Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Szia
Én meg 2009 május egyik csütörtökén fel keltem és azot nem kivánom nem szívom.Ez a tuti megoldás :)
Szia
:))
Tudod erre mit mondok.AKARAT ERRŐ :))
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg, hol lehet rendelni Dekang Marlboro likvidet (Magyarországon)?
Sziasztok!
Tudntok nekem ajánlani e-cigi boltot ami megbízható, és na persze cigit is?
Az alábbi szempontok alapján: nagyteljesítményű aku,és patron, intenziv füst
És nem utolsó szempont kb cigi méretű és formájú
Válaszokat PM ben ha lehet
Előre is nagyon szépen köszönöm
Tudnátok nekem küldeni pü-ben olyan oldalt/oldalakat, ahol megbízható minőségű liquideket lehet vásárolni!
Előre is köszönöm :)
...ne higgy Virágéknak, guminő ügyben igenis nagyon fontos az e-cigi!
Nekem három csajszi is szétdurrant mert analóggal a számban aludtam el...
Aztán meg.
NE LÉGY REST, olvass vissza 10-15 oldalt ezen a kiváló Fórumon, melynek köszönhetem, hogy másfél napja kaptam meg életem első e-cigijét, és azóta nem is kívánom az analógot.
Külön köszönet Virágéknak, de elsősorban Lousha segítségét köszönöm, aki megosztotta velem kiemelkedően értékes tapasztalatait, így TUDTAM DÖNTENI.
Mert mindenkinek más típus okés...
Én otthonülő, gép előtt görnyedő, 0.3-0.4 nikotinos izéket szopogató egyén vagyok, így igényimet maximálisan kielégíti a 2 Joye 501 - es 280 mAh-s aksi, 2 db. XL-es és egy normál integrált patron és egy dual coil.
Ez a kis összeállítás (töltőkkel) 2 nap alatt megjött, 11.000 Ft. lett az egész - postaköltséggel együtt.
Vettem még próbára 5x10ml e-liquidet, (á/800Ft.) Csak ezeket szívtam meg kissé, mert szinte mindegyik édeskés - főleg a DK (dán dohány).
A VG-s Virginia okés, a legjobb a Tobacco. Kis tanulópénz volt, de ezentúl natúr dohányosat rendelek.
Szóval...
... KÖSSZ LOUSHA!
... és kössz a Virág-Fórumnak!
Hát arra, hogy aki már használja, idegsokkot kapjon az olyan kérdésektől, amik arról árulkodnak, hogy a kérdező egy percet sem töltött olvasással, csak ír, kérdez :-D
Tekerj ennek vagy más hasonló fórumnak az elejére, olvasgass, illetve írd be a Google-be, hogy "elektromos cigaretta", és megint olvasgass. Akkor megtudod bővebben, amit dióhéjban leírok: az e-cigi egy olyan eszköz, amivel helyettesíthető a hagyományos dohányzás. Egy akkumulátor által meghajtott porlasztó a szerkezetben füstszerű permetté, párává alakít egy (általában) nikotintartalmú folyadékot, amit az e-dohányos belélegez, ezzel jutva cigarettázáshoz erősen hasonlító élményhez. Ki arra használja, hogy lemondjon a sima cigiről, ki arra, hogy egészségesEBBen dohányozzon, ki arra, hogy ott és akkor is cigizhessen, ahol és amikor általában nem szabad, ki arra, hogy olcsóbban bagózzon.
Szisztok
E-cigi mire jo ?
Nem véletlen, hogy azokhoz nem találsz ilyen patront.
A legszélesebb választék patronokból, porlasztókból, tartozékokból az EGO és Joye 510 vonalhoz van, én egyértelműen ezekből választanék a helyedben (ezek egyébként egymással kompatibilisek (mármint 510-es porlasztót, patront rá lehet tenni az EGO akkura.)
Ez teljesen rendben van. Én szeretem a tankmegoldást, a patront fel kell tölteni, belenyomni a kazán tüskéjébe és go.
Jó a füstje, íze közepes, meg a torokhatás is, de ha erős nikotinos liquiddel kezdesz, nem gond.
Az akkura másféle patront/kazánt is tudsz használni, ha nem jön be a tank.
Tisztelt hozzáértők!
Én is E-cigi vásárlása előtt álok és a tanácsotokat szeretném kérni a vásárolandó készülékkel kapcsolatban. Nálam az alábbi szempontok lennének fontosak:
- nagy teljesítményű akkumulátor és patron
- intenzív "füstképződés"
eddig két típust néztem ki a 808i és az XXL típusok.
A patronokról az olvastam, hogy a dupla fűtőszálasoknak sokkal intenzívebb a "füstképzése", de ezekhez a típusokhoz nem találtam ilyen típusú patront.
A kérdésem az lenne, hogy a fenti típusokhoz van-e ilyen dupla fűtőszálas patron, illetve a hozzájuk adott patronok füstképződése mennyire intenzív?
Esetleg a fenti kritériumoknak megfelelő, más típust is nyugodtan ajánlhattok.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Köszönöm!
Elég drága sajnos.
Ok, én mindent elhiszek, hiszen információ szerzés céljából regisztráltam ide. Akkor írd meg privátban!
Mit használsz, honnan szerzed be, és melyikkel vagy a legelégedettebb.
Értem! Viszont a Janty Stik pedig pont ezért ellenjavalt, mert állandóan rossz a gombja. Egyébként némely fórumon azt Istenítik.
A fene sem tud már eligazodni ennyi fajta e-cigin.
Beszéltem vele. Igaz, nincs garancia. DE!
Azt ti sem hiszitek komolyan, hogy a többi cég, aki elvileg garanciát ad, az 2 havonta ki fogja nektek cserélni az i-patront vagy atomizátor, mindegy minek nevezzük. Cirka 2 hónap alatt tönkre megy, kizárt, hogy ezt garanciába cseréljék.
Ez érdekes. Miért jobb a nyomógombos. Két munkatársam vett XXL-t csak az OXY GAIN fajtát (jóval drágább) és az automata. Nincs nyomógomb. Nekem ez tűnik cigisebbnek, hiszen csak szívni kell, mint az igazit.
Szóval ha az XXL a befutó melyiket javasoljátok? Nyilván az ára miatt kérdezem.
Én személy szerint még mindig nem tudnám az életemet elképzelni egy walkie talkie alakú Janty Stick-kel, pedig már jó rég óta e-cigizem, úgyhogy a forma majdnem mindegy, de egy ilyenre még azok az emberek is furcsán néznek akik láttak már e-cigit.
Az XXL tényleg jó, és biztos hogy övé a legjobb automata akksi, de mégiscsak automata, szóval szerintem jobban jár az ember például egy Vgo 808i-vel, mert a nyomógombos hálásabb.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?