Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
hülyeséget beszélek.
volt itt egy link hogy hogyan kell kipucolni a patront. na azt megcsináltam, igaz hogy nincs nyomógombos akku, de szájjal szívtam és csak egy kicsit lett fehérebb az izzószál.
Hát lövésem sincs, miért nem jó. Nekem is ilyenek vannak, csak nincs bennük az az undorító színű lötty:)
Beinjekciózom és megy.
Azért vagy füstje, mert ipatronnal semmi bajom vele.
Azt a gumikarikát már próbáltam úgy is hogy nem toltam rá rendesen (olvastam a tisztításnál hogy ez egy trükk), de akkor sem akarja az igazat.
Az MD tiszta PG, ezért nincs füstje. A műanyag ízt meg a kerámián az okozza, ha a gumikarikája nagyon rá van tolva a kerámia részre. Ki kell venni, kicsit nagyobbítani a bevágásnál és visszarakni.
Egy próbát megér!
Sziasztok!
Új vagyok itt.
Kérdésem lenne a kerámia patronnal kapcsolatban.
A történet ott kezdődik, hogy vettem egy 808ECO-tT, majd ipatront hozzá amivel teljesen meg vagyok elégedve, majd még egy akksit vettem.
Sok fórum olvasgatás után beújítottam kerámia patronra a green-től. (Ha kép kell belinkelem)
Az első használat jó volt mivel töltött volt, de ahogy feltöltöttem MD-el már nem volt olyan se a füst, se az íz, sőt olyan volt mintha műanyagos íze lenne, mint ha levegőt szívnék.
Gondoltam kipucolom (sokak javaslatára) de a helyzet ugyan olyan.
Ma vettem ipatront mert számomra használhatattlan a kerámia. Valami ötlet?
Szabeeey hsz-ét törölték, mert árulta a cuccát.
Nem tudom, mi a problémája, nagy vapi csak jól füstölhet, ha a leves rossz, azt meg válthat.
Az a baj, hogy van aki 1 nap alatt feladja a próbálkozást. Annak szerintem semmi nem fog tetszeni.
Igen. Viszont az, hogy túl nagy, ne zavarjon, mert az ennél kisebbek viszont nem a legpraktikusabbak. Hidd el, tapasztalat, lassan négy hónap.
Természetesen Szabeeey-nak szólt.
Szia szabeeey!
Ha webáruházban rendelted, 8 napon belül indokolás nélkül elállhatsz a vásárlástól.
Egyszerűen visszaküldöd nekik a terméket, ők pedig kötelesek visszaküldeni vagy visszautalni a vételárat (a vételkori szállítási költséggel együtt). Egyedül az integrált porlasztót (amivel kipróbáltad) nem kötelesek visszavenni higiéniai okokból.
Ha a kék végűt szívogatja sűrűn a setétben, meg azt hihetik, hogy a távolban villog egy rendőrjárőr autója.
Legalább távol tartja a rosszfiúkat:)
Lenne egy kérdésem.
Én USA Mix VG e-liquidet vettem hozzá.
A forgalmazó csak VG-t árul a webáruházában, mert állítása szerint kevésbé káros, mint a PG.
Van ebben igazság?
Mondjuk az íze elég jó, meg nem kaparja a torkom, mint a PG, amit korábban használtam az előző ecigimhez.
Sziasztok!
Ma érkezett meg az első ecigim. Kipróbáltam és nagyon tetszik. Csak még azzal nem vagyok tisztában, hogy a patronba(integrált XL) mennyi lötyit csepegtessek. Valaki tud benne segíteni?
Előre is köszi
A fekete vapik végén kék a led, a fehérekén pirosas, én úgy tudom.
Az újabb fajtáknál meg a gomb világít vagy azalatt körbe stb., úgyhogy sokféle verzió van. A lényegen nem változtat:)
Gratulálok az elhatározáshoz és a választáshoz!
Az 1300-as akksi akármi is a neve, csak jó lehet.
A patron 100 feltöltésében azért ne bízzál:)
Sziasztok!
Én pár napja vettem ECHO (XXL)-t, ami szerintem ugyanaz, mint a VGO XXL. 1300mAh akksi, 3ml-es integrált patron. Megkaptam 10000 alatt.
Eddig nagyon bevált, 2 napja szívom (nagy bagós vagyok) és még nem merült le az akksija és a patron se fogyott ki. A patront állítólag százszor újra lehet tölteni 3ml e-liquiddel. Eddig úgy tűnik, jó választás volt.
Azért említsük meg, hogy az EGO legalább olyan jó választás, már csak az 510-es menete miatt is.
Persze-persze, van átalakító, tudom, de ugyanaz a kettő, csak a menetben különbözik, és ha nagyobb a választék az 510-eshez, akkor miért ne? :)
De VGO jó választás.
Amiket linkeltem, azok közül az egyikhez odaírtam, hogy felhívható.
Azt hiszem bp.-i az eladó, nagyon segítőkész és van VGO-ja készleten.
Hívd fel, beszéld meg vele, jobbat nem tudok:)
Slyman hallgass azokra akik már túl vannak a tanulópénz kidobásán.
A Greentech G220 és hasonló méregdrágán eladott göncei pontosan azért fogynak a polcokról, mert abból a marketingfogásból indulnak ki hogy szinte mindenki elhiszi : ami jóval drágább az legalább az átlagnál kicsit talán jobb.
HÁT NEM AZ !
A Greentech 22 ezer forintos készletét kb. 2 hétig használtam , mikor belevágtam.
Aztán sürgősen más megoldás után kellett néznem, mert gyakorlatilag beláttam, hogyha komolyan e-cigarettázni akarok amíg le nem szoktam teljesen az analógról akkor a cigaretta méretű kütyük csak viccnek jók és ámításnak.
Arról nem is beszélve hogy a kínai liquidek amikkel ezeket forgalmazzák, köszönőviszonyban sincsenek azokkal az aromákkal, élvezeti értékekkel és minőséggel, mint amit a már jól bejáratott vaper-társaságok használnak.
Gondolom priviben Virágék már megsúgta, merre érdemes továbblépned. ;-)
Sikeres leszokást!
Szia Slyman!
Mintha az én gondolataim lennének pár hónappal ezelőtt! Én is ezért kezdtem az altalad írttal. Kb. fél napot bírt a két akksí összesen,behorpadt a homlokom,fájt a szám,olyan erősen keĺlett szívni,úgyhogy vissza is szoktam az analógra két hét után. Majd kuka,vgo 808-as,és több mint egy hónapja nem gyújtottam rá!
Azt légyszíves írd le, hogy az élethű forma miért fontos?
Tényleg kíváncsi vagyok rá.
Egyébként tényleg csak marketing duma. Így kell sz*rt drágán eladni.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?