Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

2136. mrs.dry (válaszként erre: 2134. - Bernuska)
2008. okt. 7. 21:15

Napi egy kávé édesítővel, tejpótlóval elmegy.

Én csináltam karob-os szeletet, nasi helyett csokipótló.

És csinltok tönkölyliszttel és édesítővel sütit is, így könnyebb.

A szőlő elég cukros, az biztos nem túl jó.

Gondolom mindenki máshogy reagál, én pl tök nem kellő időben elkezdtem menseselni... egyáltalán nem lett volna még itt az ideje. Múlt héten is 1-2 napot volt, majd elmúlt. Most tegnap óta megint... lehet h nekem ezt kavarja meg :-(

De azért még a diétának mennie kell tovább!!!

2135. mrs.dry (válaszként erre: 2133. - Bernuska)
2008. okt. 7. 21:10

Bernuska!

Tudom milyen ez :-(

Simán nekiálltam én is esténként, sőt még éjjel is nassolni.

Imádom a csokit!!!!

De most tudomásul vettem, h nem fogok meggyógyulni, ha nem veszek erőt magamon.

Amúgy meg lelkileg igenis beteg voltam a sok nasitól!!!!

2134. Bernuska
2008. okt. 7. 21:07

Hetente egyszer tör rám ez a hatalmas édesség-éhségérzet, ilyenkor a falnak megyek.

Az étrendem nem akarom változtatni, ez így nekem egész jó... esetleg gáz esetén a diabetikus nem megoldás? Ígérte a bioboltos, hogy szerez nekem candida sütit, de még nem jött....

Az is lehet, hogy a kávával van a gond, mert csak olyat kaptam, ami 89%-ban cikória, van benne egy kis koffein. Rizstejjel iszom, néhány napja. A másik, ami talán lehet az oka, az a szőlő. Szüreteltünk 3 napig, és kb. napi kb. egy fürt szőlőt megettem, lehet ez is sok volt. Most leállok a szőlőről, és ha nem javul a bőröm, a kávéról is....

2133. Bernuska (válaszként erre: 2131. - Mrs.dry)
2008. okt. 7. 21:00

...hát, már késő....mert az összes csoki bennem van, az utcai szemetes helyett. :(

Talán jobb lenne, ha beteg lennék az édességtől, de sajnos semmi, ugyanúgy vagyok, mintha nem is ettem volna, csak a hangulatom javult tőle....bár most meg a lelkiismeretem furdal.

2132. Bernuska (válaszként erre: 2129. - Cszsuka)
2008. okt. 7. 20:58
Nem, már 1,5 hete vége, ilyenkor már javulni szokott a bőröm, a mensi alatt csúnya általában.
2131. mrs.dry (válaszként erre: 2126. - Bernuska)
2008. okt. 7. 20:50

Jujjjjnemár!!!

Ennél erősebbnek kell lenned! Tudszt Te szerintem!

Fogakat összeszorítani, összes csokit a konyhából kivinni az utcai szemetesbe!!!!!

Azerőveled!!!!

2130. mrs.dry (válaszként erre: 2123. - Luice)
2008. okt. 7. 20:49
Jó, hogy megjöttél!!! :-)
2129. Cszsuka (válaszként erre: 2126. - Bernuska)
2008. okt. 7. 20:32
Kezelgesd szépen a furunkulusokat és nyugodj meg. Nem vagy menses közelben?
2128. Cszsuka (válaszként erre: 2126. - Bernuska)
2008. okt. 7. 20:30

Semmit. Úgylátszik, te időnként ilyen vagy. Ha nem lettél rosszul, vagy ilyesmi, akkor tök jó. Talán így is működik. Azért ne hagyd abba, hiszen nem csupán ez a néhány falat csoki a lényeg, hanem az, amit tanulsz közben saját magadról. Amit tapasztalsz, hogy mikor mi történik veled.

Fontos, hogy továbbra is valamiféle rend legyen az étkezésed terén és az életedben. Ha emellett kitartasz, a szervezeted szép lassan átáll és elfogadja, hogy megengeded magadnak a gyógyulást.

2127. luice (válaszként erre: 2124. - Cszsuka)
2008. okt. 7. 20:29
Jól van na csak örülök,hogy tulvagyunk rajta és itthon vagyunk.Na meg hiányoztatok
2126. Bernuska (válaszként erre: 2122. - Cszsuka)
2008. okt. 7. 20:22

ezen vagyok, de valahogy sosem jön össze...

Most így, 2 csoki után hogyan tovább, mit javasolsz?

2125. Bernuska (válaszként erre: 2123. - Luice)
2008. okt. 7. 20:20

Én gondoltam rád, csak most ismét k.o vagyok. :(

Pénteken sem azért mondtam, amit mondtam, hogy megbántsalak, tényleg nagyon jó, hogy mindenkiért aggódsz, és figyelsz.

2124. Cszsuka (válaszként erre: 2123. - Luice)
2008. okt. 7. 20:20
De csípős a nyelved! Hol tanultad ezt a hozzáállást? Mivel bejelentetted, hogy nem leszel, még nem hiányoltunk, de holnap már biztos kerestünk volna,ha nem jelentkezel.
2123. luice
2008. okt. 7. 19:22
Igaz hogy senki nem hiányolt de megjöttem
2122. Cszsuka (válaszként erre: 2121. - Bernuska)
2008. okt. 7. 18:59
Ha agykontrollos szemszögből nézem, akkor inkább azt tanácsolom, hogy ne passzívan vagy negatívan állj hozzá, csupán légy óvatos...:)
2121. Bernuska (válaszként erre: 2112. - Cszsuka)
2008. okt. 7. 18:21

:( Azért keseredtem így el, mert szerintem sokkal csúnyább lett most a bőröm. Talán elbíztam magam a múlt héten, amikor szépen alakult a bőröm. Szegény Beautiful-lal is olyan önelégülten beszéltem. :(

Nálam minden fordítva sül el, mint ahogy gondolom: ha elmegyel vizsgázni, és azt mondom, hogy tök jól sikerült, akkor tuti, hogy szar lett, de ha azt mondom, hogy elrontottam, akkor lesz a legjobb. És ez sajnos az életem minden területén működik, ami ahhoz vezet, hogy mindenhez passzívan tudok csak hozzáállni.

2008. okt. 7. 18:17
Szerintem a Génia nagyon drága, vannak ennél olcsóbb megoldások is flóra visszatelepítésre.
2119. 9df60c3431 (válaszként erre: 2109. - Fűszál)
2008. okt. 7. 18:16
Ő nem candidás, de tényleg jobb ha nem kefirezik mert nem lenne jó ha esélyt adnánk a gombáknak. A joghurt viszont mehet.
2118. Cszsuka (válaszként erre: 2117. - Zsanetta)
2008. okt. 7. 17:52

Az endometriosis az más, sajnos..:(

Ettől függetlenül én nem a hüvelyi candidára gondoltam

2117. Zsanetta (válaszként erre: 2116. - Cszsuka)
2008. okt. 7. 17:41

Hmm,4xi endometriosisos műtött vagy nulla petevezetővel,novembnerben lombikozunk.

Candida vizsgálatom az orvosom csinált most negativ eredménnyel.

2116. Cszsuka (válaszként erre: 2111. - Zsanetta)
2008. okt. 7. 17:36

A grape csepp szedésével ebben az esetben nem sokra mentek.

Mivel olvastam az adatlapodon, hogy nehezen jön össze a baba, s biztos oka van, hogy pont ezt a fórumot találtad meg, megkérdezhetem, hogy voltál-e már candida vizsgálaton? Egy ilyen betegség ugyanis könnyen okozhat olyan problémát, hogy nehezen, vagy nem esel teherbe. Többeket ismerek, akiknek a candida terápia után spontán volt terhesség. Persze akkor a leendő apukát is szűrni kell és kezelni.

2115. Cszsuka (válaszként erre: 2110. - Zsanetta)
2008. okt. 7. 17:34
Az ezüstkolloid után meg főleg kell laktobacillus, mert magától elég nehezen fog visszatelepülni (így lehet, hogy sehogy)
2114. Cszsuka (válaszként erre: 2105. - Zsanetta)
2008. okt. 7. 17:33

Szia!

Vigyázz, már szerintem tegnap is ezért lettél kizárva a Hoxáról, mert ugyanazt írtad le többször, s akkor a rendszer automatikusan kizár. Akartam válaszolni priviben, akkor láttam, hogy már nem vagy tag, de ezek szerint visszakaptad.

Itt egyikünk sem ért az orvosi diagnózishoz, tudom, hogy te ezt megszoktad, de mi (legalábbis én) szeretem, ha magyarul írják le a problémát, hogy mindenki értse. Ne haragudj, nem bántásból írom:)

szóval, ha hiányzik a lactobaci, ne tétovázz, nagyon jó a Génia és nem is drága. A hüvelygyulladás is emiatt lehet, úgyhogy előfordulhat, hogy különösebb bonyolult műveletek nélkül is meg tudod oldani ezt a problémát.

Érdekes, hogy a kaukázusi kefírt itt már más is említette, de én is inkább az élőflórás natúr joghurtot ajánlom.

A grape csepp jót tesz az emésztésnek, meg a gombák ellen, de ha nincs gombád, fölösleges ott lent grapét használni, szerintem. Ha a kúptól nem múlik el a gyulladás, akkor ajánlom a Nonit, meg az olajfalevélkapszulát irrigálásra.

Valahol lentebb valaki írt egy nagyon jó hüvelygyulladás elleni öblögető receptet, ki is írtam, de nem találom. Ha valaki még kiírta, megköszönném, ha újra bemásolnátok, mert szerintem most hasznos lenne.

Köszi!

2113. Cszsuka (válaszként erre: 2109. - Fűszál)
2008. okt. 7. 17:23
Köszi, hogy írtad, épp ezt akartam írni! A Génia tényleg jó, nemrég használtam. Nem is kell belőle mindet elhasználni egyszerre.
2112. Cszsuka (válaszként erre: 2108. - Bernuska)
2008. okt. 7. 17:22
Ó szegénykém, tényleg sajnállak! De sajnos ez nem úgy működik, hogy elkezd jobb lenni és mindig jobb lesz, hanem úgy, hogy elkezd jobb lenni, egy picit visszaesik, aztán megint elkezd jobb lenni, de soha nem esik vissza annyira, mint azelőtt. A göbök összefügghetnek a ciklussal is, sajnos, annak függvényében csak szép lassan szűnnek meg. Ráadásul írtam neked, hogy ez csak egy lehetőség, ha ettől van, elmúlik, ha nem ettől van, akkor is javul az állapotod. Ha már ilyenkor csokira vágysz, legalább válogasd meg, hogy milyet veszel:)
2111. Zsanetta
2008. okt. 7. 17:12

Ja és nem lehet most tudni hogy mi van mert kenet baci=bakter vaginosis de a tenyésztés negativ??

Páromat is kezeljem??

És ha ő is szed vizzel grapefruitmag kivonatot??

2110. Zsanetta (válaszként erre: 2109. - Fűszál)
2008. okt. 7. 17:09

köszönöm válaszodat!!

Szerintem veszek vmi tejsavkészitményt inkább.Nincs gombám az negativ lett.

mikor csináljam mert most ezüstkolloiddal irtom a bacikat!!

2109. Fűszál
2008. okt. 7. 17:05

Zsanettának:

Ha jól tudom a kefírt erjesztéssel készítik, és candidásoknak tilos. A joghurt az amiben baktériumflóra van, azzal szoktak irrigálni. Én nem vagyok szakértő, de előbb nézz utána, mielőtt még nagyobb lesz a baj. Én pl Génia hüvelykúppal támogatom a laktobacilusaim, az direkt erre van, vény nélkül kapható.

Sok sikert.

Cső

2108. Bernuska
2008. okt. 7. 16:59

Sziasztok!

Ma nagyon mély ponton vagyok!

Tegnap-tegnapelőtt folyamán kijött rajtam egy csomó, nagy göbös, gyulladt patti, szerteszét az egész arcomon, így ismét az utcára sincs kedvem kimenni.

Ma már kínomban 2 csokit zabáltam fel, és azt érzem, hogy nincs értelme tovább sanyargatni magam.

2107. 9df60c3431 (válaszként erre: 2103. - Cszsuka)
2008. okt. 7. 15:47

Igen, tényleg sokkal jobb formában van aminek nagyon örülök. :) Szerintem hamarosan rendbejön.

Ami engem illet én még mindig nem tudom gomba-e vagy nem, de most már ott tartok hogy laparoszkópiát akarok kérni valamelyik nőgyógyásztól. UH-n ugyanis semmit se látnak, igy nem jutunk előrébb. Pedig terhes uh-val vizsgáltak, az jóval érzékenyebb. Ezt a műtétet meg csak akor végzik el ha nincs gyulladás, és azt hiszem nem kívánságműsor.

De amig ittam a kolloidot addig nem voltak nőgyógyi-s panaszaim. Más hatása nem volt, és ez is visszatért miután abbahagytam. 2 hétig ittam.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook