Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok fórum

Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)

❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
4631. Mc Gyver
2012. ápr. 15. 20:34
Mit lehet tenni,ha elvonási tünetek lépnek fel?
4630. natalyel
2012. ápr. 15. 20:28
Inkvi: ja bocs, de hülye vagyok, ez te vagy... :) Nem igazán tudok erről többet, tényleg. De kérdezz, és igyekszem objektíven válaszolni.
4629. natalyel
2012. ápr. 15. 20:27

McGyver: szia.

Milyen privit? :)

4628. natalyel
2012. ápr. 15. 20:26

Csak szerintem hogy még ez a kis feszültség se legyen, és hogy ne induljon el valami nagyon rossz irányba a dolog, ezért Eki gyorsan lépett.

Mondjuk Zotac írása után, reggel jött pár beírás, melyben a bizonyos másik félre írtak egy-két meglepően nyers, indulatos megjegyzést... ez igaz. És hogy ez ne burjánozzon tovább, inkább egy nap szünet...

Amúgy most, hogy belegondol az ember, hogy milyen lenne, ha nem lenne az ecigifórum, látható, hogy nagyon-nagyon fontos szerepe van mind a szubkultúra, mind az ecigis közösség fejlődésében, tapasztalásaiban. Sőt, magában a hobbynk élvezetében is. Húzzuk, segítjük egymást fel, előre, a tapasztalatok, élmények megosztásával felmérhetetlen tudást, ösztönző erőt adunk egymásnak. Az egyre profibb, kikristályosó mixer-részleg, a modoló csapat, a kísérletező szellemek, a pozitív és negatív tapasztalatok mind-mind hatalmas kincs. És nem utolsósorban a Füstölgő is a maga lazulásával :).

Szóval egy "igazzy" Vaper nem igazán tud létezni egy ilyen közösséget összetartó fórum - és eki áldozatos munkája - nélkül.

Én legalábbis így látom.

És nekem kivétel nélkül mindenki hiányzik onnan.

uff.

4627. Mc Gyver
2012. ápr. 15. 20:14

Szevasz Natyly!

Írj már egy privit légyszi..

4626. natalyel
2012. ápr. 15. 20:14

Inkvi: reggel még olvastam, tudtommal semmi újabb nem történt. Csak a tegnap esti Zotac besokallása.

Szerintem annyira nem hiszem, hogy túkl sok indulat lett volna, bár éreztem itt-ott rejtett többletjelentéseket, finom megjegyzéseket, véleményeket az utóbbi időben, amiből ha figyelmesen és értően olvas valaki, akkor leszűrődhetett egy-két dolog, de összességében még mindig a leghumánusabb fórum szerte e net rengetegében :).

Szerintem.

4625. natalyel
2012. ápr. 15. 20:10
:(
4624. Mc Gyver
2012. ápr. 15. 20:00

Inkvi vagyok.

Mi történt..?

Hajnalban voltam fent,akkor még rendben volt minden..nagyjából.

4623. insomniac (válaszként erre: 4622. - Popesza)
2012. ápr. 15. 19:18
Túl sok volt már mostanában az indulat, de bővebben majd ott ha újraindul...
4622. popesza
2012. ápr. 15. 18:46
Üdv,tájékoztatna valaki hogy mi történt a nagy ecigi forumon miért szünetel,elolvastam eki irását de bőveben?
4621. njnl (válaszként erre: 4610. - Imisz)
2012. ápr. 15. 16:03

Nekem pénteken jött meg a T3 tankom. Nagyon jó, teljesen bejön!

Sajnos az 510-es aksit húzza rendesen, de remélhetőleg nemsokára kész leszek a MOD-ommal és akkor nem lesz aksi bajom:)

4620. njnl (válaszként erre: 4616. - Kacsabácsi)
2012. ápr. 15. 16:02

PONTOSAN!

Olvass, olvass, olvass!

Nézd meg a Youtube-on hondapapi 81 videóit, nagyon hasznos lesz (nem kell mind, a főcímekből rá fogsz jönni mi kell neked)!

4619. Imisz (válaszként erre: 4616. - Kacsabácsi)
2012. ápr. 15. 15:47

Google-zd be, hogy "bagóügyek" és a dokumentumot olvasd el. Sok sok hasznos infót kapsz belőle, milyet érdemes venned és hol, számításba véve a mostani dohányzási szokásaidat.

Számomra teljesen bevált 30+évnyi dohányzás után. Én napi 1 doboznyit szívtam, az utóbbi 1-1,5 évben töltöttem 90%-ban kék sopianae dohányt.

Én nem csökkentettem, hanem átszoktam! Azt is megvallom, leszokni sosem akartam. Ha eljutok a 0 erősségű löttyig, amiben már nincs is nikotin szerintem akkor is szívni fogom az e-cigimet.

Én Joye 510-et vettem, mert számomra fontos volt a cigi forma de ha neked nem számít nyugodtan vehetsz nagyobbat is, nagyobb akksival. Meg kell szokni, meg kell tanulni a karban tartást is. Ez azért nem "megveszem, elszívom, elnyomom", ha hosszú életűnek szeretném az e-cigimet, bizony gondozni kell. De nem ördöngősség még én nő létemre is meg tudom csinálni:))

Aztán ha elolvastad a doksit (többször is) a youtube-n van csomó video a használatról, abból is sokat lehet tanulni. És a doksiban ajánlott bolt honlapján is van fórum többféle témában, azt is érdemes átböngészni.

Én a vásárlás előtt jó egy hónapig csak böngésztem, olvastam, sőt elmentem boltba megnézni, mindenhol lehetett próbálni is. Nem akartam feleslegesen pénzt kidobni. Megpróbáltam elsőre jót választani. Eddig úgy gondolom sikerült. Ha mégis veszek másik fajtát, az csak a kíváncsiság miatt lesz:) Azt még hozzáteszem, azért ezt a márkát választottam, mert szerintem ezt lehet a legjobban variálni, az alkatrészei kompatibilisek más márkával, esetleg csak nagyon kicsi átalakítással.

Konkrét márkát ezért nem ajánlok, mert mindenkinek a saját szokásait figyelembe véve kell eldönteni, mit is szeretne.

Szóval azt ajánlom Net-re fel és olvass, olvas, olvass, meglátod ki fogod találni, mi lesz neked a jó!

4618. Imisz (válaszként erre: 4615. - Eetudi)
2012. ápr. 15. 15:27

Én sem vagyok régi e-cigis, január 5 én jött a csomag, azóta nem gyújtottam rá analógra. Én pont ilyen 4. nap körül éreztem a szomszédomon, hogy milyen a büdös dohányos:)) Ettől függetlenül nem zavar, ha más dohányzik körülöttem.

A lötyi íze nem hasonlít a dohányéra, ezt meg kell szokni de mivel a nikotinbevitel megvan, nem hiányzik, nekem teljesen bevált!

4617. eetudi (válaszként erre: 4616. - Kacsabácsi)
2012. ápr. 15. 14:11

Én is csak csökkentés miatt kezdtem el, de aznap már nem is gyújtottam rá, annyira jó hatása volt! (napi 1,5doboz cigit bőven elszívtam)

Szerintem (most már) az eGo e-cigik jók, gazdaságos a használata, sokat szívhatod (jó az akksija) és kezdők számára is kaphatók bele patronok, melyeket egyszerűen lehet cserélni-tölteni.

2012. ápr. 15. 14:07
Üdvözlet. Én szeretném kikérni az e cigaretta használók véleményét arról, hogy: milyet érdemes vásárolni? Milyen ízt érdemes vásárolni? Milyen helyről érdemes rendelni? És ez nektek mennyire vált be? Erős dohányos vagyok... nem szeretnék leszokni, csak csökkenteni.
4615. eetudi (válaszként erre: 4614. - Imisz)
2012. ápr. 15. 13:42
Épp ideje volt váltanom, bár még csak 4 napja nem gyújtottam rá... Nagyon reménykedem ebben a csodacuccban. Te mióta használod?
4614. Imisz (válaszként erre: 4613. - Eetudi)
2012. ápr. 15. 13:34
Akkor hajrá, használd egészséggel:))
4613. eetudi (válaszként erre: 4612. - Imisz)
2012. ápr. 15. 13:08

Köszi!

Ja, sehol sem olvastam, hogy tovább kellene tölteni, mégis gondoltam rákérdezek.

4612. Imisz (válaszként erre: 4611. - Eetudi)
2012. ápr. 15. 12:50

Szia!

Úgy tudom nem kell őket első alkalommal sem tovább tölteni. Ha a hozzávaló töltőd van (gondolom azzal vetted) akkor hamar feltölt, szerintem jó ez a 2 óra. De nyugodtan vedd le, használd és meglátod meddig bírja. Elvileg ha zöld, akkor OK.

De talán jönnek az okosabbak és kijavítanak ha valamit nem jól mondtam.

4611. eetudi
2012. ápr. 15. 12:38

Sziasztok!

Újonnan vásárolt eGo-C900 akksim ma lemerült, 1,5-2órája rátettem töltőre és már zöl a töltő ledje.

Ez is olyan, mint a mobil akksija pl. hogy első töltésnél több órát kell tölteni?

Eléggé kezdő vagyok :D

4610. Imisz
2012. ápr. 14. 18:33

Na, mire elhasználódik az 5 patron (jól összemegy a vatelin stb.) addigra remélhetőleg megszereted, és megpróbálkozol valami mással. Integrált patron vagy T2 kazán (utóbbit csak javasolni tudom). Eleinte féltem a szétszedés, karbantartástól, kifőzni alig mertem a porlasztót, azt hittem valami baja lesz:)) sőt a második rendelésemkor tartalékba vettem még vatelines patront meg sima porlasztót is. Azóta is tarcsiba vannak és gyanítom sokáig még maradnak is:))

A lötyi ízét meg kell szokni, én nem magam keverem, jó a "gyári", kicsit édeskés mellékízzel, amúgy is édes szájú vagyok.

Dél óta hogy állsz? Mennyi analógot szívtál?

4609. 0a84e34983 (válaszként erre: 4608. - Imisz)
2012. ápr. 14. 17:56
Szettet vettünk,van benne 5patron,5 doboz lötyi,aksi....A legerősebbet kértük...
4608. Imisz (válaszként erre: 4607. - 0a84e34983)
2012. ápr. 14. 17:34

Azt nem is kérdeztem, hogy szet-et vettél vagy külön-külön az akksit és a rávalókat és a nikotin erősség az analógodhoz hasonló? Ízre sosem lesz olyan, azt ne is várd.

Sikerülni fog ha nagyon akarod!

4607. 0a84e34983 (válaszként erre: 4606. - Imisz)
2012. ápr. 14. 17:26
Köszi a biztatást...Tudom,hogy fejben kellene ezt lejátszanom!Azon leszek,hogy sikerüljön...:)
4606. Imisz (válaszként erre: 4604. - 0a84e34983)
2012. ápr. 14. 14:58

Szia!

Nekem is 510-em van, számomra bejött.

Régebben írtam, én úgy voltam vele, eldöntöttem ahogy megjön, CSAK ezt szívom! Mintha elfogyott volna az analóg, és nincs más! Pedig volt még vagy 40g-nyi dohányom és hüvely is. (töltöttem) Nem mondom, az első pár napban sokkal többet szívtam az e-t, szinte mindig a kezemben volt és ha csak 2-3 slukkot is, de szívtam! Kb. olyan 3-4 nap múlva átjött a szomszéd és csodálkoztam, milyen büdös cigi szaga van:)) Akkor még simán elszívtam volna az analógot de helyette élvezkedtem, hogy vendégségben, itthon a nappaliban, ágyban, kocsiban, bárhol ahol azelőtt nem, "rágyújthatok". Azóta pedig eszemben sincs az analóg. Nem zavar ha más füstöl de én maradok most már az 510-emnél:)) Azóta vettem T2 kazánt, üvegszálat, mindent ami a felújításhoz kell:))

Nálam így ment. Egyszerűen valahogy fejben döntöttem el.

Ne add fel, próbálgasd ha rágyújtanál elővenni azt az 510-est! Vagy ha úgy jobb neked is, mindig legyen kéznél, szívjad sokat, sűrűn ha keveseket is, hogy a nikotin éhséged csillapítva legyen. Hidd el a többi sallang (papír, kátrány stb) nem fog hiányozni egy idő után!

sok sikert!

4605. 0a84e34983 (válaszként erre: 4604. - 0a84e34983)
2012. ápr. 14. 12:08
510 i a neve az én E cigimnek....
2012. ápr. 14. 12:05
Nekem is megérkezett az e cigim.De én egyenlőre eléggé csalódott vagyok,hiába szívom,nekem bizony hiányzik a rendes cigi..Nincs időm visszaolvasni,de ti hogy voltatok ezzel?
2012. ápr. 12. 21:20
Egoval és liquidel kapcsolatba kérdezetek nyugodtan válaszolk minden kérdésre.
4602. 25dd0b3392 (válaszként erre: 4600. - Lafitan)
2012. ápr. 12. 21:16
Igen tökéletes megoldás. 650 mindegyik patronhoz jóóó. Én 9honapja ezt használom.
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook