Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
Szia!
Nem az eső miatt halasztottuk el, hanem apósom halál miatt. CSak furi volt, hogy augusztus közepén esett az eső. Ha lett volna esküvőm akkor szakadó esőbe lett volna. Talán idén szerencsésebbek leszünk.
Köszi. Bírtam az elején táncolni, de kellett 1 óra pihenés is közte, mert éreztem, hogy nem vagyok annyira jól. Azután sikerült a holtponton átjutnom. Az újasszonyi táncnál már nagyon fájt a lábam a köröm cipőben. Azt javaslom készüljetek kényelmes cipővel vagy papuccsal. Nem bírja majd a terhet.
Hajnali 4 órakor értünk haza. Mások azt mondták nagyon jól bírtam. Nálunk csak 70-en voltak.
Rendezvényházban volt, hagyományos menüvel.
Vigyázzál a párodra! Mennyire bírja a táncot?
Mondani kell a vőfélynek, hogy ha lehet a menyasszonyt kíméljék.
Sziasztok!
Nekem 2008.01.26.-án volt az esküvőm. Én is nagyon vártam. Nagyrészt én szerveztem. Jól sikerült. Elég nagy pocim volt már. Ápr.23.-án szülök, ha minden igaz.
Sziasztok!
Én egy olyan pasi vagyok aki idén fog házasodni és szeretne is (ez olyan furcsa lenne?). Annyira belelkesedtünk a párommal Karácsonykor, hogy a családalapítást is rögtön letudtuk. ;) Szóval pocis lagzi lesz. Indítottam erről naplót, igyekszem a lagziszervezséről is írni sok mindent, Egy kispapa naplója néven. Nézzétek meg, szerintem olvasható! ;)
Sziasztok nekem is idén lesz az esküvőm!
Már nagyon várjuk!
Mindenkinek izgalmakkal teli készülődést kívánok!
Nagyon sok boldogságot kivánok mindannyiótoknak a közelgő esküvőtök alkalmából.
Legyetek nagyon boldogok!
sziasztok,
tud valaki olyan helyet ahol lehet vőfély szallagot venni????????????
Zsuzsa! Szerintem az a normális ha a férfi is legalább annyira várja, mint a nő. Én egy 5 éves kapcsolatból léptem ki, pont azért mert "csak erőltetés útján" lett volna belőle bármi komolyabb....
A vőlegényemet közel 1 éve ismerem, és szinte az első találkozástól tudtuk mind a ketten azt, hogy mi egymást keressük, és ásó-kapa-nagyharang :)
Jó lenne azért kipuhatolni a párodnál, hogy mi az oka a kevés lelkesedésnek.
Sziasztok Csajszik! Csatlakozom a témához, nekünk május 3-án lesz az esküvőnk. Már mi is sokmindent elintéztünk. Bejelentkeztünk az okmányirodában, a papnál, a házasságkötőben, megvan az én ruhám, a koszoruslányok is megvannak, de velük a ruha nézése még odébb lesz.
LE van foglalva az étterem is és a zenészek is. Mi kb. 100 főre tervezzük (az eddigi vendéglista alapján).
Sziasztok Csajszik! Csatlakozom a témához, nekünk május 3-án lesz az esküvőnk. Már mi is sokmindent elintéztünk. Bejelentkeztünk az okmányirodában, a papnál, a házasságkötőben, megvan az én ruhám, a koszoruslányok is megvannak, de velük a ruha nézése még odébb lesz.
LE van foglalva az étterem is és a zenészek is. Mi kb. 100 főre tervezzük (az eddigi vendéglista alapján).
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Felvételi ponthatárok 2008-ban
- Meddig érvényes a 2008-ban vásárolt BKV gyűjtőjegy?
- Férjemmel 2008-ban fundamentával kombinált hitelt vettünk fel. Ezzel kapcsolatban tudnátok válaszolni kérdésemre?
- Mikor állítjuk át az órát téli időszámításra 2008-ban?
- Mikor tartják 2008-ban a körösfeketetói vásárt?