Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Első babát váró kismamik! fórum

Első babát váró kismamik! (beszélgetés)

❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
3313. Krikka (válaszként erre: 3312. - Laziandrea)
2015. febr. 2. 18:16

Bizony nagyon gyorsan halad!!! Elején még nem is gondoltam volna, h ilyen gyorsan eltelik a 9 hónap. Csodás kilenc hónap, bár ezt közben az ember lánya sokszor nem így éli meg :D Az biztos, h nagyon megvéltoztatja az ember gondolkodását egész másnak érzem magam, egész más embernek, valahogy minden megváltozott és ez úgy,h észre sem vettem :) Így válunk anyává :)

Nem sok van hátra és mi is babázhatunk. Valahogy kezdek megnyugodni és nem türelmetlenkedni, azt mondták ma nekem lányok akik szintén itt szültek,h nem várnak sokat a túlhordással, 2-3 napot és indítják, tehát így már tuti nincs sok hátra, max. 10 nap :) Valahogy ki kéne élveznünk ezeket az utolsó napokat!

3312. laziandrea (válaszként erre: 3311. - Krikka)
2015. febr. 2. 18:04

Hú azért Valentin napig ne húzd el! Kiázik a kicsi bőre;)

Igen,mintha most lett volna! De minden olyan gyorsan halad...sokat gondolok az elejére a lombik miatt és olyankor elérzékenyülök.Nagyon szép időszak ez egy nő életében.

Sokat gondolok a fórum nyitó Ankára és Málnabokorra...velük kezdtünk dumcsizni:)

Biztos jól vannak és a babáik is szépen növekednek.

3311. Krikka (válaszként erre: 3309. - Laziandrea)
2015. febr. 2. 17:43
Laziandrea emlékszel? Kb. 1,5-2 hete írogattuk,h kezd izgi lenni a dolog :D nem gondoltuk volna akkor még,h mostanra is egészben leszünk :D Párom ma azt mondta, jaj de jó lenne ha valentin napon szülnék :D :D Ne tudjátok meg mit kapott tőlem szegénykém :D :D Kíváncsi vagyok mit mond neked holnap a dokid :)
3310. Krikka (válaszként erre: 3308. - JohnR)
2015. febr. 2. 17:40
Ó a nevet ne is mondd, mi sem tudtuk eldönteni... Pár hete még nem volt lánynevünk :D Annyira biztosra vettük,h kisfiú :D Az esetben apuci nevét kapta volna, de végül rátaláltunk Noémire :)
3309. laziandrea (válaszként erre: 3307. - Krikka)
2015. febr. 2. 15:48
Holnap este megyek a dokimhoz :)
3308. JohnR
2015. febr. 2. 14:40
A névvel mi is gondban vagyunk, de csak sikerül választani. A környéken most nálunk sokmindenkinél fiú lesz.
3307. Krikka (válaszként erre: 3305. - Laziandrea)
2015. febr. 2. 14:33

Körülöttünk meg csupa leányzó van :-D a családban is, baráti társaságban is mindenkinek :-D Mi is tervezünk egy kisfiút, de sajna ez nem rajtunk múlik ugye :) A lényeg,h egészségesek legyenek, nem számít,h kislány, vagy kisfiú, szerintem ezzel mind így vagyunk :) Lányok remélhetőleg pár nap és anya leszek és szinte hihetetlen... annyira vártuk ezt a pici lányt és sokszor még most is azon gondolkodom, h jó anyucija leszek-e...

Laziandrea mikor lesz a következő randid a dokikkal?? :)

3306. Krikka (válaszként erre: 3304. - Bazsalikomm)
2015. febr. 2. 14:29
persze jelentkezem, h mi volt. :)
2015. febr. 2. 13:57

Sziasztok Kismamik!

Nem semmi ez a kisfiú széria!!!:)

Nekünk is azt mondták,hogy kislány lesz.:) Egészen a 20.uh-ig Borókának hìvtuk a babácskát.

Na nekünk is kicsit nehezen ment az átállás,nevet is nehezen találtunk.Aztán apuka rátalált a Levente névre:)

Most meg mindig azt mondogatja,hogy kell még egy Boróka is Levinek.Jó lenne...csak lennék pár évvel fiatalabb.:-P

Nst-n minden rendben volt,sokat mocorgott a drága!

3304. bazsalikomm (válaszként erre: 3303. - Krikka)
2015. febr. 2. 13:42
Biztosan tudni fogja, mikor kell érkeznie :-). Majd írj szerdán is, hogy vagytok, van-e változás, készülődik-e a kiskirálylány.
3303. Krikka (válaszként erre: 3302. - Bazsalikomm)
2015. febr. 2. 13:40
Vasárnap lesz a menzi szerinti kiírt, a mozgás alapján 27. volt :D Hát ma voltunk dokinál, de csak a méhszájat nézte, nincs változás múlt héthez képest. Picuri még nem szeretne kibújni :) Nincsenek sem joslók, sem semmi előjel :D Itt-ott pici alhasi menzi szerű fájás, de nagyon gyenge és tényleg csak 2-3 naponta. pici fejecskéje sem csúszott még le a szülőcsatornába teljesen szóval csak várunk... Egyre türelmetlenebbül, de várunk :D Szerdán megint megyünk ctg-re és kontrollra, de kezdem úgy érezni,h ebből még vasárnapra sem lesz semmi... Sebaj, majd Noémi tudni fogja,h mikor kell jönni :) És persze ezerrel bízom a telihold hatásában :D
3302. bazsalikomm (válaszként erre: 3300. - Krikka)
2015. febr. 2. 13:31
Szia, Krikka, te hogy vagy? KisNoémi még várat magára? Mikor kellene érkezzen a kis drága?
3301. bazsalikomm (válaszként erre: 3299. - JohnR)
2015. febr. 2. 13:25
Nálunk is a nagybácsik hada már készen áll, jaj, szegénykének, lesz focibajnokság :-).
3300. Krikka (válaszként erre: 3295. - Bazsalikomm)
2015. febr. 2. 13:24

Szia bazsalikom és Johnr! :)

Ez szuper :) Gratulálok! :) Mi pont fordítva voltunk meg voltunk róla győződve,h kisfiú és bizony a 36. héten derült ki,h kislány. mi sem akrtunk hinni a szemünknek, mert annyira kisfiút éreztünk, de annyira örülünk a kicsi lányunknak is!!! :) ő lesz mi kis szemünk fénye :)

Örülök,h jól vagytok!!! A mozgásokat én 20. héten éreztem először, de az sem gond, ha ti még nem érzitek, szerintem nem sok idő, és hamarosan mocorogni fognak a babók!! Na az lesz igazán megnyugtató!! :) Felén már túl vagytok! :) Hajrá

3299. JohnR (válaszként erre: 3298. - Bazsalikomm)
2015. febr. 2. 13:22
Ne is mond, a sógornőm már akkor megígérte h megtanítja focizni, amikor kiderült h baba lesz.
3298. bazsalikomm (válaszként erre: 3296. - JohnR)
2015. febr. 2. 12:59
Szia, JohnR, nekem is most van az átállási időszak az :-) agyamban, hogy nem kislány, de annál nagyobb öröm nincs, hogy jól van a kis drága. Kezdődhet a dinoszauruszok alapos megismerése :-))), ég veletek frufruk és szoknyácskák :-).
3297. bazsalikomm (válaszként erre: 3296. - JohnR)
2015. febr. 2. 12:58
Szia, JohnR, nekem is most van az átállási időszak :-) agyamban, hogy nem kislány, de annál nagyobb öröm nincs, hogy jól van a kis drága. Kezdődhet a dinoszauruszok alapos megismerése :-))), ég veletek frufruk és szoknyácskák :-).
3296. JohnR
2015. febr. 2. 12:49
Sziasztok! Képzeljétek mi is ma voltunk ultrahangon és nálunk is fiú lesz, pedig mi is azt hittük h lány lesz. 😃 Láttam szopizni az ujját is. Olyan kis aranyos. Mindenki meglepődött h fiú lesz, én még most sem hiszem el h nem Rebekának fogják hívni. Még mi sem érezzük h mozogna, bár vettünk itthonra szívhangfigyelőt, szoktuk este hallgatni, azon hallani h mocorog. Remélem már nem fog sokáig tartani h érezzük.
3295. bazsalikomm (válaszként erre: 3262. - Krikka)
2015. febr. 2. 12:22

Sziasztok kismamik, szia Krikka, no, megtudtuk, mit rejteget a kis bentlakó a lábai között, kisfiúnk lesz :-). meg voltam győződve, kislány, aztán kaptunk egy kislegényt. Közben meg végigkacagtuk az ultrahangot, mert akrobata mutaványokat hajtott éppen végre. Biztos, épp akkor volt a napi edzése, vagy nekünk akart csudát mutatni :-). A legfontosabb, hogy minden rendben van vele, jól van a kis drága. Most vagyok a 21. hétben, de nem érzek még mozgást. Ti mikor éreztétek először?

Ti hogy vagytok, veletek mi van?

3294. Krikka (válaszként erre: 3293. - Ria1231)
2015. febr. 2. 09:56
Minden rendben lesz!!! Nekem is szokott ilyen lenni mikor megerőltettem magam, arra tényleg vigyázni kell!!! csak óvatosan, ha már érzed,h fáradsz inkább pihenni kell!!! Bizony még van időtök bőven. Kisbogyó még bírja ki odabent! Majd jelentkezz,h mi volt dokinál!! De jó hír, h most apa is veletek mehet és megnézheti picurkátokat :) Nálunk nagy élmény volt az apás ultrahang :)
3293. Ria1231
2015. febr. 2. 09:28

Sziasztok!

Krikka,Noèmi igazàn jól èrzi magàt a pocakodban.:-)Úgy tűnik megvàrja a kiírt időpontot.:-)A lènyeg,hogy minden rendben legyen!!!!

Èn azt hiszem kicsit túlzàsba vittem a dolgokat,az elmúlt 2napban sok volt a teendő.Èjszaka enyhe mensi szerű görcsre èbredtem az alhasamban.Kissè bepànikoltam.Ti azt vàrjàtok,hogy mikor bújnak ki a babàk,èn meg azèrt imàdkoztam,hogy mèg legalàbb 8hètig maradjon bent.29.hèten vagyunk.

Kèső dèlutàn megyünk dokihoz,remèlem mindent rendben talàl!!!!

3292. Krikka (válaszként erre: 3291. - Laziandrea)
2015. febr. 2. 09:21

Várjuk! :)

Na akkor jó messze vagyunk egymástól :D

3291. laziandrea (válaszként erre: 3289. - Krikka)
2015. febr. 2. 09:08
Most indulok nst-re.Majd beszámolok mi volt.
3290. laziandrea (válaszként erre: 3288. - Krikka)
2015. febr. 2. 09:07
Mi Pécs mellett élünk,szintén egy kisvárosban.Itt már nincs szülészet ezért Pécsre kell menni mindenért a klinikára.Nekünk Levi lombikbaba:)Szülésznőt fogadtunk és majd meglátjuk,hogyan alakulnak a dolgok...ha kell behìvjuk a dokit.
3289. Krikka
2015. febr. 2. 09:04

Sziasztok kismamik és mamik :)

Túl vagyunk a mai vizsgálaton, bár csak annyit nézett meg a dokim,h nyitódtam-e tovább.... Hát nem, szóval bogyóka még várat magára :) Viszont annak örülök,h minden szépen a maga útján fog menni. legalább is remélem, mert ha túlhordjuk akkor ugye indítás a vége. Szerdán megint kontroll, kíváncsian várom bogyóka mennyit hízott azóta :)

Veletek mi újság?? Ki hogy van?? :)

3288. Krikka (válaszként erre: 3286. - Laziandrea)
2015. febr. 2. 08:58

Én Szlovákiában, mi itt élünk a határ melett. Nagyon jó kis szülészet van itt, 2013 ban a megye legjobb szülészete volt. Nagyon jók a dokik is, egy olyan doki van akinél nem szeretnék szülni, mert állítólag nagyképű és lekezelő tud lenni a kismamikkal, de ez is a hangulatától függ. Na de majd eglátjuk, nem félek attól sem igazából. párom bent lesz velem vajúdásnál, majd ő helyre teszi, ha esetleg nagyképűsködne :D :D

És Te hol fogsz szülni?? Van fogadott dokid??

3287. laziandrea (válaszként erre: 3284. - Ria1231)
2015. febr. 1. 22:21
Köszi Ria!
2015. febr. 1. 21:55

Na azt nagyon nem szeretném ha túlhordanánk őket!!!! Várom már a keddet nagyon!

Krikka,Te hol fogsz szülni?

3285. Krikka (válaszként erre: 3284. - Ria1231)
2015. febr. 1. 21:15

Ez bizony így van, ráadásul még nincsenek elkésve, még van pár napunk mind2nek :) Csak türelmetelenek vagyunk :) Hamarosan Ti is megtudjátok :D :D

Na de igazán nagyon sokan túlhordják még akár 2 hetet is :D Remélem mi nem így leszünk...

3284. Ria1231 (válaszként erre: 3281. - Laziandrea)
2015. febr. 1. 21:03

Szèp pocakod van!Ès Levente is nagyon èdes!:-)

Kitartàs lànyok!Hamarosan kibújnak a babàitok!Nem sietik el,de inkàbb kèsőbb,mint koràbban!!

❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook