Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
Uristen, ma döbbentem rá, hogy már csak 3 het van vissza, persze eddig is tudtam, de most valahogy hirtelen nagyon közelinek tünik :) Nagyon izgulok :)
Szerencsere nekem nincs gyűrű problémám, a problem max az lehet, h a parommal majdnem egyforma meretu, es lehet h a felhuzaskor eltevesztjuk :)
CSeperke: Igen, és lehetett kapni több szinben (pl fehér, ekrü) és több féle méretben is. Puszi
A jobb kezed alapba erőssebb mint a bal. Ezt mondják az ékszerészek. Nekem is tökéletes volt a balra, de a jobbra már nem ment rá. Nem akarok úgy járni, hogy mindenki bámul, hogy gyűrűthúzunk, veszi a videos, kattintgat a fotós és akkor nem megy rá az ujjamra a gyűrű. Mekkora égés nem?
Nekem is kezd a karikagyűrű szorosabb lenni, de a lánykérőgyűrű pont jó, szóval ezek szerint az egyik kezem dagad a másik nem??:D
Pedig én is úgy választottam gyűrűt eljegyzésre, hogy jó legyen az esküvőre, csak egyikünk sem gondolta, hogy az 3évvel később lesz.
Én is akartam szükitetni,csak az mondta az ékszerész csaj,hogy nem lehet ,mert körbe kövek vannak és nem lenne egyforma a távolság a kövek között!Meg majd ha szülök ugí is vastagodik az ujjam,meg a lagzi is nyáron lesz és akkor picit dagad majd az ujjam a melegbe!
Az enyém meg kicsi a jobb kezemre. Beadtam bővíteni és most nincs gyűrűm jövő péntekig. Nagyon rossz. Már úgy megszoktam. De hát a szép látványért mindent...:) Nem is drága 2600 forintért bővitik.
Amugy meg gondban vagyok,mert a karikagyürüm nagy az ujjamra!Már akkor is nagyvolt amikkor a boltban felpróbáltam,de nem akartam vissza küldeni,mert 2 nap múlva volt az eljegyzés,és azotta is a középső ujjamon hordom!Olyan szép amugy!
Csajok nektek milyen a cipőtök?
Valami elöl zárt hegyes orrú,magassarku szandát gondoltam,szatén felsőrésszel,mert van nekem ilyen feketében,de az istennek sem találok fehéret!
Sajto,retket,paprikát,kenyeret,vajat,kifli!Nasinak egy kis csipszet me egy kinderpingit!Igaz fogynom kellene,mert most 64kg.vagyok kb,57-58 akarok lenni,de nem tudok elenállni a csokinak!Már meg us főztem!Jó lenne főnöknek lenni!Igaz én boltvetető vagyok,de így engem bas...-at a főnök mindenért,és sokszor már nem bírom,de a lové meg kell!
Nem, mert Ő velem ellentétben még mindig nincs bent :)
én is Főhök akarok lenni!
Mi jot vettél?:)
miért nem veszel valami csinos kis szandált?
az augusztusi melegben nem hiszem, hogy bárki is a szemedre hányná a harisnya hiányát
Már itt is vagyok!Gyors voltam?Most megyek csinálni tészta salátát,meg spagettit,de rátok nézzek!Eprecske mutattad a fönöködnek az üzit?
Jó vásárolgatást!! Szép napot!
Én ruházati eladó vagyok!Lehet már holnap megyek dolgozni!Így csak 5óra után tudok írni majd!Nagyon fogtok ám hiányozni!Most megyek vásárolni,mert anyukám leadta a megrendelést!Majd jövök!
Szia mano!
Aranyos vagy, hogy hiányoltál:) ha bejön a főnököm megmutato Neki, hogy itt is hiányolnak, úgyhogy hagyjon engem picit irogatni:)
Tényleg Te mitt is dolgozol, Most szabin vagy, de amúgy?
Szia Eprecske már én is nagyon hiányoltalak,hogy hová tüntél!Én a harisnyával ugyan úgy vagyok mint te!Én is veszek combfikszet meg fehér térdharisnyát,mert 1- utálom a rendes harisnyát,2-szerintem augusztusban (remélem)nagyon meleg lesz és a sima harisnyában megsülnék,ée elég a ruhába majd süldögélni!Igen!Neked már csak 45 napod van!Ketdesz már izgulni?Ja és mondjad a fönöködnek,hogy van itt a forumon pár kedves csaj és muszály velük is foglalkozni!Jó munkát!
Amúgy meló, meló, meló... azért vagyok ilyenkeveset. :) Ugye milyen feéháborító. hogy nem hagyják az embert fórumozni munkaidőben?:)
múgy a héten öltönyt keresünk, ugynis az még nincs meg....:(
Nálatok helyzet?
Fehérnemű boltban kaptál?Én bárol kerestem még nem sikerült vennem.Ekrü ruhám lesz,harisnyában is ekrüt szeretnék.
Szia Epör :)
Az enyem pecsett lesz a big bellben. Itt egy link rola, egy westernes kocsma-etterem fele. A kedvenc helyem [link]
Remelem fergeteges lesz :)
Amugy mizujs????
CSeperke, nekem combfixem lesz, de vettem 2 harisnyat is a biztonsag kedveert :)
Az én esküvőm is idén lesz,május 24!
Lenne egy kérdésem!
Harisnyát vagy combfixet választottatok a nagy napra?
Sziasztok!
Lehet még csatlakozni ehhez a fórumhoz?
szijja:)
hát ha hasonló lesz az enyém, akko rkészülj,m mert fergeteges volt! Szerveztek nekem vetéledőt, ahol inget vasaltam, nyakkendőt kötöttem, kérdésekre vlaszoltam, pl: Párom óvodai jele....ilyenek! Kaptam kék pircinget, tudod kék és új... Aztán jött egy koktélos srác, aki egész este nekünk kevert különleges koktélokat. És végül jött egy táncos srác..:)aki inkbb vicces volt, nagyon jó volt! Fergetegesek voltak a lányok!
Neked hol lesz? Készülj, biztos remek lesz!!!
46 nap és eküvőőőő:)
Itt a párom!Majd csak holnap leszek!Várlak tikteket!Puszi nektek!Jó éjt!
Szia Manó itt :) Na meg hello a többieknek is:)
Épp visszaolvastam hogy mi zajlott itt ma :) Én is H...né Sz. A. leszek. Nálunk is a párom ragaszkodott hozzá, hogy vegyem fel. Bár ez igy nem teljesen igaz, azt mondta, h döntsem el én, de szerinte az lenne a legjobb ha felvenném a nevét. Hát felveszem, ezen nem múlik (csak majd minden papirt at kell iratni).
Hát-hát jó 2 hét múlva lánybúcsúm lesz.. hihetetlen:)
Eprecske, neked hogy zajlott???
További ajánlott fórumok: