Érdemes 29 évesen még tanulni? (beszélgetés)
Én is csatlakozom.
Szerintem is érdemes tanulni, pláne olyat ami érdekel is.
Szeretnék majd én is tanulni még. (én 27 éves vagyok)
Nővérem 3 gyerkőc mellett most kezdett el egy levelezős oktatást. Egy szombatot vesz igénybe, addig vigyáz a gyerekekre a férje.
Ha meg tudod esetleg addig oldani a felügyeletet, akkor hajrá. :)
Hogy a viharba ne lenne érdemes tanulni! Ne kifogásokat keress, hanem tanulj.
ag nincs pénzed, addig valami 2 éves OKJ-s képzésen vegyél részt. Tanulni addig érdemes, ag élünk. Még kb. kell dolgoznod 35 évet, többet, mint amennyit idáig leéltél, ne butáskodj! Hogy merülhetett fel benned, hogy érdemes-e?
Szia!
Tanulni mindig érdemes.
Ha ambiciózus ember vagy, akkor a képzettség, a szakmai ismeretek megadják azt az alapot, amire támaszkodva egyre több bérért adhatod a munkádat.
Nem írtad, hogy jelenleg milyen munkád/munkahelyed van.
Első körben ott kéne érdeklődnöd, hogy milyen képzéseket támogatnak.
Magánerőből tanulni már költségesebb. Nézz körül a felnőttképzési portálokon!
Ha van segítséged a gyermekfelügyeletben egy felsőfokút is bevállalhatsz.
Üdv!
29 éves vagyok,6 éve,amikor a kisfiam született félbemaradtak a tanulmányaim... Kisfiam 1,5 éves kora óta pedig dolgozom,hogy el tudjam tartani,azóta pedig már ráadásul egyedül kell.Mindig eszembe jut,hogy munka mellett mégiscsak szeretnék tanulni...valamit,ami érdekel,amit szívesen csinálnék.Nézegettem,mik a követelmények.. Emelt szintű érettségi is kellene hozzá,ami nekem nincs,most nézegettem,hogy mikor lehet megcsinálni,de elég drága,és hát elgondolkodtam,hogy vajon érdemes-e egyáltalán nekiállni...Olvasgattam fórumokat is,nagyon megosztóak a vélemények...
Érdekelne a tiétek.Ne kíméljetek.
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Mit érdemes tanulni, aminek hasznát is vesszük (tanfolyam, diploma, főiskola, stb.)?
- 5 évesen angolt tanulni?!
- Szerintetek érdemes manapság homeopátiát tanulni?
- Szeretnék oroszt tanulni. Szerintetek érdemes?
- Műkorcsolyát fogok tanulni, milyen korit érdemes beszerezni hozzá?
- 40 évesen érdemes egy új szakmát tanulni?