Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

18936. warj
2011. nov. 14. 08:53

[link]

Mindenkinek javaslom ezt az oldalt olvassa át, a candida által okozott összes tünetet leírja és megmagyarázza.

18935. keszani (válaszként erre: 18933. - XRamix)
2011. nov. 14. 07:53

sztem a !nem fertozo! alatt azt értik,h ha tusszentesz, kohogsz nem fertozol, vmint ha a huvelyedben nincs gond.

de hamár ott is jelen van és egyutt vagytok akkor o át tud menni a párodra és letelepedhet. de nem tartom kizártnak,h ha jo az immunrendszere illetve az egyensuly a jo baci-rossz baci kozt, akkor letudja gyozni. de ha nem, akkor o benne is el tud szaporodni. ezért érdemes a tesztet megcsinálni, h tudd, nehogy egymásnak adjátok oda-vissza

18934. Kiscsirek (válaszként erre: 18932. - Keszani)
2011. nov. 14. 05:43

este igyekszem megmagyarázni a "butaságomat" priviben.

napközben még sajnos egyik dokitól a másikig kell mennem:-(

este jelentkezem.

és köszönöm a választ.

legyen szép napod!:-)

18933. xRamix
2011. nov. 13. 21:28

sziasztok,

hétvégén fölmerült bennem egy kérdés (és bocsánat érte,ha hülyeség, de laikus vagyok és ez sehogy nem megy e fejembe):

ha a candida nem fertőző betegség (azaz a szervezetben "jön létre" biz. egyensúly fölborulását követően) akkor hogyan lehetséges, hogy szexuális úton mégis terjed? (szoktátok írni, hogy a párunk is csináltasson vértesztet/ diétázzon, mert oda-vissza adogathatjuk egymásnak a candidát)

két napja ezen gondolkozom :D

18932. keszani (válaszként erre: 18930. - Kiscsirek)
2011. nov. 13. 20:36

mivel a kezdés előtt állsz, nagyon ne gondolkozz előre,h mikor mit ehetsz. először az első szakaszon ess át. beszerezted a gombaölőt és béltisztitot?

csirkemellet? többször leirtuk, illetve sztem a warj által összeálllitott leirásban is szerepel a mangalica zsir, ha nem akkormost mondom :D

mangalica zsirban süthetsz csak. oliva olajat csak hidegen használjuk, salikra pl.

karácsony? még 6 hét. addigra tul leszel az első szakaszon és a másodikban lehet tojást enni, ha azt eeted be elsőnek. van bejgli recept a receptes forumon ha jol emlékszem, sőt, még most az elején is van.

a zserbot sztem elfelejtheted, hacsak nem csináltál minden nélküli lekvárt.

savanyu káposzta? mivel savanyitod? mert ha van benne ecet akor egyértelműen tilos.

halászlé? mehet, hisz csak piros paprika van benne, hagyma és hal.

kocsonya??? alapbol tilos a vörös hus, szoval nem.

székelykáposzta? ird le hogy készited és megmondom. küld el privibe és válaszolok.

de az iylen receptes dolgkat a másik forumon vitassuk meg legközelebb

18931. keszani (válaszként erre: 18928. - Emi37)
2011. nov. 13. 20:29

ajánlott vmilyen konkrét kivizsgálás is rá, mert ha az, akkor a grepi csepp illetve a c itamin édes kevés a kiirtásukra.

főleg ha női problémák is vannak. a nőitől lehet kérni rá tesztet, v gyogyszertárban kaphato házi candida teszt. v vérteszt is kaphato. de menj fel a prolabor oldalára,h hátha van a közelede is kirendeltségük és csináltathatsz velük tesztet.

de mindenképp ajánlom.

18930. Kiscsirek
2011. nov. 13. 18:20

sziasztok lányok! :-)

még 1 kis segítséget szeretnék kérni tőletek:-)

mivel én még csak a héten kezdtem a diétámat, még nagyon kezdő vagyok.

de igyekszem mindent úgy csinálni, ahogy javasoltátok.

viszont nem találtam arra vonatkozó hsz-t, ha pl. a későbbiekben csirkemellet szeretnék sütni, vagy rántani, azt milyen zsiradékban lehet?

és a másik:-(

a karácsonyba is még csak most gondoltam bele:-(((

főzhetek, süthetek mint eddig, csak épp enni nem ehetek majd:-(

pedig nagyon zserbófüggő vagyok:SS

na de ezt most hagyjuk:-)

savanyú káposztából készíthetek ételt, amit én is megehetek?

mert a fehér ill. lilakáposztára vonatkozóan találtam "engedélyt" de savanyú káposztáról senki sem írt, vagy épp csak én nem találtam meg.

segítsetek légyszives:-)

ennék pl: kocsonyát, halászlét, székelykáposztát majd.

hm? :-)))

köszi szépen annak aki válaszol:-)

18929. Emi37 (válaszként erre: 18927. - Keszani)
2011. nov. 13. 13:34
évek óta nem volt nőgyógyászati panaszom... nem derült ki konkrétan a túlszaporodás,csak ahogy olvasgattam 1 2 tünet jellemző volt rám. nagyon fáradt voltam mindig és a fejem állandóan fájt. most ezek a tünetek megszűntek,jól vagyok,csak jött ez a folyás égő érzéssel.csak c vitamint szedek,meg grapefruit cseppeket.azért kezdtem el a diétát többek között,mert csak szénhidráton,zéro kolán és energiaitalon éltem.
18928. Emi37
2011. nov. 13. 13:09

évek óta nem volt panaszom nőgyógyászatilag..

nem derült ki konkrétan,csak nagyon sokat fájt a fejem,meg borzasztó fáradt voltam mindig,ezért kezdtem el,mert a leírások alapján felismertem 1 2 tünetet. a fejem azóta nem fájt és sokkal jobban vagyok,csak most jött ez a folyás,égő érzéssel.csak c vitamint szedek és grapefruit cseppeket.

18927. keszani (válaszként erre: 18926. - Emi37)
2011. nov. 13. 12:57

a diéta nem okoz tünetet, max ha ott is voltak panaszok akkor felerősödtek, mert harcolnak a gombák.

miből derült ki a tulszaporodás? mi szerint diétázol? mit szedsz? mik a tünetek?

18926. Emi37
2011. nov. 13. 12:52

Sziasztok!

2 hete csinálom a candida diétát,eddig semmi nőgyógyis panaszom nem volt! Most lett,tegnap. Ég viszket,fáj..ez lehet a diétától??

18925. Vali72 (válaszként erre: 18924. - Keszani)
2011. nov. 13. 09:29
Van PMS-em, de annak mások a tünetei: mellfeszülés, álmatlanlág, ingerlékenység,víz visszatartás. Amit írtam azok pont a gomba tünetei nem ezek. Egyébként a PMS gyógyítható én nyár óta kezelgetem és már sokkal jobb.
18924. keszani (válaszként erre: 18920. - Vali72)
2011. nov. 12. 22:22

nem lehet, h PMS-ed van? nézz utána, annak is sok tünete van, de nem gyogyithato, csak enyhíthető.

jah és ne ijedj meg, ha nem ismernéd, akkor rendes nevén premenstruácios panaszok, v gondok, pontos megnevezését nem ismerem.

18923. keszani (válaszként erre: 18919. - Tutyii)
2011. nov. 12. 22:19
a krumpli épphogy nem a legjobb ha elkezded. csicsookát nem tudnál beszerezni? mert azt viszont lehet, ugyanugy lehet használni, mint a krumplit, de akár nyersen is saliba. probáld ki
18922. keszani (válaszként erre: 18917. - XRamix)
2011. nov. 12. 22:17
neee, szedd akkor 10 napig, majd vátlsd le másikra
18921. e9ohil (válaszként erre: 18919. - Tutyii)
2011. nov. 12. 19:10
Ahhoz hogy azt egyél kb. 3-4 hónap kell, és nem hetente engedheted meg magadnak, hanem havonta..
18920. Vali72
2011. nov. 12. 19:02

Kedves Warj!

Meg tudnád mondani, hogy az mitől van, hogy a tüneteim a menst.ciklushoz igazodnak. Úgy értem, hogy hónapok óta figyelem, és bizonyos időszakban fellángolnak aztán meg elviselhetőek. Nem nőgyógy. dolgokra gondolok, nekem az nincs, hanem egyéb van, fej viszketés, meg mindenhol viszketés, kiütések, és ezek menst.előtt jönnek elő kb. 10 nappal, aztán jobb lesz. Akkor mindig azt hiszem, hogy most már rendben lesz a dolog, de köv. hónapban újra kezdődik. Mi lehet ennek az összefüggése és ha van egyáltalán, akkor mit lehetne tenni. Azért gondoltam, hogy talán van közük egymáshoz, mert múltkor egyszer mondtad, hogy a fogi.gátló eteti a gombát. Én ugyan nem szedek, csak ebből kiindulva gondoltam, hogy megkérdezem mi köze a gombáknak a hormonokhoz.

Köszönöm.

18919. tutyii
2011. nov. 12. 17:59

Sziasztok!

Túl vagyok a második hónapon a diétám során, szóval már második időszakos vagyok egy ideje. Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg héjában főtt krumplit hetente egyszer esetleg nem lehetne már enni? Nagyon hiányzik :(

Köszönöm

18918. warj (válaszként erre: 18916. - Caci20)
2011. nov. 12. 15:19
szerintem a grappe csepp kevés, és a béltisztítást sem csináltad, akkor a szervezetből nem ürültek ki a mérgek. Lehet jobb lenne normálisan újra kezdeni, így karácsonyra már másopdik időszakban lehetnél.
18917. xRamix (válaszként erre: 18912. - Keszani)
2011. nov. 12. 11:46

köszi a választ,

most néztem az útmutatót,az van benne h javasolt időtartam 7-10 nap. tényleg szedjem 6 hétig?

18916. Caci20 (válaszként erre: 18915. - Keszani)
2011. nov. 11. 21:48
Hát sajnos mikor elkezdtem még nem ismertem ezt a fórumot, úgyhogy máshonnan töltöttem le, hogy mit lehet és mit nem. Tojást ettem sajnos mert az volt írva, hogy lehet meg csirkemellet is....:(De mást nem ettem amit ti írtatok, hogy nem lehet. És gombaölőnek grapefruit cseppet vettem és vitaminokat szedtem de béltisztítót nem használtam. Most bajban vagyok...nem tudom, hogy újra kell-e kezdenem?? És szerinted van esélyem, hogy a vérvizsgálat negatív lesz?
18915. keszani (válaszként erre: 18914. - Caci20)
2011. nov. 11. 21:33

igen, én is hallottam ezt a bugyutaságot, h van vmi szer ami segit diéta nélkül.

ennek a diétának a lényege, hogy minden olyan ételt kerülsz, ami a gombát eteti, azaz táplálék nélkül nem tud szaporodni. szeded a gombaölőt, ami segit a gombaölésben. és mivel az elhalt gombák is tudnak kárt okozni ezért szeded a béltisztitot, hogy segitsd illetve gyorsits a szervezetbol valo távozásukat.

ez alatt az időszak alatt legyengül vmilyen szinten a szervezeted, de a sok zöldség, rostban gazdag étrendtől sokkal jobban érzed majd magad.

3-4 hét gombaölés után jön a felépitsé, amikor elkezded szedni a probiotikumokat és vitaminokat, hogy a szervezeted a már joval kevesebb gombával feltudja venni a harcot, azaz a felesleges gombát elpusztitja, és a megfelelő szinten tartja.

ezért fontos mindig figyelni a mennyiségre a diéta után is, és minden olyan ételet, ami neki tálálék lecsökkenteni.

a diétát az itteni diéta szerint csináltad?

Warj fia is meggyogyult, nővérem is, én is.

18914. Caci20
2011. nov. 11. 20:19

Sziasztok! Az érdekelne, hogy a diéta tuti biztos megoldás-e mert azt olvastam, hogy ha a candida már elterjedt a szervezetben akkor a diéta nem használ, csak még jobban legyengít és hogy van vmi homeopátiás módszer amivel diéta nélkül biztos a gyógyulás.... Szerintetek ebből mi igaz?? Már teljesen összezavarodtam...

Egyébként lassan 2 hónapja csinálom a diétát de nem tudom eldönteni, hogy vajon javultam e vagy sem..mert egyszer azt érzem, hogy igen utánna pedig, hogy mégsem. Nekem nőgyógyász mutatta ki a candidát de azt hallottam, hogy attól még nem biztos, hogy a bélben is van, ezért elmentem vérvizsgálatra. Az eredményt most várom..még sajnos 3 hét...szerintetek van rá esély, hogy negatív lesz?? Köszi a segítségeteket:)

18913. akali (válaszként erre: 18912. - Keszani)
2011. nov. 11. 16:39
Sziasztok!!!A normaflor biztos jó valamire,de ne vegyétek meg,mert pénzkidobás!!!A folyékony halmazállapotú szerek nem élik túl a gyomor savas "közegét" és nem jutnak el ahova kellene!!Csak érdemes megvenni, ami kapszula.Amúgy a Laktív az jó de szerintem min.2 hónapig szedni kellene.
18912. keszani (válaszként erre: 18911. - XRamix)
2011. nov. 11. 15:55

szedd legalább 6 hétig. de olvasd el a leirását,h max miylen hosszu ideig lehet szedni. ha meg van határozva, akkor utána akár a normaflore-t is szedheted, at bmeddig lehet.

vitamin? C, B, kalcium, E -ezek fontosak.

ha lehet mindent kulon szedd, de olyat vegyél, amibe mindegyik benne van

18911. xRamix
2011. nov. 11. 14:45

sziasztok, két rövid kérdésem lenne:

holnap kezdem a második időszakot. probiotikumot meddig kell szedni? Laktívot fogok szedni, elvileg az 10 napra elég egy dobozzal. Az kevés? vegyek még?

A másik kérdésem,hogy milyen vitaminokat ajánlotok még emellé?

18910. keszani (válaszként erre: 18909. - Candies)
2011. nov. 11. 08:40

tavaly nyáron voltam, de akkor nagyon erosen. nekem inkább emésztési problémáim voltak, noi gondok nem.

idén nyáron is azt hittem, hogy az van, elakartam menni noihez kenetvizsgálatra de szabin volt 2 hétig. addig elkezdtem a diétát. aztán mikor visszajott szabibol levette a kenetet és negativ lett. csináltattam nagy nehezen egy vértesztet, az is negativ lett, szoval nincs gondom azota. de vallom azt,h évente kell csinálni egy emlékezteto diétát, ha nem is 3-4 heteset, de egy 2 hetes senkinek nem árt. foleg nyáron, mikor konnyebb hozzájutni a zoldségekhez

nálad mi a probléma v mi volt?

18909. candies (válaszként erre: 18908. - Keszani)
2011. nov. 11. 08:35

köszi erre is a választ!

Te már teljesen meggyógyultál?

18908. keszani (válaszként erre: 18907. - Candies)
2011. nov. 11. 08:27
utifű maghéj, ezüst kolloid, orvos által előirt gyogyszer
18907. candies
2011. nov. 10. 22:53

Sziasztok!

Megkérdezhetem,h ki mit szed vagy szedett a gombák ellen?Étrend kiegészítőkre,gyógyszerekre gondolok.

Köszi

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook