Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
itt kérdezősködjetek! :)
Szeretnék e-cigit venni,de nem tudom milyet.A koleganőm vett 7000-ért,de semmi....olyan mintha levegőt szívnék,egy kis benzinnel vegyítve.Tudtok segíteni milyet vegyek,ami ér is valamit?Sajna sokat cigizek:-((
Köszi szépen!!!
Fém vagy átlátszó?
Átlátszó nekem is van, tartaléknak eltettem. Vagy a jövőnek:)
A G4-et nem ismerem még sohasem használtam.
Írhatnál a működési elvéről. Mennyiben más, mint a CE2?
Nekem A-s tankom volt. Az a nagy baja, hogy iszonyúan zabálja a löttyöt. Gondolom a B-s sem takarékos. Meg az még nagyobb is. De nagyon jó volt, csak akkor még nem tudtam hogy kell tisztítani a kazánt.
Ma két hetes a nagy dual coil. Tegnap este kimostam. Változatlan minőséggel üzemel.
A kerámiásaim nem adnak égett ízt, mégsem szeretem szívni, nem tudom miért.
Ami nekem a legjobban bejön az a eGo B tankkazán, istenien hozza az ízeket és kellemes sűrű a füstje.
A következő favorit a Dual, bár ebből is szívesen kipróbálnám a fémet.
Sziasztok!
Nemrég vásároltam VGO 808-as típusú cigimhez CE 2 kerámiapatront. Hááát... egy nagy csalódás!
Íze semmilyen, leginkább égett műanyag íze van. A fűtőszálat pedig gyakorlatilag minden töltés előtt égetni kell. Számomra nem gazdaságos, sőt! Az íz pedig össze sem hasonlítható a vatelinessel. Biztosan sokaknak bejött a kerámia, de én azt hiszem, hogy maradok a vatelinesnél. Vagy valamit rosszul csinálok???
Tőlem ne kérdezd, én analfabéta vagyok műszakilag:)
Viszont a fiúk úgy szokták csinálni, hogy rátekernek egy kazánt/patront az akksira és óvatosan húva-mozgatva szétszedik a csatlakozónál.
De várj meg más véleményt is.
Sziasztok,
Fentebb olvastam egy hozzászólást, volt egy srác, akinek a led plexije elkoszolódott. hát úgy jártam, hogy túlfolyt a létyó (XXLcigi), próbáltam gyorsan széttekerni, törölgetni, rázogatni, de ahogy másnap megláttam, hogy a plexinél pici barna gömböcskék formájában kiült a folyadék, majdnem agyvérzést kaptam. Azóta persze sokkal nehezebb szívni, és egyéb gondjai is vannak. Nem tudja véletlenül valaki, hogy nem lehet valahogy szétszedni az XXL cigi automata akkuját? Köszi előre!
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?