kb 200 nálunk is 480 volt az eper 140 a zöldség és a répa 200 a zeller 300 a paradicsim 350 a paprika...stb nálunk a mi falunkban drágább... ezek azujpesti piac árai
nem mert nem én csináltam ezen kivül szép nagyszemü volt a krumpli piacra járni szeretek az unokám apja dolgozik ott muszály volt bemennem,és fenntartunk egy kis lakást ahol ki kell a postaládát időnként szedni.... megkiirom az ora állását is...
Noémi tartja és ma biatorbágyon van délelőtt és természetes hogy a testvére gyerekéért beszalad én csak gyerek ülést adok a kocsiba... a többi az ő dolga sok sok helyre jár ... ez van hozzám legközelebb... délután meg a zeneiskolában vizsgáztat, én meg pestre megyek neki valutát váltani mert ciprusra megy ujra... persze sok más dolgom is van....
majd teszek a naplomba kimásolható dalokat is de csak amit az én gyerekeim játszanak valamikor estig... és ez jó lesz mintának a többit is ugyan ugy kell....
ma már megviselnek a dolgok nem vagyok elég rugalmas teljesen konzervativ öreg ember lettem és rossz nézni hogy nem hallgat hiába van esze... szerencse hogy nem mind...
A gyerek még nem volt felnőtt így szive joga itélkezni.Nekünk ezen nem szabad mérgelődni megbántódni,hisz mi is voltunk abban a korban amiben most ők vannak.((((((
Tegyük a szivünkre a kezünket.Mindig egyet értettünk anyuval,apuval?Nem.Dühösek és tehetelenek voltunk.A különbség az,hogy mi még engedelmeskedtünk.Nem hatott ránk a média....
Nincs nektek hibátok-nekünk sincs! Csak nehéz elfogadni a gyerekek döntését.Mi már látjuk előre,hogy a lépésének mi lesz a következménye.De neki is meg kell tapasztalni a veszélyes helyzeteket hiába óvjuk őket.
én a te képedet nem látom sehol.... pedig megnéznénk páran ... rettenetes sok hibával küzdő emberek vagyunk mi is csak az Isten áldásával telnek napjaink.....