :D
- T*köm tele van ezzel a bolond időjárással. Fázik a lábam. 😒🙄😬