Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok.
Csüt kapom meg az e-cigi-től a Mini510X készletet, valakinek véleménye, tapasztalata a cégről és termékeiről?
Én meg saját kezűleg töltöttem :-)
de mindegy is, ettől még jobb e-cigi nem lesz belőle.
A e-Health patronjai akbszolút tölthetők,tapasztalatból mondom, gyakorlatilag végtelen alkalommal, szóval ilyen szempontból örök életű.Csak az aksi meg a porlasztó hal meg előbb-utóbb, de a filléres patron az megmarad :-)
Bántásról egyébként részemről sem volt szó, csak már rendelkezem kétheti előnnyel a posztolóhoz képest, így már tudok vigyorogni azon a kérdésen, hogy miért nem jó az e-Health... Amúgy én a mai napig beleszívogatok néha, mert valamiért az íze állati jó, ha a teljesítménye vacak is.
Az e-Helath elsősége pedig bizony vitathatatlan ám! Az első e-cigi bizony, az első, amivel találkozol, az első, amit megveszel, az első, amit kidobsz :-)
Van másik fórum, független, nem kereskedelmi célzattal létrejött - tehát nem egy webshop vagy bármilyen "árulda" fóruma, hanem a magyar vaperek társasága, klubja -, egymásnak segítő, tesztelgető, véleménymegosztó, egyre bővülő társaság, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz.
Google a barátod: ecigi fórum ;)
"Hú de sokat kapsz te még ezért a kérdésért :-D "
:)
Na, hát mivel kaptál egy ilyen mondatot, ezért ez most tőlem megment Noeliz20... :)
Ha nem ment még el a kedved az ecigitől - bátorítalak, hogy ne menjen el, mert nem tudod, mit hagysz ki, mind egészségesebb életvitelben, mind ízek-illatok tekintetében -, és ha veszel mondjuk egy EGO akksit vagy szettet, dual-coil vagy kerámiás patronnal, akkor majd kérlek írd be ide, hogy szerintem az összehasonlítás után, még mindig megállja-e a helyét az "E-Health-ról azt mondják, hogy az elsők között van" megállapítás...
Nem kapsz oltást, mert nem tudhattad - ahogy az áttérni szándékozó egyetlen ember sem tudhatja addig, amíg ki nem próbál ezt-azt, szóval nincs semmi gond, ez volt a tanulópénz, a legelső, de talán a legeltántorítóbb leküzdendő akadály. A többi már élvezetes lépcsófok lesz - ha a többi, egyre nagyobb számban lévő ecigisre hallgatsz.
Rosszat senki nem akar. Mind egy klubba tartozunk. A büdös analóg rabjai voltunk egykoron, s végleg lemondtunk/ le szeretnénk mondani róla. E-cigivel ez inkább öröm, mint szenvedés.
Nem szenvedés, szenvedély :).
Egyet értek az előttem szólóval.Ne sokáig kínlódj vele!
A patron azért forrósodik, mert nem kap elég lötyit, ha meg túltöltöd, gondolom szörcsög és bejut a szádba. A nikotin csípi a nyelved, ilyenkor köpés-öblítés.
Hú de sokat kapsz te még ezért a kérdésért :-D
Röviden: mert sz*r :-)
Én is azzal kezdtem, meg sokan mások is, nem baj, majd elmúlik... Vegyél rendes e-cigit, mert visszaállsz az analógra. Az e-Health egy gyenge kis bizger, próbának talán jó, mások szerint annak se. Szóval tekerj vissza kicsit akár itt, akár más e-cigi-fórumon, keress egy jó webshopot, és ruházz be tisztesebb cuccba. Ha kell, kaphatsz linket is priviben:-)
Sok sikert az e-cigis pályafutáshoz!
Na jó,abba hagyom,mert vagy letiltanak,hogy nem kapcsolódok a fórum témájához,vagy kínos kérdések jönnek, hogy milyen liquiddel lehet elérni ezt az állapotot... :-)
Elkeserítek sokakat... Simán születési a probléma. :-D
Amúgy a szőr növekedését befolyásolja?
Mintha sűrűbben borotválkoznék azóta... A talpamon... :-P
Sziasztok.
Most rendeltem az e-cigitől egy adagot, mert le szeretném majd tenni a cigit, csak most kicsit stresszes vagyok hozzá.
Kérdésem, hogy az e-cigi is sárgítja a fogakat?
Mert mennék fogfehérítésre, de ha sárgítja, akkor felesleges.
Ne idegesíts fel... :) :) (bocs)
Te ebből a kommentből mit olvasol ki, jó választás vagy sem? :)
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?