Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Én eszerint válaszolok, ha jó szándékkal érdeklődnek felőlem fórum

Én eszerint válaszolok, ha jó szándékkal érdeklődnek felőlem (beszélgetés)

30. fenevigye (válaszként erre: 27. - Lady Lavender)
júl. 1. 18:57
Az a szerencsém, hogy nincs hó. Nem lenne kedvem havat lapátolni ebben a melegben.
29. Hansika (válaszként erre: 28. - Komor)
júl. 1. 18:54
I thought you might have something to say for yourself.
28. komor (válaszként erre: 23. - Hansika)
júl. 1. 18:37

I'm fine.

Ahogy mondtam...

27. Lady Lavender (válaszként erre: 24. - Fenevigye)
jún. 30. 19:25

Correting: "Hóvarjú". /?

The intonation makes the difference.

26. Hansika (válaszként erre: 24. - Fenevigye)
jún. 30. 14:20
Mr. or Mrs. Komor is at work right now, and is not available to answer us...-))
25. pinked (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 30. 13:46
Erre a kérdésre soha senki nem kap igazán őszinte választ :(
24. fenevigye (válaszként erre: 21. - Komor)
jún. 30. 12:24
How am I? Fine. Better than you. I don't have to work today, like you.
23. Hansika (válaszként erre: 21. - Komor)
jún. 30. 12:19

na, ezt kipróbálom..-)

Hi komor, How are you?

22. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 30. 12:05
Gondolom feléd is süt a nap...
21. komor
jún. 30. 11:15

Dél-Koreában a "hogy vagy?" kérdés úgy hangzik, hogy "Ettél már rizst?" Ez egy hagyományos kérdés, ha valaki megkérdezi, hogy ettél-e rizst, azzal azt fejezi ki, hogy törődik a másik ember testi jólétével. Nem kell viszont válaszként elmondani, hogy ettél-e rizst és kifejteni, hogy milyet.

Szóval ezeket a köszöntéseket nem kell szó szerint érteni.

A "How are you?" köszöntést sem kell szó szerint érteni. Csak rá kell vágni, hogy prímán és már túl is van az ember a rutinon...

20. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 30. 11:07
Téged szavankent fizetnek?
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Csak úgy...)
jún. 30. 10:01

Leírni ötször annyi idő volt😄

De mivel nyilván csak olyat írok le ami engem érdekel, mást meg nem biztos, így igazságos😉

jún. 30. 09:57

Végig olvasni is fáj!

Ennyit még én se agyalok, hogy kérdezzek!😂

17. 1c1dc372e1 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 30. 09:57
Ha megkérdezik, én mindig azt felelem, hogy sose legyek rosszabbul.
16. Sirga (válaszként erre: 6. - Kentaurcica)
jún. 30. 09:27

Ugyanígy.

Szomorú, de a sablon "Köszönöm, jól"-t vágom rá.

15. Érdekes73 (válaszként erre: 13. - Srcrss)
jún. 30. 09:04
Ehhez nekem sincs türelmem
jún. 30. 08:41
Jajj, ismerős a stílus... kaliforniai tornádós 🤣
13. srcrss (válaszként erre: 8. - Tien)
jún. 30. 08:39
Meg sem próbáltam. Ránéztem, és megfájdult a fejem.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Globus)
jún. 30. 08:38
Egyébként ha elolvasod az utolsó mondatomat, oda is írtam hogy nem a sablon szövegeket akarom rávágni, mert néha a válaszoló is azt mondja hogy jól, akkor is ha szarul van. Vagy úgy gondolja semmi köze hozzá senkinek, vagy faggatást nem akar. Érdekes ha jól vagy nem kérdezik meg hogy miért, pedig lehet hogy nem csak úgy jól van, hanem történtek vele jó dolgok. Bezzeg ha rossz napod van, akkor jön hogy nahát, miért. Aztán ha el is mondod, megkapod utána hogy jól van na, ne nyavajogjál már.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Globus)
jún. 30. 08:31
Ebbe igazad lehet. Mert valaki meg se várja a választ, hanem elfofdul és megy oda máshoz. Azért talán az emberek negyedét érdekli.
10. tien (válaszként erre: 9. - Görögtánc)
jún. 30. 08:11
👍
9. Görögtánc (válaszként erre: 8. - Tien)
jún. 30. 07:22
Köszönöm😂🫶🏻🥱
8. tien
jún. 30. 07:21
Minden tiszteletem annak,aki ezt a szöveget elolvasta.
7. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 30. 07:12
Matekozd ki azt is, hogy a "helló, hogy vagy" kérdéseknek igazából mennyi az őszinte alapja. Hány ember olyan, akit tényleg érdekel a válasz.
jún. 30. 06:57
Sose válaszolok őszintén, mert a kérdés sem szokott az lenni. Matematikailag nem gondoltam még át.
jún. 30. 04:26
De ráérsz.
4. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 30. 03:58

Nem jutottam a végére,,de nem is kell mindent érteni.

A fő,hogy te érted:)

3. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 30. 03:57
Jézusom...
2. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 30. 00:38
Nem lehet neked könnyű.🤣
jún. 30. 00:17
Kérdezik, hogy vagyok. Rosszul, nem rosszul, megvagyok, jól, nagyon jól. Ezek közül szokás választani, válaszolni. Ha ezt lebontjuk úgy hogy 0% amikor a lehető legrosszabbul érzi magát az ember, amúgy 0-49% a negatív zóna, 50% a semleges, 51-100%= pozitív zóna, így a 100% a legjobb ahogy egy ember érzi magát. Ez alapján el lehetne osztani 5 egyelő részre: 0-20= rosszul vagyok, 20-40%= nem rosszul, 40-60= megvagyok, 60-80= jól, 80-100%= nagyon jól, de nem így van. A rosszulnál nem részletezzük külön hogy nagyon rosszul, így a 60-80 a jól és 80-100 a nagyon jól vagyok az rendbe van, de ha 40-60 lenne a megvagyok, akkor 20-40 nem lehetne a nem rosszul, mert ha 50% maga a tükör és 60 felett jó, akkor 40 alatt rossz elvileg. Mert nem így van hogy nagyon rosszul, rosszul, megvagyok, jól, nagyon jól vagyok, hanem a rosszat nem is fokozzák külön. Ezért 0-40%= rosszul vagyok, 40-45%= nem rosszul, 45-60%= megvagyok, 60-80%= jól, 80-100= nagyon jól vagyok. A rossznak jut a legtöbb intervallum 40%, a nem rosszul jelzőnek csak 5%, mivel az enyhén negatív de nem annyira hogy rossz legyen. A megvagyok válasz 45-60 az pont azt jelzi hogy negatív zónából indul az alsó határ és átfedés van a pozitív felé, sőt 52.5 a közepe ami már pozitív tartomány. Utána logikus egyenletesen elosztani a jól 60-80 és a nagyon jól 80-100% jelzőt. Ha egyenletesen osztanánk el öt felé 20%-onként az azért lenne furcsa mert a megvagyok a középút az még oké, a jól ellentéte a nem rosszul ez már több mint szokatlan lenne, a nagyon jól ellentéte lenne a rosszul, ez is kicsit furcsa lenne. Így nem lehet egyenlően elosztani. Bár az élet nem csak matematika, én mindig átgondolom kb hogy vagyok %-ba aztán válaszolok az 5 jelző valamelyikével. Ha már őszintén törődnek velem, legalább jól behatárolom mintsem rávágjam a sablon szövegeket.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook