Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után? (beszélgetés)
Sziasztok! Mellplasztika előtt állok, és van egy 9 hónapos kislányom.
Anyukák , ti hogy vészeltétek át a Picikével a lábadozás időszakát?
Igen és nagyon fontos, hogy NE hagyd abba!!
A műtéti területről vérrögök szakadhatnak le, amelyek a véráramba kerülve embóliát okozhatnak, amelynek során a legsúlyosabb következménnyel is számolni kell!
A hátralévő 5 nap nagyon hamar eltelik, ennél sokkal drágább az egészséged és az életed! Ne kockáztass feleslegesen!!! 😇
Szia!
Hasonló tüneteim nekem is voltak.A 4 nap még igen csak az eleje a gyógyulásnak.Nekem ami sokat segített az a jegelés volt.Folyamatosan cserélgettem a jégzselét a melleimen,így nem éreztem az égő fájdalmat,sőt ez ajánlott is.Olvastam,hogy hátrol oldalra fordulásnál és felülésnél érzed a szúró fájdalmat.Én kb.2 hétig csak háton feküdtem és aludtam egy nagy párnán,mert szerintem nem ajánlatos ilyenkor a friss implantátumokat mozgatni jobbra-balra.A felülésnél pedig segítség kell,és meg kell próbálni hasizomból felkelni.Lehet,hogy a cső helyét érzed csak(mert én azt éreztem) és persze a varratok is húzodnak szépen össze a gyógyulásnál.A melltartó egy ideig nekem is szòrított,de persze ezt csak úgy érzi az ember,de kell is,hogy leszórítsa és helyén tartsa őket.Nyugi ilyenkor sokkal érzékenyebbek,hisz minden meg lett ott bolygatva :) Persze ha továbbra is fenn maradnak ezek a fájdalmak,nyugodtan menj vissza a dokidhoz.1-2 hét és már nem is emlékszel majd ezekre ;) Jó gyógyulgatást ;) :)
Sziasztok csajok,foleg azoktol kerdezek,akik mar 4-6hete vannak operacio utan,hogy milyen fajdalmaitok voltak pontosan,illetve milyen erosseguek?Konkret kerdesem is lenne,4napja volt a mutetem,es az elso ket napon kegyetlen ego erzes volt a melleimben luktetessel parosodva-az orvosom azt irta ez termeszetes,aztan ramtort az az erzes,hogy kicsi ram es szorit a melltarto(marmint amit most kell hordanom),viszont talan a legrosszabb es legszurobb erzes az tegnap elott kezdodott(es a maximumot alvasnal eri el)hogy a jobb mellem bal also "sarkaban" amikor fel akarok ulni az agybol-vagy eppen le akarok fekudni,ill.hatrol oldalra fordulasnal olyan leirhatatlanul szuro es ego erzes van bennem,hogy a siras hataran vagyok,es talan ugy tudnam meg a legjobban megfogalmazni hogy olyan mintha a varrast ereznem hogy felszakad(pedig nem a varrasnal van,inkabb az implantatum szelet erezni).....
Kerlek segitsetek es mondjatok,hogy ez egy normalis folyamat a gyogyulasnal,mert en mar minden hulyeseget bekepzelek magamnak hogy mi bajom lehet ugyan :-D :-(
Sziasztok!Engem 2 hónapja műtöttek,már teljesen magaménak érzem őket.Strandolni és napozni én 2 hete kezdtem el,de a hegekre mindig figyelek,hogy ne érje a nap,és naptejjel is jól bekentem a melleim,mert könnyebben leégnek most az elvékonyodott bőr miatt.Olvastam vitákat a dohányzásról is...hát én is cigizek bár csak kb napi 5-6 szálat.Én 3 hét után már "visszaszoktam",persze olvastam rém történeteket,hogy milyen szövődmények lehetnek,de szerintem ezt nem csak a dohányzás befolyásolja,de jót sem tesz.
Nekem még az a kérdésem lenne,hogy másnak is megfordult a műtét után,hogy még nagyobbat szeretne?Vagy ez csak az én képzelődésem,hogy mindenki másét nagyobbnak látom? :)..pedig 430 cc implantot kaptam,de ahogy nézegetem kisebbek is lettek mint a mütét utáni hetekben(persze ez természetes).Valaki még gondolkodott ilyenen? :)
Harom honapos kor elott nem ajanlatod aztatni a hegeket,fr rovid strandolas 8 hetesen mar megengedheto,de a furdoruha alatt is 50-es fenyvedot kell hasznalni es inkabb felarnyekos helyen pihengetni,hogy ne forrjanak fel a cicik:)......ott is lehet barnulni.
A bulizast csak szolidan,inkabb merevito nelkuli melltartoban,nehogy megnyomodjanak a cicik,vagy a heg.Arra is vigyazz ,nehogy valaki meglokjon veletlenul konyokkel....
Legyel ovatos!!!!
Sziasztok :)
Április 25én volt a műtétem. Szeretném kérdezni, hogy ti mikor mentetek először strandolni?
Illetve, hogy holnap elmennek kicsit bulizni, max 4-5 órára. Szerintetek az alatt lehet rajtam másik melltartó?
Köszi a válaszokat :)
En nem dohanyzom,igy tudom,hogy kunnyu es feleslehes lenne azt mondanom,hogy ne tegyetek,ill.legalabb mutet elott es utani idoben ne.
Elofordulhat a fenyegeto necrosis es persze a lassabb es nem tul szep sebgyogyulas.
Mindenki remenykedik,hogy nala nem lesz ilyen.
Kivanom,hogy ne is legyen!
Nem tudom,hogy en mennyire lennek eros ahhoz,hogy lemondjak rola.
Ugy erzem,sikerulne!
Egy mutet amugy is komoly megterheles a szervezetnek,a dohanyzas semmikeppen nem segiti elo a regeneralodast.
Nekem a cici fontosabb lenne,ha mar raszantam magam a mutetre....talalnek mas potcselekvest:)
Mindenki tisztaban van ezekkel,onallo a dontes!
Termeszetes a feszules,nagyon "friss " vagy meg.
A jegeles,a helyes felig ulo helyzet segit.Setalgass a lakasban es persze pihenj sokat,a kezedet minimalisan mozgasd,semmikeppen ne emeld a vallad fole.
1 het utan szepen ,fokozatosan fogsz javulni,turelem,surgetni nem lehet a szervezet regeneralodasat,nem kis mutet tortent!
Azt, hogy nem mozog, csak úgy érzem. Két nap múlva leszek két hetes, semmi fájdalom, olyan mintha mindig is ott lett volna :)
Nincs bugyborékolás, nincs olyan érzésem, hogy elmozdul, már csak tényleg a dohányzás miatti nekrozistol tartok
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Most kihez is menjek mellplasztikára?
- Hogyan győzzem meg a párom a mellplasztikáról?
- Sport mellplasztika után
- Szülés utáni történet, avagy mi történt velünk a kórházban
- Nektek hogy sikerült előteremteni a pénzt mellplasztikára vagy bármilyen szépészeti műtétre?