Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Én most epres löttyel nyomom, az is isteni!
Örülök, hogy neked is ennyire bevált. Milyen erősségű a papayád? (bocs, ha írtad már vmikor)
Elcseszettül bejövős :) PAPAYÁVAL eddig mindent vitt... bő füst kitartó és kellemes... amióta szívom tán ha 4 szál cigit szivtam el... pedig eddig napi 20 szál simán ment!
Bár Kávé és alkohol mellé még mindig az analóg... valahogy oda az való :S
Hát, úgy tűnik, lényegében egyre gondoltunk...
Akkor most a kocsmáros lehet, hogy tárgyal.
Ez csak hab volt a tortán. Aki fizet az az úr. Márpedig az úr nem tudta a határokat, ezért a kocsmáros kellemetlen helyzetbe került.
A sok alkesznek meg nincs hol inni. :)
Előtte sem volt baj, ha valaki konkrét shop-ot linkelt, a baj ott volt, hogy millió altopic lett és már alig lehetett kiigazódni az egészen. Meg nagyon a shop-ok vitték a fórumot. Szerintem a fészbuk legyen fészbuk, a webshop az webshop, a fórum meg fórum.
Lehet, hogy én gondolom rosszul, de ez az én véleményem.
Én azért nem bántam, hogy egy helyen értesülhettem arról, hol érdemes egyáltalán vásárolni (hogy ne vegyek aranyáron cart), az aktuális akciókról, újdonságokról.
Moderáció kérdése az egész, akkor kezelhetőek ezek a dolgok is.
Mi is elmerülülk?
Inkább csak, az anyagias világ okozta ezt.
De érthetőek a szempontok, még ha nem is tetszik.
Azzal mondjuk én is egyetértek amit lentebb írt valaki, egy ekkora (és egyre több felhasználót számláló) közösségben sajnos elkerülhetetlenek az összezördülések, hiába ez a legjobb, legnormálisabb hangvételű fórum amin valaha jártam.
Szóval valószínűleg később is előfordulhatnak majd hasonló esetek, és ha nem lesz megfelelően lekezelve, akkor elég kellemetlen lesz, ha ilyen alkalmakkor a leállás lesz a megoldás.
Sziasztok vaperek.
Már pont kezdtetek hiányozni.
Üdv: Keszi
Szia hamyka.
Ügyes vagy, gratulálok, ne is gyújts rá soha többet :).
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?