Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
A fiúk igen. A nagy is, remélem.
Most már indulsz is?
Zsuzsi fél tízre igérte magát,én addig megyek haza és otthonról folytathatjuk egy kicsit.
A fiúk jól vannak?
Nem, kint a kamrában alszik. délután beengedtem, de bepisilt, és a szobába is be akart jönni , hogy vegyem ölbe...38 kilós és irtóra vedlik, tehát ez nem ment. Mikor meg becsuktam az ajtót, nekiállt kaparni meg nyüsszögni.
A vacsiját azért megette, meg kapott a gyógyszerből is.
Az értágító sokat segít.Az öregeknek is azt adnak.
Bent van a lakásban most is a kutya?
Kapott injekciót, kipucerálták a váladékot a hallójáratából, és agyértágítót írtak neki, állítólag ez valami új csodaszer.
Úgy szédölög nyomorult, mint egy részeg, és egyfolytában nyüszít meg bújna hozzám hogy segítsek....szívszaggató látvány és érzés- remélem tényleg jobban lesz, mert megőrülök ha baja esik.
ó szegény,kapott valami gyógyszert?
Az én kutyám csak rossz,de nagyon.
Jaj ne csináld már, ezzel le kéne hogy feküdj, mert így hogy akarsz meggyógyulni?
Kár hogy nem lakom közelebb, ne félj, ágyba parancsolnálak, ha kell fizikai erőszak árán is.
Beteg a kutyám. Egyensúlyzavarai vannak, mert be van gyulladva a belsőfül, és ingerli az egyensúlyközpontját.
Még most is dolgozok.Reggel pedig indulok Siófokra.
Miért volt rossz napod?
Jaj Te szegény, milyen pocsékul érezheted Magadat...
remélem nem mentél be dolgozni, csak pihentél!
Hogy tudnék segíteni Rajtad??????????
Itt,még pár percig.
Tudod ma korán kell lefeküdnöm.Beteg vagyok!
Megjöttem, de azt hittem sose érek ide.
Ez nem az én napom volt.
Itt vagy Dee??????
Sziasztok Kedves Lanyok!
Sajnos nalunk is esosre fordult az ido es jocskan lehult a levego! Bar megjegyzem ez itt nem az idojarasjelentes. Remelem azert jo napunk lesz. En is sajnalom, hogy nem tudok Veled osszefutni Fanika, de sajnos ilyen helyzet all elo, amikor ennyi az idoeltolodas.
A Babits vers gyonyoru, ugy hogy mar gyonyoru gondolatokkal kezdodhet a napunk!
Babits Mihály: Húnyt szemmel
Húnyt szemmel bérceken futunk
s mindig csodára vágy szívünk:
a legjobb, amit nem tudunk,
a legszebb, amit nem hiszünk.
Az álmok síkos gyöngyeit
szorítsd, ki únod a valót:
hímezz belőlük
fázó lelkedre gyöngyös takarót.
JÓ REGGELT A FÁNCSI FÓRUM KEDVES TAGJAINAK !
Ma október 5, csütörtök van, itt Győrben randa borús, esőre álló idő.
Olvastam a további eszmecseréteket, örülök hogy Kathy is jól van- kár hogy sosem tudom kivárni amíg be tud kapcsolódni.
Remélem kellemes napja lesz mindenkinek,( remélem ma nekem se szólnak be) este szeretettel várlak Benneteket, kedvenc "virtuális" barátnőim!
Bolondfáni asszony
További ajánlott fórumok:
- Hogyan bolondítsunk magunkba egy férfit?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Tojásrántotta. Te, mikkel bolondítod meg? :)
- Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemeltünket?Tippek?Taktikák?
- Mi legyek bolondballagáskor? :D
- T*köm tele van ezzel a bolond időjárással. Fázik a lábam. 😒🙄😬