Falun élők (beszélgetés)
Pest szélén nézd meg alapomon vagy a naplom 2 oldalán de nagyon szép helyen...
azért majd vissza nézek ide jó volt veled dumálni!
Hát ha senki nem ír akkor megyek.ezer a dolog mert holnaptól újra munka és megint nem leszünk itthon előbbre.
most voltam kint az udvaron és nálunk már most nagyon meleg van.Ma mit csináltok?
szerintem ez a normális ha így érzel a lakhelyed iránt,így lehet csak teljes az életed.Gondoljatok bele ha nem szeretnénk ott lakni ami van...az tiszta depresszió legalábbis nálam volt ilyen időszak.
Igen,ott tudja csak megérezni a végtelen érzésést:)
Igen ,az volt.
Amikor utánna zuhanyzik az ember,ég az egész teste a milliónyi apró vágástól,amit a kukorica éles levelei okoztak:))
én nagyon szeretem pestet örülök hogy itt vagyok nem tudnék ott lenn hosszan élni... állandóan utban lennék felfelé egy pár nap az csodás ott ...de én már itt tudom elképzelni magam...
még most léptem a 9-dik hétbe és nincs kiskönyvem se .Csüt.-ön megyek először védőnőhöz,de szerintem dec.15 vagy utána
Nekem az az érzésem a puszta közepén hogy nincs semmi határ se korlát és hogy annyira szabad vagyok.Ha még van legelésző nyáj is arra...hát az meg nagyon szupi mert az állatok a mindeneim.Nem véletlen van 3 kutya itthon.A kukorica címerezés elég sz.r meló :-((((
Ebben biztos vagyok:))
Voltam építőtáborba,kukoricát címerezni,nem jut eszembe a város neve,hogy hol.
Nagyon klassz volt és valóban gyönyörű az alföld.
Ha az ember be áll egy puszta közepébe,olyan mintha nehéz súlyal nyomódna rá az ég:))Legalábbis én ezt éreztem:)
anyósom is a lányával volt gyümölcsös.Legyen bármi nagyon várjuk és nagyon örülünk neki.Aug.óta vártuk,és pont most a legnagyobb felújítás közepén megérkezett.
Itt élni olyan mint ott csak nekünk ez a gyönyörű.Én imádom a tengert de ide hazajönni mégis Isteni.A Tisza az valami csoda.Nem hiába ihletett meg annyi költőt.. :-))))
Nekem lányom lett,de hogy ez bionyítékot jelent-e vagy csak véletlen?Nem tudom:)
azt mondják a körülöttem élő szülő nők hogy a gyümölcsös terhesség lányt hoz!Szerinted?
Igen,zala nagyon szép ,a rengeteg erdőével,domjaival.
Nem tudnék alföldön élni,ettől függetlenül szerettem arra járni is:))
A dinnyére még várnod kell egy kicsit,de sárgadinnye már nagyon finom:))
Az eéső gyerekemnél én is azt kívántam,csupa nyers dolgot,de azt is fagyasztva:))
Fagyit,fagyasztott gyümölcsöket ettem ,meg nyers krumplit rágcsáltam:))
te szép helyen élsz csak nagyon messze egyszer voltam arra... nagyonszépek a falvak...arra
Remélem jó lesz bár még ez életem első próbálkozása a dinnyével.De mióta terhes vagyok nincs semmi tünetem csak a gyümölcsöt éhezem.Eper dinnye alma...korlátlan mennyiségben
Zala megyében:)
Itt nem érdemes dinnyét ültetni,az csak az alföldön lesz az igazi:))
Hát igen ott terem a dinnye,nálunk nem lesz édes,se piros:(
Dinnye?Akkor te alföldi vagy ugye?:))
4 év alatt lett ilyen ,amilyen most,gondolhatod,hogy építkezés után hogy nézett ki a telek:)
Raklapok,körakások,maradék deszkák,törmelék,szóval volt mit rendbetenni,nem is ment egyik napról a másikra.
Többször kellett végigmenni a telken traktorral,mert sehogy se tudtunk járhatóvá tenni a telket.
A fenyő ,ami köré a dézsa van téve,az azért kellett mert ott volt a szint,évekig volt szegénynek kinnt a gyökere,ahogy a traktor kikotorta mellőle a földet,szóval ez az ötlet jött,hogy a fenyő is megmaradjon,meg a telek se legyen annyira dimbes-dombos.
Nem is értem hogy bírod annyi gyerekkel ,kerttel ,mindennel együtt,nem vagy semmi:)))
Még a hárommal is fejetlenség van reggelente!:))
Le a kalappal!D
nálam már minden a szabad ég alatt van,paprika paradicsom s.dinnye,hú lesz jó sok mindenünk
végre találtam egy kertes házas helyet
nagyon jó dolog kertészkedni szépítgetni
ma elkészitettem vagy22 zsemlét vajazni vajkrémezni csokikrémezni kinek hogy felvágott paprika paradicsom stb bele egy egy banán s már készítem a reggelit ilyenkor fél hat van tea kávé unokának kakaó cumisüvegbe feleségnek ágyba küldöm a feketekávét sajnos nem én viszem fel de tejszinnel mert nem szivesen szaladgálok ülni jobban tudok... reggeliztetés a későn kelök felébressztése.... mindig el el veszik valamit mi minden reggel keresünk ... zajos reggelek minden nap nálunk
széplett megnéztem én nem tudok ilyen rendet tartani...
További ajánlott fórumok: