Érettségi, pontok, továbbtanulás - gimi után (beszélgetés)
Nem tudok erről közelebbit. Úgy tűnik. De az ELTE is recseg-ropog...
És a Közgázt bevállalják? Úgy is, hogy recseg-ropog?
Gratulálok! Milyen szakpár lesz?
Gratulálok! És milyen gyorsan ment!
Hát igen, ott nem. :) Ha nálunk marad a tanárszak, akkor ott sem lesz gond.
A közép szóbeli reggelijén tudják meg az emelt végetedményét. Még most is kiráz a hideg, ha eszembe jut. Ott voltam a büfében, tódultak be a gyerekek. Az enyém kicsit később jött csillogó, könnyes szemmel. Gondoltam baj van, zsugorodtam össze, hogy fogom tudni vigasztalni...
Szerencsére, ezek örömkönnyek voltak.
Azt tudom mondani kedves szülőtársak, hogy alulértékeli magát a gyerek. Nem tudja jól megítélni a teljesítményét. Bízhattok a jó eredményben, bármit is mond:).
Szuper! Ügyes volt! Ez szépen íveli felfelé a pontjait:).
A lányom ma találkozott a töri tanárával, és ő is azt mondta, hogy majd neki küldik meg az emelt érettségiket, azt mondjuk nem tudjuk mikor.
Ismerősi körben nálunk is mindenki ezekre a helyekre igyekszik. Kivéve a lányomat :) így ő viszonylag nyugodt a tanári meg a történelem szakkal. Ha nincs valami óriási pontváltozás nem lehet gond.
Grt, és hú de gyorsan kijavították!
Én szintúgy egész osztályokról tudok, hogy tudták előre :(
Örülök annak, hogy nem kell újra írni, ennél jobb esszé témákat nem nagyon kaphattak volna, de az egész rohadtul nem igazságos :(
93% matek??? Az gyönyörű! :)
Lehetsz is! Ez remek eredmény!
Hazajött mind a kettő, ők csak közepet írtak, szerintük is könnyű volt, bár a magnón mind a kettő ugyanazt a mondatot nem hallotta :)
Nálunk meglett a matek közép eredménye: "többet vártam magamtól" bevezetés után 93%. Ebből 5 elírás, rosszul kimásolt számok ... (csak a szokásos). Én azért nagyon büszke vagyok rá :)
Betegeknek jobbulást!
Nem, de a korábbi években mindenütt ugyanannyi volt a ponthatár. De igaziból az ELTÉt szeretné.
Drukkolok, hogy sikerüljön! Csak az ELTE jöhet szóba?
Pszin tavaly az ELTÉn 445 volt a tényleges, a minimum meg asszem 435. De bármennyire elszabadulhat. Csak saját ismerőseink közül kb mindenki oda akar menni, aki nem a közgázra vagy mérnök-infóra. Mintha nem létezne más szak.
A tényleges ponthatár mennyivel szokott magasabb lenni, mint a minimumponthatár?
Nekünk biztos... A szerencséseknek, ahol alacsonyabb ponthatárok szoktak lenni, azért nem.
Akkor július végéig kell izgulni a felvételi miatt?
A szóbelik eredményét mikor tudjátok meg?
Mi általában pesszimista számításokat végzünk. Most még jól áll, ha. :)
Képzelem hány verziót futtat le ilyenkor az ember(lánya)
Haj, eszerint a matek emelt is meglenne 80, de szép is lenne. :)))
A nem annyira könnyű még simán 90+ lesz! A nehéz a 80+, alatta a nagyon nehéz. Szöveges értékelés á la topgimisek:-)))
Aham. Közben még lesz egy vezetés vizsgája is előreláthatólag, de az a saját hülyesége, hogy mostanra időzítette.
További ajánlott fórumok: