Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Szép napot!
Magam is az eGo 650mah-val kapcsolatban szeretnék segítséget kérni egy hozzáértő személytől, mégpedig azzal kapcsolatban van vagyok totális homályban, hogy az említett akku használható-e eGo XXL-es integrált patronnal???
Készletben csak 1300mah adnak hozzá, más variációt sehol sem találtam, sem leírást, sem tanácsot/javaslatot.
szóval, ha valakinek van bármi tapasztalata, vagy bölcs tanácsa, az lenne szíves kicsit felvilágosítani, hogy alaptalan-e a felakadásom ezen a kérdésen?!
Sziasztok!
6 éve dohányzom, napi 1 doboz átlagban. nagyrészt kék multit szívtam mindig, de már kezdem félteni az egészségemet is illetve ezen árak mellett....hát... Ezek fejében ti milyen ízű és erősségű liquidet ajánlanátok? Illetve az EGO 650i típusú e-cigit néztem ki..ha ezzel kapcsban is van vkinek tapasztalata azt szívesen fogadom!
Köszi előre is!
Szép napot mkinek!
képzeljétek már nem cigizek inkább magamra költöm :D
meg lassacskán megprobálok bio lenni most ez érdekel :D
Sziasztok :D
Mizujs errefele? :)
üdv nektek: hamyka :)
Megjelent a Villanypára Egyesület kiadványának első száma. Kérnénk minden e-cigist, hogy segítse az e-cigi minél szélesebb körű megismerését, terjessze a kiadványt ahol és amilyen formában csak tudja!
Megtaláljátok a kiadványt, ha a fbookon rákerestek a Villanypára Egyesületre!
Köszönjük mindenkinek!
ja most olvasom, hogy vacsi új volt a patron
nem értek hozzá, de én két dologra tippelnék (azt lehet, hogy blődségek):
1) feltöltötted és zsebberaktad és benyomódott a nyomógomb (ennek mondjuk ellentmond, hogy szétszedted és nem láttál semmit)
2) az akku csatlakozására kifolyt valami lötyi az előző patron végéből vagy most a friss feltöltéskor és mikor szívod a cigit, ott összehuz/lekozmál stb stb (csak tipp, technikai hozzáértés nélkül)
ja és ha már itt vagyok:
5 hónapja e-cigizem, ennyi idő alatt hagyományos cigibe 30.000- ftnyit öltem volna bele
az 5 hónap alatt e-cigire szintén 30.000-et költöttem, de még 5 hónapig nem kell semmi mást vennem, mert betáraztam folyadékból meg ipatronból is rendesen
a különbség szerintem két dolog miatt van:
1) számításaim szerint 1 hagyományos dobozzal megegyező pöfékelés az e-cigimmel (super808) max 300 ft-ba kerül
2) kevesebbet szívok belőle, holott nem célom, hogy kevesebbett szívjak
csövi
vakrep
hali
szerintem ha megégett dobjad ki
nekem volt olyan patron, amit kicsit tovább kellett használnom, mert nem volt pont tartalékom és 1-2 feltöltést után jelentősen csökkent az égett íze, de nem állt vissza teljesen
inkább arra figyelj pl hogy nemrég vettem több patront is a super808-hoz és két dologgal szembesültem
1) szinte alig árulnak valahol sárgát, amihez ragaszkodom
2) vettem sárgát onnan ahonnén a tbox-os dobozom vettem anno és az új patronok nem teljesen olyanok mint a régiek. Ha teljesen rácsavarom őket nem működnek (majdnem ki is dobtam az elsőt), viszont ha visszább tekerem kb 0,5 mm-nyire, akkor minden rendben.
Kicsit furcsálom, de ez van, végül is gond nélkül működik.
csövi
vakrep
Semmi köze az ego aksinak ehhez...
Nekem is cigi formám van (Joy), szuper! az ego csak a hosszú távollétekre jó nekem.
Próbáld meg, hogy belötyized, majd nem letüdőzve kiszárítod, annyira hogy ne égjen meg. Újra lötyi, majd szárítás. Csináld addig amíg el nem veszi az égett ízét. Ha 2-3 töltés után sincs változás próbáld meg ion-cserélt vízben kiforralni.
Sok sikert!
Sziasztok! Super 808-at használok. Éppen az előbb cseréltem patron, rendesen feltöltöttem lötyivel és mégis égett ízű volt a vacsi új patronom. Járt már valaki így? Mit ronthattam el? Dühömben szétszedtem a patron és nem volt elégve a fütűszál meg semmi,de mégsem volt az az íze a lötyinek,mint amilyen szokott lenni,egyszerűen égett íze volt még a "füstje" is égett szagú volt.
Valakinek valami ötlet?
Sziasztok!
Most készülök megvenni az első szettemet. Kinéztem az eGo 1300ast E-Turbo Flat Toppal az ecigimesternél. Mi a véleményetek? Jó választás így elsőre? Vagy milyet ajánlotok? Amúgy erős bagós vagyok, kb. másfél dobozzal szívok. Köszi előre is :)
Nekem is volt légszomj, ill. inkább nehézlégzés. Nyugodj meg, pszichoszomatikus a nagy része. Nekem is a helmes levesnél jött elő. Kicsit tömény volt az aroma. Senki ne értse félre, a helmes levesek jók, csak bizonyos aromákra (annak valamelyik összetevőjére) allergiás vagyok, valószínűleg te is. Próbálgass más leveseket is.
Én jelenleg HealthCabin-os levest használok állandóra PG-bázist (75% PG - 25% VG).
Az analógot meg felejtsd el!
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?