Ezüstkolloid és aranykolloid - hasznos tudnivalók (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ezüstkolloid és aranykolloid - hasznos tudnivalók
Nézegettem kicsit az oldalon.
A fórumban egyetlen kérdésre sem válaszolnak, az aranykolloidról pedig ilyen hányaveti ódon írnak. Nem bánják hogy olvashatatlan:
Nem tudom mit gondoljak. Segítenél?
A Dr Juice nagyon drága, de lehet hogy adok ennek is egy esélyt. Gondolom ennek a legjobb a minősége is. Akkor azt vegyem amit toroköblögetőként árulnak? Abból kell 15 ml naponta?
Sajnos a kutakodás már nem nagyon megy, mert erősen gyengül a szemem és nagyon árt a monitor. Nem tudom mikor találnám meg.
Csak így forgalmazhatják,így kaptak rá engedélyt. Röhej de ez van. Ha nagyon kutakodsz akkor ráakadhatsz a magyarázatra miért is csak így árulhatják, engem meggyőzött pláne a hatása.
3*5 ml felnőttek napi adagja. De én a 15 ml-t kettéosztva reggel és este ittam.
Van mérőkupakja és adnak egy szórófejes kisüveget is.
Sajnálom,hogy feleslegesen adtál ki rá pénzt.
Én sokat kutatkodtam mire rátaláltam egy termékre ami megfizethető számomra és leellenőrízhető kutatási eredményekről és engedéllyel rendelkezik.
Ez a Dr. Juice féle ezüstkolloid volt amiről van tapasztalatom. Én mint írtam, már mindent kipróbáltam előtte, olvastam ha a probléma évek óta fenáll akkor hosszabb kúrára lesz szükség. Na én aki nap mint nap a bajommal éldegéltem elkeseredve, kb 1 hete ittam az ezüstvizet mikor felötlött hogy jézusom, nincs odalent bajom, elmúlt. Totál kb 1.5 hétig ittam és aztán kb 3 évig nem volt semmi bajom, amúgy javallt évente egy kúrát tartani.
Ezért fordultam megint több bizalommal a Dr. Juice aranykolloidhoz. Találtam egy weboldalt ahol a legolcsóbb kiszállítással együtt. Ebben az oldatban nincs szemcse, nem is szabad semmit látnod egy minőségi termékben az arany és ezüstszemcse szemmel nem látható! Nagyon fontos a folyadékban lévő ezüst vagy arany sűrűsége hisz hatékonysága abban rejlik na és a szemcsemérete. Én nem is mernék akármilyen terméket megvenni.
Szia!
Hát, én előre nem szoktam hinni semmiben, persze mindent úgy próbálok ki, hogy hátha majd ez.... Természetesen megint csalódtam, mint mindig.
Az agyi tevékenységem változatlan, és ugyanúgy megvannak az ízületi gondjaim is. Kicsivel sem vagyok energikusabb sem. Egyáltalán semmi hatás, és nagyon fel vagyok háborodva, hogy megint hagytam magam megvezetni. Ráadásul a hivatalos honlapon vásároltam, 9 üveggel egyszerre, mert kedvezményes volt. Pár napja nagyobb dózisban fogyasztom, hogy fogyjon már el végre, mert kidobni sajnálom, de még mindig van 3 üveg, és egy majdnem teli.
Megírnád melyik ezüst kolloidot használtad és milyen dózisban? Ha felráztad az üveget, zavaros volt? Az aranyban az is zavaró, hogy üledékes, ami ugye nem kolloid méret. Akkor mi van benne??
Heló :) én is elkezdtem inni az aranyat.
Neked milyen tapasztalatod van vele?
Több okom is van kipróbálni, ezüstkolloiddal, orvosoltam már egy évekig fennálló nőgyógyászati problémát, ami nálam felért egy csodával, mert nem egy orvosnál jártam és az általuk felírt gyógyszer ,kúp csak rövid ideig vagy egyáltán nem használt.
Ezüstkolloid kúra előtt még felvettem párommal együtt egy injekciókúrát is,één aki úgy fél a tűtől...,de placebó ide vagy oda nem segített az sem, pedig hittem 1000%-ban hogy segít majd.
Végül az ezüst oldotta meg :)
Én az aranynál arra leszek kíváncsi mennyire hat agyi szinten és energia fokozása szempontjából. De ízületi problémáim is vannak de az nem mindig.
Neked vannak pozitív tapasztalataid?
ma kezdtem használni az aranykolloidot. napi 3x20 milit szedek, és spray-zem az arcomra.
Majd írom a tapasztalatokat ha lesznek. Ha simább lesz a 61 éves arcom, akkor elismerem hogy tud valamit. de ami belülről változik, azt is leírom majd.
Élesszük fel a témát!
Kinek van tapasztalata az arany kolloid használatával kapcsolatban?
Sziasztok!
Gyakran használok Mesosilvert, nekem eléggé bevált. Mostanában a fejbőrömre használtam, elmulasztotta a gombásodást. Nagyon hamar hatott és maradt még néhány, s gondoltam megkérdezem az itt egybegyűlteket, hogy volna-e akit érdekelnek a megmaradtak. Ha igen, jelezzetek!
Üdv
Tverdota Péter
Egy hete kezdtem el szedni mind a kettőt, kíváncsian várom mások tapasztalatát, hozzászólását.
Én nagyon hiszek benne és bízom a jótékony hatásaiban. Tapasztalatokat szeretnék gyűjteni hogy kinek mire volt hatékony.
Én a Flavin termékeit használom, nekem nagyon bevált. Nano Silver megfázásra, legutóbb a macskánknak adtunk belőle mert tüsszögött, 3 nap alatt meggyógyult.
Amikor fájt a könyökem a fájd. csillapító nem használt, Nano Gold-tól pár nap alatt elmúlt.
Szép napot mindenkinek!
A minőségétől ,az előállítás tisztaságától függ az ára.
Ebben az esetben az olcsó az nem biztos hogy jó minőség.
üdv!
Az aranykolloid tapasztalatokkal kapcsolatban érdeklődnék. Én a nanogold aranykolloidot vásároltam. Olvastam olyat, hogy ha a készítményben "úszkáló darabokat" látunk, akkor azt nem tanácsos belsőleg elfogyasztani. Ez így van-e, illetőleg ez mitől van. Ez a termék jóval olcsóbb mint más aranykolloid készítmény. Esetlegen melyiket ajánljátok?
A víz neve:Ezüst Ion Lúgosított Ivóvíz ph9,3.
Összetevők:Elektromos eljárással adalékanyag nélkül lúgosított(ph9,3+/-3%)ionizált ivóvíz,ezüst kolloid
Ezüstös szürke üvegben van és 2 liter 405ft.
Biztos valami új dolog,ha még senki nem próbálta.
Nem tudom milyen az ezüst kolloidos víz, felénk Nano Silver néven lehet hozzájutni.
Csak jót tudok róla mondani. Immunerősítő, gyerekeknek is lehet adni, természetes antibiotikum.
Megelőzésre minden nap, betegség esetén emelt adagban kell fogyasztani.
Jó mindenféle megfázás, felfázás, torokgyulladás,szem-fülgyulladás szájnyálkahártya gyulladás esetén. Külsőleg pattanás, gombás fertőzés, szemölcs, égés, herpesz lábszárfekély...
Nálunk egy gyerekorvos ajánlotta az ezüst kolloidot.
Én azért bizonytalan vagyok.Magamon még csak-csak kipróbálnám,de a gyerekeken.......
Most lehet ezüst kolloidos vizet kapni,azt vettem.
Valaki próbálta már?