Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ellopták a gyűrűimet az uszodában, mert azok segítségével... fórum

Ellopták a gyűrűimet az uszodában, mert azok segítségével... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
nov. 18. 00:13
nem kell ekszert vinni az uszodaba.
30. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 28. - Elbb)
nov. 17. 20:02
Nem volt ami besodorja. Ez vasárnap reggel 6 és 8 között volt, én úsztam egyedül, 3-4 ember meg pihent az ágyakon. És ugye ki van írva hogy ők nem vállalnak felelősséget. Igazuk van, én se vállalnék.
nov. 17. 19:10

Hát ez szomorú, sajnálom!

Remélem találsz megoldást. Ha más nem, ússz időt, ne távot.

28. elbb
nov. 17. 19:04
Nem lehet, hogy a vízbe estek?
27. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 18:54
Hát van az a szentolvasó, ami direkt számolásra való. Ha már úgyis a medence széléhez mész. Csipesz, gémkapocs, befőttes gumi.
nov. 17. 18:33
Csak utánzatok, bizsuk, műanyag díszes karikák, együtt nem értek többet 15ezernél, de 100ezres vagy milliós nagyságrendnél is ugyanolyan szemétség. Amúgy 11 éves korom óta tudok úszni, vagy inkább fentmaradni a vízen meg kapálózni, szabályosan úszni 15 évesen tanultam meg. Mindig csak keveset úsztam, most megpróbáltam hosszabb távon, de hülye ötlet volt ez a mérés, már rájöttem.
nov. 17. 18:29
De külön. Úgysincsenek összezárva az ujjaim teljesen mert számolok velük. Bár a tempóból és hatékonyságból visszavesz
24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Judebyjude)
nov. 17. 18:27
Az kreatív,kösz az ötletet
23. Kacsahercegno (válaszként erre: 21. - Lady Lavender)
nov. 17. 17:09

Jaaaa világos. :D

Amúgy meg igen, ha nem akarja az ember számolni, lehet úszni x ideig. Vagy 10-20 ezer forintért venni egy vízálló okosórát, Huawei vagy Xiaomi biztos van annyiért, azzal lehet mérni a távot is. Gyűrűket kirakni mindenesetre masszívan furcsa. :D

nov. 17. 17:06

Amúgy nem is értem ezt a számlálást. Én becsobbanok és 50-60 perc után szállok ki.

A bukofordulom bena annak allenere, hogy tudtam, te úszok tovább. Egy gyors, egy mell, egy hát. Pillangozni nem tudok.

21. Lady Lavender (válaszként erre: 20. - Kacsahercegno)
nov. 17. 16:53
Egy rakás szart leadtam talált tárgyként, Ha *értéke" sem volt, valaki kereste
20. Kacsahercegno (válaszként erre: 19. - Lady Lavender)
nov. 17. 16:42
A kommented első részét nem értem, de amúgy nincsenek illúzióim, tudom, hogy az emberek szeretnek lopni, semmit nem szabad fél percre sem őrizetlenül hagyni, mert egyből lesz, akinek megtetszik.
19. Lady Lavender (válaszként erre: 13. - Kacsahercegno)
nov. 17. 16:31

Én jegyzőkönyvben vagyok a volt munkahelyemen, egy kavezoban, a katedralisban, a könyvtárban, a buszpalyaudvaron.

Bar elvileg 2 év után törölve.

A válasz meg az, hogy neha rosszabb, mint gondolnád.

18. Lady Lavender (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 16:19

Milyen ertekrol beszelunk?

Szerintem nem arany nyuruk voltak.

Csak darabok.

Legközelebb kavicsot pakolsz.

17. Lady Lavender (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 16:17

Te most kezdtél úszni? Xd

Én 6 évesen, de mindig elmondtak, levettek a hajcsatokat is. Ha valamit elvesztesz, többé nem találod meg.

Amugy meg igen az emberek lopnak. Az uszodában nálam egy neszeszert és egy használt törölköző tudnak elvinni. "Vigye a klamidiammal!" xd

A packer is ott van. Arra meg gombát olvasok.

16. fülemüledal (válaszként erre: 13. - Kacsahercegno)
nov. 17. 16:15
Nem oké.
nov. 17. 15:51

Az összes letett gyűrűdet ellopták, vagy hagytak még neked?

Ha mindet, akkor jó sokáig figyelhetett az illető.

Ha hagyott valamennyit, úgy gondolta, ennyi is elég lesz neki.

Milyen szerencse, hogy csak 10 kört szoktam úszni, annyi is elég volt.

Meg aztán nem hordtam egyetlen gyűrűt sem, az uszodába pláne nem!

14. Kacsahercegno (válaszként erre: 13. - Kacsahercegno)
nov. 17. 15:48
(A gyűrűs megoldás egyébként szerintem is fura, olyan Tornádós :D és azt megérteném, hogy valaki félrerakta egy padra vagy akárhová, hogy ne sodorja el a víz meg ne kallódjanak ott, de eszembe nem jutna elrakni (vagyis ellopni) bármit, se ékszert, se mobiltelefont, se semmit, mert nicsak, ez itt maradt, biztos nem kell már a tulajdonosának... Ez nem egy utcán talált ezres, ahol a közelben sincs senki, valószínűleg a gazdája oda jár, ha más nem, leadom talált tárgynak...)
nov. 17. 15:44
Ez most komoly, hogy van aki szerint lopni teljesen normális, és ha valaki otthagy valamit valahol, azt teljesen oké elrakni? Tejóég :D
12. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 15:35
Nem ezért lopták el. hanem azért mert felelőtlen vagy, másrészt pedig ki gondolna arra hogy egy vízben lévő rakja le az ujjáról a gyűrűket a medence szélére. Tiszta elmebaj. Valaki azt gondolta ott felejtették, ő meg elrakta. Ennyi.
nov. 17. 14:54

Zseniális ötlet volt, csak hát a tolvajoknak is tálcán kínáltad a sikerélményt. Mondhatni: motivációs tárgyak voltak. :D

Biztos mérges leszel, de az eszedért nem rabolnak el, ne félj!!!

nov. 17. 14:28

Nos, enyhén szólva nem gondoltad át ezt eléggé. Én nem hordok gyűrűt és el sem tudom képzelni, hogy legyen akár egynél több is (1=karikagyűrű)...

Hogyan képzeljem ezt el? Gondolom, nem külön voltak mind a 10 ujjadon, hanem kettessével?

9. *bzsuzsanna (válaszként erre: 3. - Bnedora)
nov. 17. 14:22
Ez nagggyon jó!
nov. 17. 14:14
Legközelebb vigyél pár fogpiszkálót erre a célra. Szemét emberek sajnos mindenhol vannak.
7. judebyjude (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 14:10
Én a papucsfordítós trükkel számolom. A sáv végébe készítem mindkét papucsot, és 10 hosszonként fordítok egy negyedet az elsőn, majd a másikon stb stb...
nov. 17. 14:03

Ellopták a gyűrűimet az uszodába, mert azok segítségével számoltam mennyit úszok.

Biztosan szeretnének rávenni, hogy gyakorod a számolást. 😉

5. Amaunet (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 14:03
Ússzál csak 10 hosszt egyszerre - ameddig számolni tudsz.
4. Hansika (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 14:00

Hogy süllyedhet idáig valaki hogy ott is lop?"

egy "rendes ember" ott lop ahol csak alkalma van rá...-))

nem te vagy egy kicsit túl naiv?

nov. 17. 13:54
Folytasd: .... és akkor felébredtem álmomból:-)
nov. 17. 13:45
Az volt a célom hogy leússzak 100 hosszt. De csak 10ig tudom az ujjaimmal számolni, minden hossznál kinyújtottam egyik ujjam, és amikor elszámoltam 10ig, egyik ujjamról lehúztam a gyűrűt, megint elszámoltam az ujjaimmal 10ig, a második ujjamról is lehúztam és kiraktam a medence szélére, az volt a 20. És így tovább. Mert nem bírnám fejbetartani hányadik tízes számoltam, csak így tudtam a 100 hosszt számolni 10 gyűrűvel. De mire végeztem, eltűntek. Hogy süllyedhet idáig valaki hogy ott is lop? Persze én is hibás vagyok, elismerem.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook