Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Bírom, hogy minden koronában van kiírva.
Mennyi 1 sk? 8ft?
Sziasztok, én most kaptam egy elektromos cigit amit Csehországban vásároltak, ismeri valaki, forgalmazzák Magyarországon is.
Az oldal csehül van, de a kép talán segít felismerni:
Sziasztok !
Régóta olvasom a fórumot, ugyanis le kell szoknom a cigizésről főként egészségi okok miatt.
Apukámnak van elektromos cigije jópár éves, ha jól tudom oxygain típusú. ezt odaadta nekem nemrégiben, de sztem nem működik megfelelően. 1-2 slukk után már nem jön semmi. A bizonyos 1-2 slukknál még kaparja a torkom, utána egyáltalán nem, sőt füst sem jön. Régi már, lehet az a gond.
Jónéhány oldalt elolvastam már ebből a fórumból, de sajnos mindenki mást ír. Nekem olyan e-cigi kellene, aminek a legtöbb füstje van, és leginkább helyettesíti az igazi cigarettát. Ha tudnátok nekem segíteni, megköszönném.
Üdv:
Jucus
Jó, hogy sikerült, akkor most már minden szupi :-)
Szerintem bátran keverj bármit bármivel, ami jó ötletnek tűnik, cseresznyés dohány pl. nem lehet rossz. Csak eleinte keveset mixelj, mert ha nem lett jó, akkor kárba vész.
Én pl. dohányt keverek rózsával, nekem bejön. A lehetőségek végtelenek, az ízlések meg különbözőek, próbálkozz és meglesz a tuti mix :-)
Attól függ, igen, attól függ, igen, szívesen, nincs időm válaszolni a rengeteg olvasni nem akaró kérdezőnek. :-D
Amúgy írok priviben igazi segítséget, ha marad kérdés, szólj :-)
Sziasztok.
En naponta 10 szal cigit szivok.
Gondolkodok azon hogy EGO e-cigarettat vasaroljak, de van egy nehany kerdesem, amiben remelem segitetek.
Milyen gyakran kell patront cserelnem, illetve toltenem?
A patron tisztithato-e?
Minden e-cigi folyadek megfelelo-e ehez a tipushoz?
Anyagilag mennyire eri meg?
Eloreis koszonom a valaszotokat, biztos vagyok benne, hogy itt megtalaltam volna a valaszt, de nincs ra tobb napom, hogy elolvassam ezt a rengeteg hozzaszolast.
Varom a valaszokat, koszonom.
Nem olyan tankot használok, de úgy tudom, abban van vatelin is.
Valószínű a puffer elnyelte a lötyit, tölts rá, ha fér bele.
Ha akkor is "kapar", szólj újra!
Az azt jelenti bibi van, nem kap eleget a kazán.
Nagyon szívesen, örülök, hogy örülsz!
Tankról nincs tapasztalatom, de az nem átlátszó patronnal működik?
A lötyi a szájban-effekt semmi extra, kiköpöd, esetleg öblögetsz egyet egy korty vízzel. Nem halálos, de azért literszámra ne idd :-)
Én is csatlakozom. Köszi Lousha és Virágék!!!
Megjött a spetrumom és azóta (2napja) nem gyújtottam analógra. Nem is akarok. Már most jobban érzem magam, már ha csak a lelkiismeretfurdalást nézzük amivel nap mint nap szembenéztem, mivel tudtam, hogy nagyon nem teszek jót magamnak. Szóval a termék bevált, bár még nagyon kezdőnek érzem magam ezért is záporoznak a kérdések a fejemben:
Ma éreztem a folyadékot a számban. Olvastam már itt, hogy mit is kell tenni ilyenkor, de sajnos nem találom a hozzászólást. Segítenétek ebben?
Még egy dolog: NG tank patronnal és porlasztóval használom. Tegnap töltöttem bele a használati útmutatóban leírtak szerint 40 cseppet, plusz 2-t a porlasztóba, de egy kis idő után (kb 2-3 perc) jóval kisebb füstje lesz és kissé kaparja is a torkom. Ez mitől lehet? Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Már egy ideje olvasom a fórumot, de csak most regisztráltam.
Körülbelül 3 hónapja e-cigisek táborát erősítem 15 év dohányzás után.
Silány e-health- al kezdtem. Több bosszúságot okozott, mint örömet(a végén már 4 darab volt belőle). Azután úgy döntöttem adok még egy esélyt az e-ciginek, és vettem egy eGo szettet.
Nem bántam meg! Ez már igazán élvezhető.
Több variációt is próbáltam, de nekem a spectrum akkumulátor NG tank porlasztóval jött be a legjobban.
Már csak attól tartok, hogy totál e-cigi függő leszek.
Feleségem szerint már az is vagyok! :-))
Úgy szép az élet, ha zajlik. :)
Nem kell minden szerencsétlenen felkapni a vizet, annyi ilyen volt már itt, csak magát minősítette.
Figyelj T-boy!
Szerintem te nem vagy rendesen megcsinálva!
Keresd meg a hozzád hasonlók fórumát,
ott osszad az Észt!!
Kedves Melegfiú, köszönjük a konstruktív hozzászólásokat!
Ez itt egy baráti közösség, ahol egy közös kedvtelésről cseverészünk, adott esetben segítünk egymásnak, amiben tudunk. Ebben te nyilván nem óhajtasz részt venni, így nem is marasztalunk, mondhatni: már mész is?! Jaj de nem kár.
Bizonyára hihetetlen, de bárki le tudja tenni akár a cigit, akár mást, amennyiben akarja. Ámde nem mindenki akarja. Egyelőre szabad országban élünk, ahol törvényes tevékenység a dohányzás, ilyen és olyan formában is, ergo mindannyiunknak joga és lehetősége azt választani, hogy dohányozni fog, ahogy akar.
Te végrehajtottad azt a lenyűgöző teljesítményt, hogy nem dohányzol már, roppant büszkék vagyunk rád! Kár, hogy arra még nem ébredtél egy csütörtöki napon, hogy mától nem kötözködöm másokkal, nem nézek le másokat, nem ítélek meg másokat és főleg nem tukmálom a véleményemet ott, ahol a kutya sem kérte. De még ez a nap is eljöhet!
Persze megértem én. Annyira nem kívánod azóta sem a cigit, hogy dohányzásról szóló fórumokon lógsz, olvasgatod, ahogy mások a cigiről fecserésznek, adott esetben jókedvűen pöfékelnek közben, ez a neked való olvasmány, hiszen nem hiányzik a cigi, már közöd sincs hozzá. És leszólod a dohányosokat, hogy nem olyan lenyűgözően erősek és bátrak, mint te, elvégre neked már kicsit sem hiányzik a cigi, nem foglalkoztatja a gondolataidat több mint két évvel a leszokásod után annyira, hogy cigis témákról keresgélj a neten. Jó neked!
Csak annyit javasolhatok teljes tisztelettel, miközben fájó szívvel elengedünk körünkből, hogy miközben nem hiányolod a cigit, hála az égnek, olvasnivaló után keresgélve esetleg nézz körül a neten hejessirás témakörében. Ezzel is elfoglalhatod magad, és közben nem zavarsz másokat.
Szép estét, kellemes nem-dohányzást!
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?