Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Bocsi,de mint a múltkor, most sem úgy sikerült úgy elolvasnod amit írtam ahogy kellene.Amiről szó volt Hetty hozzászólásában az-az,h lúgos ételeket eszünk.Erre én azt írtam,h mi a diéta szerint nem csak lúgos ételeket eszünk,sőt ami lúgos csak nyersen zöldség(ezért nem értem a vajat meg a margarint),ha te már valamilyen konyhatechnológiai elj.követsz el rajta,akkor az is savas lesz már!!És az zöldség egészséges,viszont HA CSAK ZÖLDSÉGET ESZÜNK AKKOR NEM!!!!Mindenre szüksége van a szervezetednek pl.fehérje is!!!!
"Másrészt nem mondom, hogy 4 hét diéta után teljesen rendbe jön az emésztésed, de erőteljesen változnia kellene. Szerintem ennyi idő után teljesen rendbe kéne legyen az emésztésed ezen a diétán, akkor esetleg lehetnek problémák, ha a visszatérsz a régi étkezésre."
Ez pedig,ha elolvasod rájössz,h ellentmondás!!!Az első mondatban elismered,h ennyi idő kevés,a másikban nem.Most akkor mi van?Könyörgöm a probiotikummal telepítem vissza azokat a bakt.,enzimeket amik a wc-zéshez kell.Namost ezt 3 napja szedem.Szerinted ez a 3 nap elég volt(akkor miért kell hónapokig szedni)A zöldségeket sem tudom megemészteni enzimek,és baktériumok nélkül.Azért nem tudtam már wc-ni,mert ezek az enz.,bakt.kevés arányban voltak a belemben,és nem tudta a gombával felvenni a harcot.
Azt szeretném kihangsúlyozni,nem szeretnélek megbántani,mielőtt ezt is máshogy értelmeznéd!!!:-)
Talaltam a bioboltba egy Teafa fogkremet ami ugyancsak a szajban levo candidat pusztitja vagy az azt okozta iritaciot vagy sebeket (amilyen nekem is volt) gyogyitja.
1200 Ft korul van de sokaig tart mert csak egy potyit kell a fogkremre rakni es fogmosas utan csak ki kell kopni es igy hagyni hogy meg tegye a hatasat.
Jo gyogyulast!
"Hát én biztos nem fogok zöldségen élni,mert nem egészséges!!!A zsirban oldodó vitaminok nem tudnak felszívódni!És amúgy is egészségtelen.Az,h rendbe kellene jönnie az emésztésnek,persze de nem 4 hét után."
Te tényleg azt gondolod, hogy a zöldségek nem egészségesek? Egyébként a zsírban oldódó vitaminok is felszívódnak, mert a főzésnél csak használsz valamilyen zsiradékot, ill. eszel vajat/margarint ami szintén zsiradék.
Másrészt nem mondom, hogy 4 hét diéta után teljesen rendbe jön az emésztésed, de erőteljesen változnia kellene. Szerintem ennyi idő után teljesen rendbe kéne legyen az emésztésed ezen a diétán, akkor esetleg lehetnek problémák, ha a visszatérsz a régi étkezésre.
Szió!!!A hozzászólásod első részét köszönöm!!!Sok hasznos infó van benne.Kipróbálom majd!!!
A többivel kapcsolatban:nem csak lúgos ételeket eszünk!!!!Ami a második időszakban lúgos az csak a zöldség(nyersen) szerintem.A többi tuti nem!!!Vagy ahogy megcsináljuk attól válik savassá!!!Hát én biztos nem fogok zöldségen élni,mert nem egészséges!!!A zsirban oldodó vitaminok nem tudnak felszívódni!És amúgy is egészségtelen.Az,h rendbe kellene jönnie az emésztésnek,persze de nem 4 hét után.Nekem 20 éve rossz az emésztésem,képtelenség lenne,ha 4 hét után szupi lenne.Mivel 3 napja vagyok a második szakaszban(nem iszom az utifűmaghéjat),minden nap lenmag,zöldtea,probiotikum,2l víz.Így megy,de amúgy a zöldségtől csak nem menne.Bizonyos idő után remélhetőleg menni fog.Én ezt így gondolom.
A lepedékes nyelvet próbáljátok graepfuitmag cseppel kenni, illetve célszerű ökonetes fogkrémet használni.
Hallottam már olyat is, hogy az oliva olajat kell a szájban tartani és ez is hatásos (le is lehet nyelni).
Sziasztok!
köszönöm mindenkinek a hozzászólását észrevételét,megfogadom a tanácsotokat!
ok, igyekszem tobbet fent lenni, de Téged nem tudlak potolni. várom Cszsu elérhetöségét, de csak e-mail-be fogok tudni vele kommunikálni, mert én meg SK-ban élek.
neked jo munkát és várunk ide amikor csak tudsz látogass mg minket
Bocsi de nagy baromság amit nem írtál!!!(nem bántani akarlak)Ezek szerint én úgy gondolom,h ő nem ezt a menetet csinálta.Nem tudhatod,hogy ő mitől viszketett,meddig béltisztított,meddig ölte a gombákat.Az. h 6 hónapig csinálta az első szakasz,azzal szerintem többet ártott mint maga a gombák.Vitamin, ásv.anyag stb nélkül.Ha meg szedett ilyeneket akkor az meg azért nem volt jó.Hát ez meg mi??"addig míg a gomba pici szénhidrátott kap"???Tisztában van,h mi az,h szénhidrát??Pl a zöldség is szénhidrát,meg a kenyér na abban amit mi eszünk nem sok tápláléka van a gombának.Meg amúgy mit ennénk 6 hónapig???Na mindegy örülök,hogy jól van már,bár nem tudom mitől??Biztos,h nem így csinálta mint mi.Az állati eredetű cuccokról annyit,h tartalmaznak zsírt és egy csomo vitamin amire a szervezetednek szüksége van zsírban oldódik!!!Az biztos,h nem ezektől viszketsz amit ide leírtál!!
Nem fog egyik napról a másikra elmúlni semmi.Én is viszketek még néha lent,de tudom,h ez meg fog szűnni.Gondolj arra,h előtte miket ettél(én nem ettem,hanem zabáltam)és most mennyire ki vannak éheztetve!!
sziasztok,
az ezüst kolloidot lehet négy hétig szedni, vagy csak három hétig szabad?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok