Érettségi, pontok, továbbtanulás - gimi után (beszélgetés)
Értem, akkor kicsit megnyugodtam. Ő most szeretne szintemelőzni. Mivel most első helyre ugrott nála is az anglisztika, így muszáj emelt is belőle.
Infó nektek közép vagy emelt?
Hú! Nem irigylem.:(
Melyik szak?
Nálunk olyan "szerencséje" volt, hogy nem tudott csatlakozni. Hihetetlen!
Az nagyon jó!:) Dehogy viszi! Ha esetleg most nem úgy sikerülne, ott van még szeptember. Így gondoljon rá, semminek nincs vége.
Én sem mondom. De érzi, hogy nem ott tart felkészülésben, ahol kellene.
A héten volt egyetemi online nyílt napon is, Education is. Kirajzolódott valami, lelkes tőle, remélem nem viszi el az álmát a covid...
Nem lehet feltétel! Max idén repülőn, Szigeten...De érettségin nem.
Ha már be tudnák végre oltani azt, aki kéri, normalizálódna minden.
Csak az a 6 hónap online oktatás hagy lyukakat és sebeket...
Nálunk mivel végzős, nincs appeláta, nincs más esély.
Neki nem is mondom ezeket, igyekszem semmi terhet nem rakni rá. Izgul nélkülem is eleget.
Dehogynem... nagyon is. Akit nem lehet, azt nyilván nem fogják, de ez elenyésző szám.
Mondjuk egyszerűbb lenne azokat a tanárokat beoltani, akik ezt igénylik, meg azokat a gyerekeket is felőlem, akik bevállalják, de a többieket hagyják békén. Nagyon elég már ebből. Ne kísérletezzenek a gyerekemen.
Szerintem sem kellene szóbeli. Sok helyen csökkentett óraszámban megy az online suli, hogy ne üljenek annyit gép előtt, így le vannak maradva. Nemhogy a szóbeli tételekre nem jut idő, a tananyagon végigfutasra sem.
Csemetém tegnap jelentkezett előrehozott érettségire, de nem nagy meggyőződéssel.
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Középiskolai továbbtanulás NEM gimibe készülőknek
- A 2010-es felvételi pontszámításban megmarad e az érettségi pontok duplázása? Valakit érint?
- 2013-ban érettségizők továbbtanulása
- Diakonia érettségi előnyt jelenthet a továbbtanulás szempontjából?
- Érettségi pontok!