Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Konkrétan pont ilyet használok immár március eleje óta, a Mini510i-t cserélte le nálam. 2db, azóta működik hibátlanul. Mintha egy hangyányival kevesebbet bírnának már, fél év után már talán másfél napot nem bírnak, egy akksi egy nap, néha plusz egy kicsi. Így beszereztem már egy EGO+-t és egy EGO+ passthrought-ot is. Az összes 900mAh-s.
VGO Power 510 akksik már sok mindenen átestek, a kezdeti "óvóm mindentől" után többször koppant a betonon, beleesett egy vízzel teli medencébe, sokszor eldől az asztalon, stb. Egyelőre mindkettő hibátlanul teszi a dolgát, meghajtja a 2,6-2,8ohm-os kerámiákat, az LR-LV-kazánokat, a BUD-ot, a sima integráltakat.
... mit mondjak még? :)
VGO Power 510
Ez a tipus megfelelő választás??
Van róla véleményetek?
Ezekre a kérdésekre én is szeretnék tanácsot kérni. Anyu nagy bagós és most próbálom rábeszélni, hogy hagyja abba. A normál leteszem és nem szívom már több soron kudarcot vallott.
Előre is köszönöm.
Gyakrabban kell tölteni. Sokkal. És 808-as, ami nem feltétlenül baj, de 510-es menettelszélesebb a rátekerhető cuccok választéka.
Ennek az 510-es párjával kezdtem én is több, mint fél éve(Joye510). Egy hónap után átváltottam VGO-EGO-ra, mert képtelenség, hogy naponta kétszer töltsem mindkét akksit. Ezek nekem nem bumszlik, igényes, dizájnos akksik szerintem, jól áll a kézben, másfél napot kibír egy akksi.
De te tudod. :)
Az EGO azért elég nagy bumszli, nem?
Pl. egy "KR-808-D1" fantázianevű szett,ami azért valamivel "cigarettább" méretű, az annyival rosszabb...? (Nem feltétlenül az akkura gondolok, az evidens, hogy gyakrabban kell töltögetni)
- EGO min 900mAh akksi
- i-patron vagy dual-coil ipatron vagy fém kerámiás ipatron, pár darab - esetleg lr-kazán pluszban
- usb-s töltő
-liquidek - 11mg-6mg, esetleg egy 18mg-os, erősség az eddig szívott analógtól függ), pár különböző íz.
Ennyi.
Sziasztok!
Én is hasonló cipőben járok, 1 hete kutatom, hogy kezdő létemre melyik lenne a leg megfelelőbb szett részemre. Napi fél doboz cigit szívok, valamilyen megbízható, gazdaságosan üzemeltethető szettet szeretnék vásárolni.
Kérlek titeket, adjatok tanácsot.
Szeretnék tanácsot kérni a hozzáértőktől, új vagyok itt és még sosem próbáltam e-cigit.
Visszaolvastam eddig néhány oldalt, de nem lettem sokkal okosabb :(
A lényeg, hogy én _nem_ akarok leszokni, én szeretek dohányozni.
Piros Marbit szívok, de kevesebb, mint egy dobozzal naponta, max 1 dobozzal, néha.
Nagyon sokan az EGO-t ajánlották, ezt lehet akármilyen USB kábellel tölteni bárhonnan? (laptop, PC, autós töltő stb)
Illetve milyen szettet javasoltok, honnan? Mert rengeteg webshop van, de mindenhol "ködösítenek" :)
Nameg, a jövendőbeli e-cigimhez bárhonnan bármilyen patront meg lehet venni? Mennyire kompatibilisek ezzek egymással?
Ejj, tele vagyok kérdésekkel és tudatlansággal, a vg/pg/drip kifejezések meg annyira összezavarnak, mintha valami extrabrutál szadomazo oldalra tévedtem volna :D
Légyszi segítsetek eligazodnom...
Ahogy írtam, ne foglalkozz a kacifánttal, hanem merítsd le és majd akkor töltsd fel!
Ha merül, gyengül a füst, ill. ha van ledje villogni fog és nem működik tovább!
Aki régóta csinálja, már nem törődik ilyesmivel, hogy mikor tölti. Van, aki este felteszi és reggel leveszi a töltőről, mindegy, hogy lemerült-e napközben vagy sem, van, aki letiltásig használja és csak akkor dugja fel. Én az "ahogy esik úgy puffan" elvet követem :), azaz van, mikor "hoppá, lemerült", és töltöm, van, mikor "holnap nem leszek áramközelben, úgyhogy feldugok mindent tölteni", még azt is, amit csak pár órája használok.
Fél éve megy két 900-as akksi, még bírják.
Oksa,de tényleg ilyen kacifántosan kell feltölteni?
Ja és amit nem irnak,hogy mikor tölthetem,csak mikor lemerült?vagy közben is lehet?
És a nagyobbik kérdés,honnan tudom majd hogy lemerül?? :S
Kösz a segítséget,de nagyon újonc vagyok ilyen téren.
Gratula!
A legtöbb lötyi édeskés többé-kevésbé, majd megszokod vagy keresel szárazabb dohányízűt, esetleg gyümölcsöset.
A cigit nyugodtan merítsd le, aztán töltsd fel fullra!
Üdv na megjött végre az áhitott e-cigim.
Miután elolvastam az utmutatót,már rá is pöffentettem,miközben írok nektek.
Elsö benyomásom az jó,érzem a dogány ízt a számba,van sok füst amit letüdüzhetek,tehát elsőre nagyon kellemes érzés nekem.
Amit még érzek mellékízként az valami édeskés dolog,az mi lenne???Az normális?
A másik amit furcsállok,hogy azt írja hogy az első alkalommal töltsem fel az aksit 8 óráig,majd használjam 20 percig,majd megint visszatenni 1 órára. Ezt furcsállom 1 kicsit,de egyelőre a gyári töltöttséget pöfékelem,hogy rátegyem majd a töltőre.
42adam42: pg-allergia, érzékenyebb az e-cigi gőzre, rögtön tüdőre szívja, pedig más technikával kell szívni mint az analógot, túl erős, stb. Próbálja meg lassan, óvatosan szívni először csak a szájba, majd lassan letüdőzni úgy, hogy nem szív mellé plusz levegőt... Ez most furán hangzott, de csak technika kérdése.
csóró cuca: valószínűleg ahogy Virágék mondja: a középérintkező túl mélyen van, én is már számtalanszor találkoztam evvel a jelenséggel. Meghajlított végű tűvel - vaper alaptartozék amúgy is, ahogy a pzs is :) - picit kijjebb piszkálod, és működni fog.
hamyka: véégre, szia :).
Ne variálj, ne kombózd túl a dolgokat. Ha a REO-dat nem tudod kielégítően használni, vegyél EGO-t, hozzá dual coil integrált patront, fém kerámiást, és élvezd a finom gőzöket.
Sziasztok :)
Igen igen, ujrai tt a hamyka :D :D xd xd loool xd xd...
Elnézést kérek a multkoriért hogy anyit kérdezösködtem de anyiféle e-cigit lehet már kapni hogy az ember esze megáll áááá.......
a reom még mindig megvan, csak nem mindig használom mert elég furcsa volt igy nekem elsöre az e-cigi...
Láttam a neten hogy már megen bolonditsák a jo népet az uj fajta ill jobbá tett e-cigikkel....
A neten láttam 808-T nevü cigit...... gondolom kitaláltátok 808-as ecigiröl vanszo.... annyi a lényege hogy létezik már hozzá olyan töltös doboz ami 2 aksit tölt és tudod hurcolni.... szerintetek megéri vele foglalkozni vagy hadjam a csudába? (de szerintem nem olyan rosz), ill ha azt mondjátok hogy eégsz jo akkor engem még az érdekelne hogy a SmokeMate készletben találhato patront lehet-e vele használni?
jáááj most mondok valami irto vicceset :D nyugodtan röhögjetek ki!!!
Valami prolung nevü folyadék is megjelent abban a boltban ahol néztem az elébb emlitett e-cigit... hát nekem a prolungrol nem az e-cigi folyadék jutot az ezsembe hanem a kocsiba valo prolung ez a motor adalék!! xd hhahahahaaa.... nah remélem értetétek a viccet ha nem akor nem....
viszatérve az e-cigire...
ha azt mondjátok hogy ne foglalkozzak ezzel a 808-t e-cigivel akkor ti melyiket ajánjátok? mert volt itt xxl e-cigi is de ugytudom nincsmeg a 100x feltöltés....
elnézést és bocsika de már régota nem olvastam a forumot..... érdekel az e-cigi csak vártam hogy mikor lesz már ujitás...
akkor van az ego ezzel is mi a helyzet? teljes véleményt kérek a 808-t e-cigiröl ill a többiröl is amiröl most itt szot ejtetem.... privátba kérem természetesen!!
irjatok és üdv: hamyka
ui: remélem azért hiányoltatok!!
Sziasztok!
Nem rég megnyílt egy új webáruház, ahol egy importőr rendkívül kedvező áron kínálja az ECHO (XXL) elektromos cigaretta készletet.
Érdemes megnézni.
1300 mAh-s akksi, 3ml-es integrált patron, 10.000 Ft alatti ár.
Keresettek rá google-ban.
Nem. A probléma az, hogy gagyi webáruházból gagyi terméket rendeltél. :)
Sajnos sok a szélhámos webáruház, ahol drága pénzért árulnak szemetet. :(
Sziasztok!
Kérnék egy kis segitséget : rendeltem nemrég dual coil 808 patronokat a 650 mAh- s vgo 808 cigimhez, egyik patronom sem mukodik, elképzelhető hogy nem birja meghajtani őket az akksi?
....Segítséget kérnék profiktól!
Barátom kapott a feleségétől egy normál cigi méretű e-cigit, de ahányszor rágyújt, köhögni kezd.
Az orvosa azt mondja, hogy ez azért van, mert már kétszer leoperáltak a hangszáláról polipot, de mindig visszanő...
...így valószínüleg az e-cigi párája lecsapódik, az irritálja...
... nem tudom, ezért köhög-e valójában, de hátha vannak itt a Fórumon akik már köhögtek e-cigitől...
... vagy csak a lötty lehet gagyi???... vagy a párologtató???
Igen, időközben a Modern Vapor-nál megtaláltam őket... Nem olyan baj az, ha itthon nem lehet kapni, ha van webshop, és bárhova postáznak, nem? :)
Erre a Tribeca-ra, és a Torque-ra kívánsi lennék... Na majd egyszer. :)
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?