Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Köszi!!Hàt nagyon gàz ez a feszültsèg.Remèlem holnapra elmúlik!
Nàlad nincs mèg jele,hogy kèszülődne a babó kibújni?
Ria minden rendben a pocaklakóval!!! :) Neki is vannak egyszer aktívabb napjai, máskor meg inkább pihen. A frontok a babákra is nagy hatással vannak. A feszültség nálam is gyakran okozott problémát. A mai napig van, h tök jó kedvem van, van,h hozzám sem lehet szólni, mert mindenre ugrok, sírok mindenen, és majd szétrobbanok a belső feszültségtől. 1-2 napja még pont ezt írtam, viszont ma meg tök nyugi, és boldog vagyok :) Ezek a fránya hormonok... Kitartás!!!!! :)
Sziasztok!Nekem ma nincs jó napom.Nem tudom az időjàràs vagy mi zavar ennyire.Feszült vagyok,egèsz nap feszül,kemènyedik a pocak.Ennek ellenère a babàm szinte egèsz nap megàllàs nèlkül tombol.Màr izomlàza van a hasamnak.A magzatmozgàs az a jólèt jele ugye?Nyugtassatok meg,mert màr totàl idegroncs vagyok!
Nem tartottak bent mert egy újnyira vagyok csak kitágulva.Azt mondta a doki ez még elhúzódhat egy ideig.
Mai nst-n is minden rendben volt.
Krikka Te is a mai napra voltál kiìrva ugye?
Sziasztok kismamik és mamik! :)
Hogy vagytok?? Hogy telnek napjaitok?? :)
Igen, én is ezt tanulmányoztam :) Tényleg nagyon hasznos infókat találni ott.
Sziasztok!
Szeretnék megosztani veletek egy szuper weboldalt:
www.szulokepzo.hu
Rengeteg hasznos videó van a honlapon. Nézzétek meg :)
Csaknem bent tartottak laziandrea??? Várjuk az infókat! :) Mindenesetre kitartást!!! :)
Elmúltak a rendszeres fájások.Mist indulok nst-re,ha haza értem beszámolok,hogy mi volt.
laziandrea veletek mizu???????? Ti hogy ,,álltok,, ??? :)
Gratulálok,sok boldog napot kìvánok!
Örülök,hogy jól vagytok.
Jaj, de jó hír!!! Sok boldogságot, jó egészséget nektek! :)
Gratulálok! :) Nagyon sok boldogsásot, egészséget és együtt töltött boldog pillanatokat kívánok Nektek! :) És persze az egész újdonsült kis családnak! :)
Gratulàlok!!!!Sok boldogsàgot ès jó egèszsèget kívànok Nektek!!!!!
Sziasztok!
Tegnap délután háromkor 3200grammal és 54cm-rel Megérkezett a mi szőke kishercegünk, Dávid. :)
Leírhatatlan érzés és szerelem első látásra...
Mindketten jól vagyunk, minden rendben.
Laziandrea, mirror kitartás, csodálatos érzés lesz meghallani, mikor felsír!
Drukkolok!!!De jó,hamarosan babàzhattok!!
Sziasztok!Kettő órakkor szerencsésen megérkezett a férjem.Most értünk haza a klinikáról.Bementünk mert nem éreztem mozogni a babát.Megvizsgált a doki:5 perces fájások amik 70-es erősségűek,felpuhult méhszáj ami lassan de nyìlik.Levente szìvhangja azt mondták,hogy nagykönyvi:) Szóval megkezdődött :)
Bazsalikom, Ria köszönöm, jobban vagyok picit, bár olyan ez mint az időjárás én is kiszámíthahtatlan vagyok :) :D
Picuri menzi szerint 2.8., mozgás alapján 1.26. érkezik, tehát nem tudni :D Szerdán fél ujjnyira voltam nyitva, doki szerint lehet holnap, lehet 2 hét, azt mondta nem lehet ezt kiszámítani... Nagyon érzékeny vagyok a frontokra, de ugy tűnik kisbéka érzi, h milyen zord az időjárás idekint, esze ágában sincs még kibújni... :D Apa szerint 31.-én jön, nekem meg már fogalmam sincs. Megbeszéltem vele, h akkor jön amikor jónak érzi, mi vár felkészültünk és várjuk nagyon :)
Mirror kitartást! Minden rendben lesz!!! Ez már rutin műtétnek számít, Hidd el dokik tudják, h mit csinálnak! :) Csak pozitívan!!!! :) Neked is minden jót kívánok! puszi! :) Gondolj arra,h 2 nap mulva ilyenkor már babázol és bőven a műtét után leszel!! :)
Fragole neked is minden jót kívánunk! :) Könnyű, problémamentes szülést szintén sok-sok pozitív gondolattal! :) puszi! :)
Laziandrea szorítunk nagyon!!! :) Most már tuti megvárja apucit!! :) Bizony szerintem is a hétvégére ebből már babó lesz! :) Kitartást! Sok-sok pozitív gondolatot!!!! Könnyű és problémamentes szülést kívánok! :) Puszi!
Hű, mennyi baba készülődik! :)
Kitartást lányok! Aztán csak pozitívan. :)
Mi újsàg Krikka?Hogy vagy???
Minden rendben lesz,ne aggódj!Csak pozitívan!Hamarosan màr a kezedben tarthatod a pici babàdat!!
Aztàn vàrjuk a beszàmolót ès a babafotókat!:-)
Sziasztok! Fragole, laziandrea sok sikert! :) engem holnap este csaszaroznak, kicsit felek, de minden rendben lesz.
Nekem is egész nap keményedett a hasam, meg a derekam is le akart szakadni... Este már 7-10percenkémt jöttek a fájások, ugyhogy felhívtam a szülésznő lmet, azt mondta Menjünk be, nézzenek rám, (ő akkor ért haza a kórházból) ha beindult, jön vissza.
Nst, uh, méhszáj vizsgálat...ezek csak jósló fájások, mehetünk haza, reggel 8kor Úgyis jövünk vissza, nem tartanak bent...
Egész éjjel voltak ugyan fájások, de rendszertelenek, majd meglátjuk mit mond a doki 8kor.
laziandrea! Kitartást és szép szülést Neked, szerintem már te is babázni fogsz a hétvégén. :)
Jól gondoljátok nem tudok aludni;)Köszönöm a bìztatást,minden rendben lesz!
Gondolok rád, Andrea! Könnyű és boldogságos szülést neked! Vigyázz magadra, és majd mesélj!
További ajánlott fórumok: