Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
mar igen, mindenkinek ki van osztva, de hat majus 3. mar mindjart itt van, nem akartam a vegere hagyni. Hat a mienk total hagyomanyos, bar annyibol nem h mi csinaltuk.
Külseje: meghivo meret (A/6), egy bordos szinu vastag minta csik van rajta, felett egy sziv formaban egy kezet fogo kez, es melle irva jobbrol illetve balrol a nevunk.
Belseje: kinyitva a fenti resz bal oldalon egy naszpar, jobb oldalon az idezet, ami uaz. mint a tied.
Kinyitva a lenti részen pedig a duma...h ezennel meghivunk teged es a csaladodat........ bla bla bla, mi beleirtuk a tel.szamainkat az aljara es taviratcimet
"Éld meg - persze én velem - az ősz hajak öreg korát, de az ne legyen más, mint álruhában az ifjúság"
Ezt találtam itt és nekem ez lesz. Nagyon tetszik.
,,Jó érezni azt,hogy szeretlek,
Nagyon és egyre jobban.
Ott bujkálni két szemedben,
Rejtőzködni mosolyodban,
Érezni,hoy szemeim,
Már szemeidben élnek és néznek.
S érezni azt,hogy szép veled,
És csak veled teljes az élet!
Szerinted ez jó?Várom a megerősítést!
Rika!
Melyik az az idézet?Én is találtam egyet,de még nem vagyok benne biztos!Mindjárt bemásolom ide!
Szia!
Itt is vannak idézetek azokat nézted már? Én itt találtam egy olyat ami tetszik és a meghívónkba lesz.
Szia Mano!
Fergeteges volt! 11 csaj, egész szombaton és éjjel:) Szerveztek nekem egy vetélkedőt, ahol kérdéseket tettek fel a Páromról, meg vasalni kellett férfi inget, tojást verni habbá, nyakkendőt kötni meg ilyenek... Aztán kaptam egy új kék piercinget, az esküvőre:) Kásőbb jött egy saját koktélos srác, aki csak nekünk kevertek a fincsi koktélokat, és aztán jött abomba a végére: a táncossrác :).... aki szerencsére inkább viccesre vette a figuráz. így nagyon jól mulattunk! :) Éjjelig meg buliztunk egy klubban, szóval szuperek voltak a lányok!
Én mindenkinek csokit vittem, és egy maci szerelmespárt ilyen emléknek!
Szóval remek volt, tényleg!
Sziasztok!
Én is idén megyek férjhez, szeptember 9-én. Én a weddings.hu oldalon vezetek egy blogot, oda lehet feltölteni képeket is: [link]
Pont ma voltam ruhapróbán, és tetszettem magamnak :)
Értesd meg vele, hogy ez az "egyszer van" ez mindenre vonatkozik a keringőzésre is, tehát, ha teljesen meg akarja neked csinálni azt a napot, ha tényleg boldoggá akar tenni ezzel az esküvővel, akkor talán keringőzhetnétek is egyet. Nem olyan nagy megerőltetés, nem is kell sok hozzá, de ha már eddig mindent a hagyományok szerint csinált, akkor esetleg ezt is hozzá tehetné. Te minden esetre nagyon örülnél neki, ha megtenné számodra.
Talán megérti. Szerinted?
Eprecske, biztosan nagyon szép leszel a leírás alapján, azért majd mindeki rakjon fel fotót... :)
Köszi a jóidő rendelést:)
És... jó lánybúcsúzást :)
Szia mano!
A ruham, az tiszta ilyen királylányos:) tudod habos-babos, gyöngyös meg mindenm és hatalmas uszálya van, én ilyet zerettem volna. Majd teszek fel képet!
A menyecskeruhám tűzpiros, és fűzős, elől lesz benne egy kis fehér betét rész. A páromnak ugyanebből az anyagból piros ing, és fehér csokornyakkendő.
A csokrom napraforó lesz, én erre vágytam! :)
Neked??
Ma lesz a lánybúcsúm, úgyhogy csak holnap leszek!
Szép hétvégét!
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Felvételi ponthatárok 2008-ban
- Meddig érvényes a 2008-ban vásárolt BKV gyűjtőjegy?
- Férjemmel 2008-ban fundamentával kombinált hitelt vettünk fel. Ezzel kapcsolatban tudnátok válaszolni kérdésemre?
- Mikor állítjuk át az órát téli időszámításra 2008-ban?
- Mikor tartják 2008-ban a körösfeketetói vásárt?