Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
szioo mizujs? :D
Képzeld már nem e-cigis vagyok hanem bio :D
üdv: hamyka :)
Üdv mindenkinek. Na, gyűlünk :).
Egyetlen Virágom, köszönöm a megelőlegezett művész titulust :). Bár igaz, hobbyból összehánytam már pár, versnek csak erős jóindulattal nevezhető kreálmányt, de én nem értek semmihez - hobby fotós, hobbybetűvető, hobbyvaper, hobbynetlakó, hobbybowlingos és hobby-t (vagy félszerzet? ) valák.
És denevér.
(értsd: függő állat - amolyan ecigisfórumfüggő).
:)
Jó éjt, holnap még jövök.
Közérdekű!
Torres Vina Sol mellé kitűnő a HELM sárgadinnye!
Ez olyan szép volt :))
De azt a lobbys lefoglalást gyorsan felejtsük el :)
Bár nem is ismerlek benneteket, de hiányoztok, szerintem fórumfüggő lettem :/
Nagyon jó kis társaság és még csak most léptem fel.
De hogy ne legyen annyira off.
van valakinek tapasztalata a minimizerrel?
Végre megvagytok! :)
Bár nekem sem tetszik, hogy nincs fórum. Eki bevállalta a mediációt, és elvileg holnap már lesz fórum.
Ott azért nem olyan jellegű beszólások miatt alakult ki a mostani helyzet.
Kultúrált közösség, nem index és társai.
A vajúdás fájdalommal jár és most főleg férfiak vajúdnak ugyebár:)
Sziasztok!
Meglepődtem, mikor nem találtam a fórumot, a szöveget meg nem igazán értettem, mert eddig nem tapsztaltam olyan jelenségeket, amelyekkel magyarázhattam volna. Próbáltam érdeklődni az EO fórumon, hogy mi történt, de hamar "leoltottak". Így kezd kialakulni bennem az a gondolat, hogy ha olyan átmeneti összezördüléseket, melyek ott előfordultak, nem tud tolerálni valaki, az nem sokat járkál a neten egyéb fórumokra (lásd pl. index). Mindjárt nem élné meg ilyen érzékenyen. Talán elég lett volna figyelmeztetni az érintetteket.
Igen, kell a tolerancia, és bizonyos határok, de ha valahol már minden szavát meg kell válogatnia az embernek, oda talán nem is érdemes írni...
Remélem, nem bántok ezzel senkit, nem állt szándékomban, de ez a véleményem.
Ez őrület!
Sziasztok többiek:)
Eeez szééép volt! :)
Illetve teljesen igaz is.
De a tünetek már nállam is jelentkeznek, pedig én főleg olvasó vagyok :):)
:)
Nyitni egy B-terv fórumot valami ingyenes motorral, ingyenes tárhelyen, vészhelyzetre, tartalék fórumnak.
Most képzeljétek el, hogy pl. hirtelen eki besokallna, és bezárna az egész... vagy lehalna a szerver, a dohánylobby lefoglaltatna mindent... hogyan találnánk megint mindannyian egymásra? Persze, idővel, talán hetek múlva valahol újjáéledne, de sokan biztos csak nagy sokára találnának oda... vagy talán el is tűnnének...
Bár igaz, van facebook és pár ecigis regisztráció ott is... ott talán terjedhetne az infó.
De nyugi. Pihenjünk, tisztítsuk ki a kazánokat, patronokat, toljunk be pár mili kedvencet, menjünk ki egy nagyot sétálni a szeretteinkkel, sakkozzunk, kezdjünk bele egy jó könyvbe, gondoljuk végig a saját szerepünket, hozzászólásainkat, időnkénti esetleges indulatos megjegyzéseinket (lehet, hogy mi értettünk félre ekkor valakit? Nem lehet, hogy csak a gesztusok hiánya csalt lépre minket, és félreértettünk valamit? Egyáltalán: egy cipőben járunk ott mindannyian, de mind mások vagyunk: legyen bennünk kellő tolerancia) vagy akármi - és holnap estefelé kukkantsunk rá a fórumunkra.
Vidáman, pozitívan, nem a tüzet felizzítva ismét, hanem építő jelleggel, és sok-sok türelemmel - mert biztos lesznek még vélemények erről az ügyről, és folytassuk ott, ahol vidáman gőzölögve, egymást tisztelve és egymásnak örülve abbahagytuk.
Uff-uff. :)
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?