Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Bizony nagyon gyorsan halad!!! Elején még nem is gondoltam volna, h ilyen gyorsan eltelik a 9 hónap. Csodás kilenc hónap, bár ezt közben az ember lánya sokszor nem így éli meg :D Az biztos, h nagyon megvéltoztatja az ember gondolkodását egész másnak érzem magam, egész más embernek, valahogy minden megváltozott és ez úgy,h észre sem vettem :) Így válunk anyává :)
Nem sok van hátra és mi is babázhatunk. Valahogy kezdek megnyugodni és nem türelmetlenkedni, azt mondták ma nekem lányok akik szintén itt szültek,h nem várnak sokat a túlhordással, 2-3 napot és indítják, tehát így már tuti nincs sok hátra, max. 10 nap :) Valahogy ki kéne élveznünk ezeket az utolsó napokat!
Hú azért Valentin napig ne húzd el! Kiázik a kicsi bőre;)
Igen,mintha most lett volna! De minden olyan gyorsan halad...sokat gondolok az elejére a lombik miatt és olyankor elérzékenyülök.Nagyon szép időszak ez egy nő életében.
Sokat gondolok a fórum nyitó Ankára és Málnabokorra...velük kezdtünk dumcsizni:)
Biztos jól vannak és a babáik is szépen növekednek.
Körülöttünk meg csupa leányzó van :-D a családban is, baráti társaságban is mindenkinek :-D Mi is tervezünk egy kisfiút, de sajna ez nem rajtunk múlik ugye :) A lényeg,h egészségesek legyenek, nem számít,h kislány, vagy kisfiú, szerintem ezzel mind így vagyunk :) Lányok remélhetőleg pár nap és anya leszek és szinte hihetetlen... annyira vártuk ezt a pici lányt és sokszor még most is azon gondolkodom, h jó anyucija leszek-e...
Laziandrea mikor lesz a következő randid a dokikkal?? :)
Sziasztok Kismamik!
Nem semmi ez a kisfiú széria!!!:)
Nekünk is azt mondták,hogy kislány lesz.:) Egészen a 20.uh-ig Borókának hìvtuk a babácskát.
Na nekünk is kicsit nehezen ment az átállás,nevet is nehezen találtunk.Aztán apuka rátalált a Levente névre:)
Most meg mindig azt mondogatja,hogy kell még egy Boróka is Levinek.Jó lenne...csak lennék pár évvel fiatalabb.:-P
Nst-n minden rendben volt,sokat mocorgott a drága!
Szia bazsalikom és Johnr! :)
Ez szuper :) Gratulálok! :) Mi pont fordítva voltunk meg voltunk róla győződve,h kisfiú és bizony a 36. héten derült ki,h kislány. mi sem akrtunk hinni a szemünknek, mert annyira kisfiút éreztünk, de annyira örülünk a kicsi lányunknak is!!! :) ő lesz mi kis szemünk fénye :)
Örülök,h jól vagytok!!! A mozgásokat én 20. héten éreztem először, de az sem gond, ha ti még nem érzitek, szerintem nem sok idő, és hamarosan mocorogni fognak a babók!! Na az lesz igazán megnyugtató!! :) Felén már túl vagytok! :) Hajrá
Sziasztok kismamik, szia Krikka, no, megtudtuk, mit rejteget a kis bentlakó a lábai között, kisfiúnk lesz :-). meg voltam győződve, kislány, aztán kaptunk egy kislegényt. Közben meg végigkacagtuk az ultrahangot, mert akrobata mutaványokat hajtott éppen végre. Biztos, épp akkor volt a napi edzése, vagy nekünk akart csudát mutatni :-). A legfontosabb, hogy minden rendben van vele, jól van a kis drága. Most vagyok a 21. hétben, de nem érzek még mozgást. Ti mikor éreztétek először?
Ti hogy vagytok, veletek mi van?
Sziasztok!
Krikka,Noèmi igazàn jól èrzi magàt a pocakodban.:-)Úgy tűnik megvàrja a kiírt időpontot.:-)A lènyeg,hogy minden rendben legyen!!!!
Èn azt hiszem kicsit túlzàsba vittem a dolgokat,az elmúlt 2napban sok volt a teendő.Èjszaka enyhe mensi szerű görcsre èbredtem az alhasamban.Kissè bepànikoltam.Ti azt vàrjàtok,hogy mikor bújnak ki a babàk,èn meg azèrt imàdkoztam,hogy mèg legalàbb 8hètig maradjon bent.29.hèten vagyunk.
Kèső dèlutàn megyünk dokihoz,remèlem mindent rendben talàl!!!!
Várjuk! :)
Na akkor jó messze vagyunk egymástól :D
Sziasztok kismamik és mamik :)
Túl vagyunk a mai vizsgálaton, bár csak annyit nézett meg a dokim,h nyitódtam-e tovább.... Hát nem, szóval bogyóka még várat magára :) Viszont annak örülök,h minden szépen a maga útján fog menni. legalább is remélem, mert ha túlhordjuk akkor ugye indítás a vége. Szerdán megint kontroll, kíváncsian várom bogyóka mennyit hízott azóta :)
Veletek mi újság?? Ki hogy van?? :)
Én Szlovákiában, mi itt élünk a határ melett. Nagyon jó kis szülészet van itt, 2013 ban a megye legjobb szülészete volt. Nagyon jók a dokik is, egy olyan doki van akinél nem szeretnék szülni, mert állítólag nagyképű és lekezelő tud lenni a kismamikkal, de ez is a hangulatától függ. Na de majd eglátjuk, nem félek attól sem igazából. párom bent lesz velem vajúdásnál, majd ő helyre teszi, ha esetleg nagyképűsködne :D :D
És Te hol fogsz szülni?? Van fogadott dokid??
Na azt nagyon nem szeretném ha túlhordanánk őket!!!! Várom már a keddet nagyon!
Krikka,Te hol fogsz szülni?
Ez bizony így van, ráadásul még nincsenek elkésve, még van pár napunk mind2nek :) Csak türelmetelenek vagyunk :) Hamarosan Ti is megtudjátok :D :D
Na de igazán nagyon sokan túlhordják még akár 2 hetet is :D Remélem mi nem így leszünk...
Szèp pocakod van!Ès Levente is nagyon èdes!:-)
Kitartàs lànyok!Hamarosan kibújnak a babàitok!Nem sietik el,de inkàbb kèsőbb,mint koràbban!!