Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
A törőset eheted tudomásom szerint, úgy mint a diót is.
Eszembe jutott még egy kérdés: földimogyorót sem lehet, igaz? De csak a sós zacskósat nem, vagy a törőset sem?
Szia! Örülök, hoy bevált az útifű maghéj.
[link]
itt leírnak mindent az ételallergiáról
Ha korábban nem voltunk azokra allergiások, akkor mi az esélye, hogy diéta után azok leszünk?
Hogy fog jelezni a szervezet? Jönnek megint a tünetek?
Más: Tegnap próbáltam ki először az útifű maghéjat. Működik, jól tisztít. :)
Igen igazad van, nekem ez egyértelmű, de nem mindenkinek, ezért ezt is le kell írni.
A vajat nem ismerem így erről nem tudok nyilatkozni, de a tortabevonó csoki és minden csoki tilos az egész diéta alatt, sőt még egy ideig utánna is kerülni kell a cukrot, így természetesen a csokit is.
Nem csupán a szoktatásról van szó, hanem arról is, hogy így lehet kiszűrni, mire vagy esetleg allergiás. Ha a szervezet jelez valamelyik ételre, akkor azt mostanában nem kellene elővenned. Néha évekig, de ha ügyesen hozod magad "topra", akkor előbb-utóbb visszajöhet az az étel.
Lányok gondolom hogy étbevonós csokimáz nekünk a második időszakban is tiltott, ugye? Lehet hogy buta kérdés volt, csak próbálkozok!:) Másik kérdés: a Lidl-ben van olyan hogy márkázott vaj, találkozott már valaki ezzel? olcsóbb mint a teavaj, és összetételében nem látok különbséget, alkalmazta ezt valaki teavaj helyett? köszi lányok!
A héten főleg napközben leszek, mert most értem haza a gyerekkel a próbáról, felnéztem, de mivel reggel 5:15 kor csörög az óra, így megyek is pihizni. Holnap is próba lesz este 18-tól elvileg 20-ig, de még nem tudni mikor végeznek. Szombaton Miskolcon Nemzetközi Bajnoságon indulnak formációs tánccal, erre gyakrolnak most. Szombaton egész nap nem leszek valamikor vasárnap hajnal 3 körül érünk talán haza.
Pontosan, jól mondod, visszaszoktatod a szervezeted. Gondold csak el az első 3-4 hétben nem eszel csak zöldségeket főként, és ha a második időszakban hirtelen elkezdesz mindent enni ami a megenedett élelmiszerek között van, akkor megterheled a gyomrodat. Ezért egyesével 2-3 nap alatt szokjuk meg az új dolgokat. pl a szójatejnél is, először pl fél decinyit, másnap egy decit, harmadnap egy csészével, ha nem volt gond, akkor a következőt a listáról.
Igen, én ezt szedtem, és saját tapasztalatom alapján mondom hogy nagyon jó. Tényleg sokkal jobban éreztem magam tőle, egészségesebbnek is úgy általában (még a csúnya időt is jól bírtam pedig én elég érzékeny szoktam lenni a hidegre), energikusabbnak, nem fáradtam ki úgy a nap végére, és az emésztésem is tényleg jobb lett, ezt közvetlen jelekből is láttam meg jobban is dolgozta fel a táplálékot a szervezetem az is érződött. Szóval én tényleg csak ajánlani tudom.
A beszerzésről írok privit.
Miért csak óvatosan szabad? Mármint miért kell hozzászoktatni? Vagy ez inkább visszaszoktatás?
Ma vettem probiotikumot. Tök klassz, mert akció volt és 750 volt egy 20 darabos kiszerelés. Amúgy kétszer annyi. :) Tudom, még nem kell szednem, de beszereztem. :) Q10-et még nem sikerült vennem. Ami volt gyógyszertárban, horror áron volt, több mint 6000 volt. :S
Szia! Te is ezt szeded? És saját tapasztalatod hogy jó? Hol lehet ezt beszerezni meg tudod nekem mondani, és mennyiért? Köszi!
Vitamin ügyben mint annyiszor, írtam már, Zsu véleményére adok én is. Azt amit Labula ajánlott, azt már Zsu is megerősítette hogy jó. De várd meg még ezen kívül mit ajánl.
Nem tudom, mert én nem itattam a gyerekkel növényi tejet. Nyilván óvtosan kell majd hozzászokatni a szervezeted, nem egyből egy litert inni.
De csak a második időszaktól lehet inni.
írtam már lentebb a colostrumot, szerintem ez a legjobb immunerősítő az összes közül, amellett hogy általánosságban segít még konkrétan a beleidet is segít helyrehozni. Ez nem vitamin tehát nem helyettesíti a multivitamin készítményt.
Szia warj! Elkezdtem szedni a probiotikumot, c vitamint, de nem tudom még mit szedjek mellé, valami nagyon jó immunerősítő kellene és olyan szer amiben benne van minden vitamin amire szükségem lenne, tudotok valmai nagyon ütős immunerősítőt?
Bocs, azt mondta, nem küldte el ...
Az meg van szabva, hogy mennyi tejet lehet inni?
Végre ihatok majd egy kis tejeskávét :)!
Végre ihatok egy kis tejeskávét!
Az meg van szabva, hogy mennyi tejet lehet inni maximum?
Én szeretem a szójatejet :)!
Hát a második időszaktól lehet inni rizstejet, zabtejes, szójatejet. Nekem csalódást okozott az íze, de van akinek bejönn.
Szeretem a kenyérkémet :)!
Majd megpróbálok figyelni, hogy legyen kicsit változatosabb.
De a tej eléggé kezd hiányozni :(!
Irtam neked korábban néhány reggeli ötletet, mert jó amit esszel, de minden nap egyforma, nekem ez egyoldalú táplálkozásnak tünik. Reggelire ehetsz, vízbegrízt, vajas kenyeret zöldségekkel, brokolli krémes kenyeret, padlizsánkrémes kenyeret, piritóst fokhagymával pici vajjal (természetes a kenyér alatt a tk élesztőmentes kenyeret értem.)
Hát a diéta első időszakában a tünetek sokszor erősödni szoktak, így védekeznek a gombák a gombaölés, béltiszítás és a szigorított diétának köszönhetően a táplálékuk megvonása ellen. Pontosan mióta diétázol?
köszönöm!
én nem voltam dokinál ezért gombaölőnek csak a grapét, ezüstkolloidot és olajfa kapszulát szedek.
amúgy továbbra sem tűntek el a tüneteim. Az ekcéma a kezemen borzalmas, nőgyógyászati panaszaim is vanna, a hasam meg olyan mint egy várandós anyukáé. :(
Az első időszak általában 3-4 hétig tart, addig szeded a gombaölőt (illetve amennyit ebből a doki felírt), csinálod a béltisztítást és a szigorítottabb diétát. Ezután kezdődik a második időszak, itt már nem szeded a gombaölőt, és a béltisztítót, lassan egyesével bevezeted azokat a diétába tartozó élelmiszereket amit az első időszakban nem ehettél, elkezded szedni a probiotikumot, a vitaminokat.
További ajánlott fórumok: