Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
halottam rola,de nem dicsérték annyira...
esetleg ha érdekel hol lehet kapni dobj rám 1 privit...
Most találtam rá, van-e valakinek információja róla:
Revolution Box Szett?
ha tényleg 100x is feltölthetö a xxl patron a xxl ciginél,akkor ezen és a reo grandon gondolkoznék..
bár atol függ hogy menyire számit neked a cigi forma...
ha nem számit anyira a cigi forma és nem is akarsz a patronal veszödni akor reo grand.... ha akarsz vele veszödni akkor xxl cigi....
és szivesen nincsmit,bárkinek szivesen segitek :D
okés értelek :)
Amit ajánlottam az azért drágább kicsivel mert ugye a posta meg a vám is benne van.... (asszem benne van :D)
hát attol függ mit nézünk olcsonak.... ami normálisnak mondhato amit a itthoni importörök behoznak azok is 20-25 ezer ft-ba vannak,bár 2 készlet van meg anyibol.... maga a reo grand készülék nincs annyi amenyit irtam csak ugye a posta meg a töbi....
Köszönöm a gyors válaszokat! Hát igen, a dohányzási szokásaimat tekintve...
Szóval a kör leszűkült az XXL-re és a Vgo808i-re.
Én is azon a honlapon nézelődtem, amit Zsolt ajánlott.
De megnézem hamyka ajánlatait is.
(Valljuk be, nem olcsók ezek a cuccok, mindenképp személyesen vásárolnám meg a kezdőkészletet. Aztán később a fogyóeszközöket már lehet rendeléses megoldással is.)
Irtam én is privát üzit neked sasold meg :D
üdv: hamyka
ui: ha esetleg xxl cigit veszel engem is érdekelne hogy milyen:D ill a tapasztalataid rola :D
Küldtem privát üzit.
Ha XXL-t veszel, légyszí mindenképpen írd meg a tapasztalataidat, mert nagyon érdekel hogy milyen!
Sziasztok! Most szántam rá magam én is, h veszek egy e-cigit. Eléggé erős dohányos vagyok (20-30 szál/nap). Néztem a választékot, és egy XXL használatával érezném magam a leginkább biztonságban, (kevesebbszer kell töltögetni, viszont elég méretesnek tűnik) de szimpatikus a super 808-as, a Vgo power 510, és a Vgo808i is...
Egyik ezért, másik azért tetszik, szóval tkp. tanácstalan lettem nézelődés közben.
Tapasztalatok birtokában tud valaki segíteni, hogy melyiket válasszam?
Előnyök, hátrányok, stb...
Ha esetleg ismer valaki egy megbízható, jól felszerelt üzletet, (ahol kézzelfoghatóan meg lehet nézni ezeket) és megírná a címet, (ha máshogy itt nem lehet, akkor imélben) az is hasznos lenne.
Előre is köszönöm!
Jaaaj jut eszembe, van uj tartozék az e-cigihez :D
atomizátor pajzs, tehát ilyen pajzs szerüség,kicsit drága de állitolag minden készülékhez jo!!
Vagyis: csak az 510-es csatlakozásuakhoz jo!! van hozzá adapter, 510-es atomizátort kell vele ösze tekerni (vagy hogy mondjam :d) és felülröl betolni a pajzsba.....
akit érdekel esetleg jobban, irjon rám privibe :D vagy esetleg probáltátok már? én vettem egyet a reomhoz :D
Virágék: Ohh,köszyke hogy rendes tartasz,én szoktam itthon takaritani igy legalább tudom hogy minden tiszta :D
csakoska: okés hogy letudtad adni a rendelésedet,csak azt hittem hogyma nincsenek nyitva mivel ünnep vagy mi a turo van :D xd
ill azért 1 alkalommal megkell formázni az aksit :D legalábis szerintem....
Virágék: a te fiad 26 éves? és nem takarit otthon? :d xd
Az 583-as hsz-od nekem kínai:-o
De a 584-ben írtakat elhiszem, mert kb.5 óra töltés után átváltott zöldre a töltő fénye!
Még egy kis infó:
A lítium-ion nagyon tiszta technológia, így semmi szükség nincs az úgynevezett "formázásra", amit a korábban használatos nikkel-bázisú akkumulátoroknál végre kellett hajtanunk. Az első töltés semmiben nem különbözik az ötödiktől vagy akár az ötvenediktől. A forgalmazók azt tanácsolják, hogy első alkalommal töltsük az akkumulátort 8 órán át, de ez a tévhit még a nikkeles időkből maradt fenn. A töltő 3-4 óra után automatikusan kikapcsol.
hamyka: webáruházban ünnepnapon is lehet rendelést feladni és bármi' meglepő még a telefont is felvették és készségesen válaszolt az úr a kérdéseimre.
Virágék: Li-Pol - polimer akkumulátor.
Hatalmas előnye, hogy nem vagy csak nagyon kis mennyiségben tartalmaz folyékony elektrolitot, helyette speciális polimer választja el az anódot és a katódot. Ez nagyon vékony és nagyon rugalmas cellákat eredményezhet, mivel nem kell vastag falú burkolattal védekezni a folyadék kifolyása ellen.
Mér vagy rendes? Hát azért, mert takarítgatsz!
Mér vagy kisfiú? Mert az enyém már 26 éves! De lehet, hogy ez off!
mérvok én rendes kisfiu? :D
már 24 vok :D
Nagyon rendes kisfiú vagy:-))
Én meg csak cigizek, eregetek. Csak az a baj, hogy minden slukk megköhögtet.
ittvok csak takaritotam 2 ora hoszát :D átnyaltam a szobát :D:D
enyire nem ismerem az akukat :D
csakoska hogy tudtál ma rendelni mikor ünep van? :d
Üdv! Hát akkor azt mondom, hogy nem Li-ion akksi van bennük, mert a jótállás feltétele, hogy 8 órát(se több, se kevesebb) kell formázni.
Közben megnéztem, azt írják, Li-po akkumulátor.
Te tudod mit jelent?
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását, mely segített dönteni. Így ma megrendeltem egy Super 808-as e-cigi készletet.
Remélem nem fogok csalódni benne!
Viszont engedjétek meg hogy az akkumulátor töltési idejét illető anomáliákat helyre tegyem.
Lévén hogy Li-ion akkukról van szó, nem kell őket formázni. Ez régen a Nikkel akkuknál volt szükséges, legyen az metál hibrid van kadmiumos.
A korszerű Lítium alapú Ion vagy polimer akkuk nem tudnak teljesen lemerülni és kifejezetten szeretik ha rátöltenek. Ugyanis ezeknél a típusoknál a teljes lemerítés végzetes a kristály túlzott megnövekedése miatt, mely átszakítja a részecskék falát.
Tehát amikor feltöltődött(kapacitástól függően) kb 1,5-2,5 óra alatt akkor el lehet kezdeni a merítést. Tény hogy a teljes (névleges) kapacitását 3. töltést követően fogja elérni!
Köszy Albert hogy megirod :D
én amit mondtam azt a telo aksira értetem,és gondoltam hátha ezeknél az e-cigi akuknál is igy van :D végülis aksi aksi :D nem elefánt :D xd
Látom már dűlőre jutottatok, de azért én is megerősítem :)
- formázás 8 óra
- töltésnél pedig az akkutöltő fényéhez kell igazodni.
Szerintem jó ha 2 óra alatt feltöltődik, az én Super 808-asomnak kb. 2,5 óra kell, pedig az is 280mAh mint a Mini 510i.
Okés :D
Akkor 8 orát kell :D akor kicsit sokat montam, ezért montam hogy nézdmeg mi van leirva a használati utmutatoban :D
nem látok oda hogy mi van oda irva :D
ha kell még valami segitség irjatok!!
üdv: hamyka
8 órát kell formázni.
Különben most is eregetek a tiszteletedre :-)
Ill azért nézdmeg hogy a használati utmutatoban hány orát irnak az elsö töltésre :D
de én ugy tudom hogy vagy 13 orát kell vagy 18 orát már pontosan nem tom meg ez aszem tipus függö :D
Nézz utánna nehogy engem okolj ha meg hibásodik az aksid a hoszu formázástol :D
Szia!!!
Köszy az érdeklödésed :D
Igyvan már elég rég várok rá :D
Ha minden igaz hamarosan küldi, feltölti nekem a 2 aksit,mert a töltö még mindig nem jött meg,de legalább ki tudom probálni :D
köszy még 1x az érdeklödésed!!
ha van kérdésed nyugodtan kérdezz,ill ha másnak is van kérdése nyugodtan irjon rám privit :D
itt is olyan leszek vagy vagyok már mint 1 éjjel-nappali ügyfélszolgálat :D
irjatok és jo e-cigizést nektek: hamyka
ui: remélem azért az én tiszteletemre is eregetek 1-2 füst karikát :D:D
Köszi hamyka! 1 óra helyett cirka 2 volt, mire zöldre váltott a fény!
Neked mikor jön meg a cuccosod? Ahogy olvastam, már elég régen vársz rá.
Szia!!
Ha most töltöd ujra az aksit akor ugytudom formázni kell olyan 13 ora hoszat... majd más joban elmondja ha én roszul mondom :D
ha pedig már 1x megformáztad az aksit akkor addig töltsed miig zöldre nem vált a töltö igyvan!!
remélem segitetem :D
irj és üdv: hamyka
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?