Életmódváltás együtt (beszélgetés)
Szép napot Mindenkinek :)
Eddig tartom magam az elhatározásomhoz, ma 1 almát ettem, és most készülök barnarizs főzni.
Na meg valamit tornázni is szeretnék.
Most épp csalánteát iszom.
:)
Én ismét előveszem a hatalmas labdámat és meggyötröm picikét. Has, láb, popsi és talán még karizom. Bár az elmúlt héten kiderült, hogy hatalmas a karizmom, csak gyenge:)
Tehát, ha lefogyok, kész díjbirkózó lesz belőlem...:P
kedves vagy, köszi:) csak az a bajom, hogy szorít a farmerom ...
de ma tuti tornázom! és ebédre is tonhalas salit ettem, úgyhogy egyelőre hős vagyok, de nekmaz este a gyenge pontom, sajtos...
Ti mit mozogtok ma?
nálam az kizárt, hogy 6 után ne egyek...
akkor éjjel kelek föl arra, h.korog a gyomrom.
(ezt már soxor leírtam)
Láttam egy olyan fórumot is (és nekem is volt ismerősöm,aki full vékony volt) aki egy nap csak egyszer evett, este szval sztem ki kell kísérletezni, kinek, milyen életmód az ,ami beválik.
Sziasztok!
A magjaim már a csíráztató tálban pihegnek. Szépen bújnak elő a fehér kis kukackák:)
Elmentem mára:) Megyek egyet labdázni. Majd holnap jövök:)
Jó éjt mindenkinek!
Ez jól hangzik :)
És ennek hol lehet utánaolvasni?
:))
És annak idején vajas kenyérre tettem, most abonettre fogom:)
Teli van vitaminnal, ami ilyenkor főleg kell a szervezetnek.
Van csíráztató tálam, először be kell áztatni a magokat, majd lemosni őket egy szűrőn, és olyan tálba tenni, ahol alul a víz le tud csepegni, különben megrohad. NAponta 2x le kell öblíteni, hogy a csírázás ne szakadjon meg. A lucerna és a görögszéna nagyon jó diátában, méregtelenítésben. A retekcsíra olyan, mintha friss zsenge retket ennél! 4-5 mm-nyi csírákat már lehet fogyasztani. Salátákba keverve, joghurtba, sült husikra téve, bárhogyan eheted őket, ha akarod.
köszi :)
"Retek, lucerna, görögszéna keveréket csinálok most."
ezeket hogyan képzeljem el? csíráztatod a magokat és a csíráját eszed majd, pl joghurtba keverve?
Én is így haladgatok ám:) Szépen lassan, aztán, ahogy az erőd és a kitartásod engedi:)
A ch és fehérje az okosok szerint tényleg nem tuti párosítás. Bár én sem szoktam mostanában ezt figyelembe venni. A délelőtti gyümölcs viszont nagyon jó! Még az emésztésednek is jót teszel vele:)
Most áztattam be csíráztatni való magokat. Retek, lucerna, görögszéna keveréket csinálok most.
Én a 90 nposat egyszer elkezdtem, de nem tett jót egyszerre a sok fehérje...
Szeretném megtalálni az egyensúlyt az étkezésben.
Tehát délelőtt gyümölcs, délben szénhidrát, pl rizs, krumpli, és délután zöldség vagy fehérje.
Azt is olvastam, hogy szénhidrát fehérjével nem túl jó?
És szeretném, ha el tudnám hagyni az este 6 óra után evést.
És mozogni minden nap 20-30 percet.
Jó kis célkitűzés :)
:))
Megbeszéltük apával a mamusz dolgot. Már csak le kellene mérnem a lábakat hozzá:P
Hát sokféle olvasható a szakirodalomban erről a témáról. Mindenki a saját módszerére esküszik:)
Csináltam annak idején a 90 naposat is. Jó volt, de a család kajájával együtt már nem annyira. Amikor fehérje nap volt, akkor nem tudtam annyi joghurtot, sajtot, tojást, stb venni, hogy a gyerekeimnek is elég legyen.De estére lehet husit enni salátával. Az jót tesz.
Estére tényleg a fehérjét ajánlják:9
Ügyes legyél:))
Nem rossz!:))
Jövő héten talán én is nekilátok egy ilyen kúrának:) Csütörtökön jutok e a városba, ott tudok venni barna rizst, itt még nem láttam. Nem sok ilyen dilis van a faluban, mint én...:)
Én úgy tudom vacsira fehérjét kell enni annak a elégetése során a szervezet dupla kalóriát éget.
Tényleg megyek...nem lesz kész a sapka...
Arról mit tudtok, hogy mikor milyen fajta ételt lehet/érdemes fogyasztani?
Persze mindenkinek más a szervezete, igénye...
de ezt olvastam valahol, hogy a délelőtti gyümölcs mindenképp jó. A zöldség pedig délután?
Fehérjét, szénhidrátot mikor érdemes enni a nap folyamán?