Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Fém a patron vége???
Ilyet sem hallottam még:O
Küldd el priviben, hol vetted!
Köszönöm a gyors választ :). A gondom csak az hogy nincsen rajta szilikonkupak, hanem fém van rajta (menettel a szélén, és kis nyílással a közepén), ami nem úgy néz ki mint amit le lehetne szedni, rgo nem férek hozzá a vatelinhez. Na de minden kezdet nehéz :D.
A liquidet ne a csatlakozón csepegtesd, hanem leveszed a szilikonkupakot (mondjuk gémkapoccsal, villával, stb.)megdöntöd kb.45 fokban és úgy mehet a vatelinre.
Ha száraz érzésre töltsd, amíg elég nedvesnek nem tűnik.
Gratulálok, használd örömmel!
Nekem ugyan nincs ilyen, de ha vatelines akkor csepegtetsz a vatelinre mindig ahogy fogy. Sose legyen száraz, mert megég benne a vatelin.
Ízváltáskor vagy rácsepegtetsz másik ízt, vagy langyos folyóvízzel átmosod pár percig, hajszárítóval szárazra szárítod és újratöltöd. Ekkor gondolom elég sok lötyi belemegy, akár injekcióval is nyomhatod a vatelinbe.
Középső csőbe ne menjen, ha igen kifújod, a csatinál kijön a felesleg. ezt csináld, ha szörcsög is.
Általában 8-10 töltést bírnak, aztán kuka.
Mondjuk az XL lehet többet.
Pavoes nagy integráltas, ha vmit nem tudsz, kérdezd meg tőle:)
Bocsánat azt kihagytam a töltéssel kapcsolatban, hogy csak simán rácseppentem a liquidet az akksi felöli részére ami fém és csak egy icipici lik van rajta, vagy injekciós tűvel adagoljam? Jah és hány cseppet az XL patronba, mert ebből is olvastam már 50 félét.. :)
Mellowdew, lexdavid, usa liquid, ezekre a szavakra rákeresel a gugliban és sok-sok ízű e-liquid folyadékot találhatsz. A lexdavid-os mutatja is hogyan kell az e-health cigit feltölteni. És máris nem csak mentol meg marbi a választék:)
Nos meg is van a "kicsike", mégegyszer köszönöm a segítséget :). 1300mah Vgo, lett XL integrált patronokkal. Most az lenne a kérdésem, hogy hogy tudom majd tölteni őket? Átnyálaztam minden fórumot, pontosan emiatt már akkor zavar van a fejemben hogy csak na :). Valamint lehet e/ kell e ezeket mosni (pl ízváltásnál)? És ha igen hogy? Van esetleg aki ezt a fajta patront használja? Meg tudna dobni néhány tanáccsal? Egyébként nagyon elégedett vagyok, jóra számítottam, de még jobbat kaptam, most vigyázhatok hogy ne szálljak el :D. Előre is köszönöm!
Sziasztok!
1 hete szívom az e-cigit, a másikból már csak napi pár szálat.
e-Health márkájú, volt benne 2 doboz patron, csak az a gond, ha elfogy, nem tudom, hogy holvegyek hozzá patron?
néztem vaterán, és itt-ott, de egy "normális" üzlet nincs, ahol lehet kapni?
Ti hol veszitek a patront?
Nekem csak ehhez a márkához való kellene!
Előre is köszi a segítséget!
7000-ért nem lehet nagyon jó cigit venni! max. egy szálas 808-as integrált patronos modellt. De akkor nincs tartalék aksi, ami hidd el, hogy kell!!! Ha nagyon jót akarsz venni akkor Ego-t, de az jóval nagyobb mint egy rendes cigi! Van töltődobozos, integrált patronos modell, az kell neked, vagy 808-as modell, amiben kettő aksi van.
Roppant egyszerű. Olyan helyen vásárolj,ahol adnak nyugtát/számlát. Amit legálisan vásárolsz,adtak róla számlát,azzal nem lehetsz sáros jogilag. Ennyi. :)
Szerintem az liquid függő, mármint a köhögés.
Amikor az első szetet vettem, adtak hozzá tiszta pg alapú lötyit, én is köhögtem tőle.
Mióta 75-25%-ban vagy felesben szívom a vg-vel és jó minőségű anyagot veszek, nincs ilyen problémám.
a párom vett pár honapja.Használta 2 hétig utána letette mert nagyon köhögött tőle.
Köszönöm szépen, rajta vagyok az ügyön!!
Szia! Én is kérhetnék egy privit?
Megkaptam, köszönöm szépen :)
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! 3 napja kacérkodom az e-cigivel miután láttam valakinél a buszon :). Régebben mindenkitől negatív véleményt kaptam róla az ismeretségi körömből, de szerencsére nem nagyon adok az ilyen "5 perces" tapasztalatokra. Miután tüzetesen utánajártam, és itt a fórumon is bőségesen utánaolvastam a dolognak, meg is született az elhatározás, hogy veszek egyet. Jelenleg napi 1 dobozt szívok, és sajnos az egyik kedvenc tevékenységem :(. Sokszor próbáltam leszokni (egészségtelen, csúnya bőr, kátránytól tocsogó tüdő, köhögés, büdös, stb, fúj..), de természetesen nem ment... Most ehhez fűzök minden reményt, ezért szeretném igényelni azt a bizonyos privit, hogy hogyan és hol tudnék "okosan" beszerezni megfelelő muníciót a hadművelethez :). Nem szempont az analóg kinézet, és kifejezetten örülnék ha valami kellemes íz jönne ehelyett a borzalom helyett, persze azért legyen benne erő :). Előre is köszönöm a segítségeteket!
Nem tudom hogy van,de újabban nincs ráírva az oxys lötyikre,hogy tartalmaz nikotint... Csak színekkel jelölik...
Nekem már 1 órája nem jön be a másik fórum. Nektek?
Vajon miért lenne tilos használni? Melyik összetevője tiltott? A nikotin?
Akkor az analóg cigarettát sem tarthatja magánál, kedves UnGianni?
Sziasztok Sok Kedves Emberek!Valaki tudna nekem pontos jogi infókkal szolgálni,ecigi,ill. nikotinos folyadékokkal kapcsolatban?Egyesek szerint árulni is tilos,mások szerint nem annyira (ők árulják is).Szerintem ha valamit tilos árulni,akkor azt megvenni,használni is az.Sokszor érkezem nem uniós országból Mo-ra, (Ua-Záhony),és szeretném elkerülni a vámos urakkal a problémákat.Lehet az,hogy ettől nem vagyok bagószagú,nekik elég?
Már 2 napja hogy nem vapoltam:)Lehet hogy már erről is leszoktam?.))
Vegyél eGo-t, legalább 900maH-s akksival+ kezdetnek az integrált patronok közül a DualCoilt javaslom. Csak csepegtetni kell bele liquidet és füstöl, mint az állat, jó a torokhatása is.
Privátban elküldök egy webshopot, hívd fel a tulajt, mindenben segít!
Köszi az infót! Most már kb. 2 hónapja nem szívok analógot,a párom sajna továbbra is. Tíz év,napi átlag két doboz arany malbi... Kb. 3.5 M Ft... Na,mindegy... :) Tartottam attól,ha megint szívok simát,vissza fogok szokni rá... Hát ehez képest nem győztem fogat mosni,meg enni minden félét,hogy elvegye a kegyetlen sz#r ízt... Hál'Istennek... Ja,meg két Algopiryn a fejfájásra utána... :) Mondjuk lehet hogy az utóbbihoz az a kb. egy üveg Chivas is hozzá járult... :-))
Hát most így hirtelen nem. De a linkelt fórumban tudnak neked segíteni priviben, hogy kitől vegyél.
Nem tudod,hogy milyen?Ezer fajta van,és inkább legyen drágább,mint hogy semmit ne érjen és csak didobom a pénzt.
További ajánlott fórumok: