Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm a válaszokat :)
Tehát igazából érdemes elgondolkozni ezen az XXL-en, még akkor is ha nagy. Azt számolom, hogy ha az akksi nem bírja tovább 3 hónapnál, akkor nem is lehet olyan sokat spórolni, mert 3 havonta cserélgetni kell mindent. Erről az XXL-ről meg sok mindent olvastam, kicsit bonyolultnak tűnik így elsőre...fűtőszál tisztítás, meg ilyenek, főleg, hogy azt sem tudom így most még, hogy hol vannak benne ezek a dolgok :D Viszont az szimpatikus benne, hogy sokáig bírja.
Ebből is van automata meg gombos verzió?
Jah meg, van e ebből fehér? (neten eddig csak feketét láttam belőle)
Szia!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mióta használod a jelenlegi akksikat, és kb mennyit bírhat ki a két akkumulátor, én eddig kb fél doboz cigit szívtam, ezután sem szeretnék többet szívni az új Super 808-ból! Egy évig használhatóak ezek az akksik ilyen használat mellett?
A mellow dew mintha uralná a magyar piacot.
Ti honnan rendeltek?
Nem tudom megállapítani, melyik jó és melyik gagyi
azok közül, amiket találok a neten.
Üdv! A csajszi megkapta, és örül neki :)
Megérte a slimstar, úgy néz ki. Kell a minőség.
Mellow Dew folyadékot járt hozzá, Mboro. Ez milyen minőségűnek számít?
Ebben van 75% propilénglikol és 15% glicerin.
Gondolom az enyhe édeskés ízét részben a glicerin adja.
Javasoljatok még, kérlek nagyon jófajta folyadékokat!
Kössz!
Ha napi 1 dobozcigit vagy többet szívsz,akkor egy 280 mAh-s akksiból kb 3-at merítesz le,ha nem cigizel mellette. Legaláább is én is kb 1,5 dobozt szívtam és sokáig használtam egy 808-hoz hasonló telljesítményű tipust és kb 2 órát bírt. Ha le akarsz szokni,akkor ebből sokkal többet szívsz,én le sem tettem kezdetben. Minden integrált patron újratölthető.
A nyomógombos és az autómata között igazából nincs különbség,személy szerint én nem szeretem a nyomógombost,nekem nem természetes,zavaró,hogy gombot keell nyomni.A szívás nehézsége nem feltétlenül attól függ,hogy autómata vagy nyomógombos.Elromlani...hát az akkumlátor 2-3 hónap alatt tönkre megy( a kisebb telljesítményű hamarabb,mert az sűrűbben töltöd),a kazán az meg még addig sem bírja. Ha integrált patronost veszel,mint a 808,akkor ott a kazán a patronnal egybe van,így csak patront kell venni,viszont az fogyóeszköz. nálam egy integrált patron maximum 5-6 napig bírta és naponta párszor tölteni kellett liquiddel. Amit a forgalmazók írnak az arra vonatkozik,ha te fél óránként 8-10-et beleszívsz,de ha leteszed a cigit,akkor sokkal többet szívsz ebből.
Szia!
Párommal super 808-at vettünk abból is az automatát. Ha nem zavar hogy nyomni kell használat közben akkor mindenképp a nyomógombosat vedd.
Mi fejenként fél doboz cigit szívtunk el egy nap de még így is nehezen tart ki egész napra az akksi meg a patron is. De ugye ránk fejenként 1 akksi jut. Szóval ha egyedül használnád a készletet akkor kibírhatja a 2 akksid az egy napi használatot. Szerintem az analóg mennyiséget szorozd fel 2-vel és akkor lesz kb reális az ecigis fogyasztás.
A super 808 ipatronos szóval tölteni kell kb napi 2szer (ez elvileg 2 doboz cigi a napi fél analógom után:))
Egy patron 5-7 utántöltést bír ki utána kuka. Igazából ez a fogyóeszköz meg a liquid.
De én már mi is kicsit megbántuk mert nagyon macera mindennap töltögetni az akksit meg a patronokat is. Szóval mi is nagyobb után nézünk. Meg kell barátkozni a nagyobb méretűekkel mert azokkal kevesebb a macera.
Egyébként tökéletes kis szerkezet a super 808. Ha váltunk is megmarad tartaléknak vagy ahova a diszkrétebb megjelenés kell.
Szia!
A nyomógombost elvileg könnyebb szívni és több füstöt ad.
Minden e-ciginek tölteni kell a patronját e-liquiddel, mert ebből állítja elő a porlasztó a "füstöt". Vannak hozzá amúgy feltöltött patronok is, de ha egy használat után eldobod, az nem túl gazdaságos.
Napi másfél dobozhoz gyakorlatilag biztos, hogy mindkét akksit naponta használnod kell majd, mert nálam kb. 1 dobozt bír ki a nyomógombosom. Szóval ha az XXL nagy is, szerintem nézd meg a Vgo 808i-t, ami csak 1 centivel hosszabb a Super 808-nál, de kb. 3x annyit bír az akksija.
Az integrált patronos e-cigikben nem nagyon van minek elromlania (ezért szeretem őket), az akksikból ha jókat fogsz ki, elég sokáig bírják, az integrált patront meg pár használat után úgyis cserélni kell.
Sziasztok!
Rengeteg hasznos infót kaptam a fórumtól, viszont még így is maradt pár (számotokra lehet butácska) kérdésem.
Kezdeném az elején...életemben még csak nem is láttam e-cigit, tehát teljesen tapasztalatlan vagyok a témában. Ezt a Super 808-at néztem ki, mert ez az XXL nekem túl nagynak tűnik, az a pendrive-ra hasonlítós meg nagyon nem tetszik. Szóval...
Melyiknek van több értelme a nyomógombosnak vagy az automatának?
Az automatát mennyire nehéz szívni?
Ennek a készüléknek is tölteni kell a patronját liquiddel?
Tudom, hogy kicsi az akksija, de meddig bírja, ha mondjuk én jelenleg napi 1-1,5 doboz cigit szívok?
Mennyire melegíti fel a "füstöt"?
Mennyire és mi romlik el ezekben?
(Húú ne haragudjatok a sok kérdésért, de nem akarok feleslegesen pénzt kidobni az ablakon)
Előre is köszönöm a válaszokat!
További szép napot :)
Értem én hogy segiteni akarsz :)
Nyugi nincs harag!! :)
csak kiváncsi vagyok emez fajta e-cigire is :)
és köszy a segitségedet:)
szia mooo!!
Látom kicsit félre értetél...
Nem csalodtam a reoban....
Lehet nem a reoval kellett volna inditanom,de nem bántam meg hogy megvettem!! csak rá kell jönni a csinja-binjára... nekem ez a e-cigi olyan mint amikor régen tanultam a analogot töltenii... na az se ment 1-böl!!
Csak kiváncsi vagyok a integráltra is még is milyen....
remélem értesz!!
Sziasztok!!
Köszy natalyel hogy rendesnek tartasz!!
igyvan,nagy a lelkesedés bennem :D
de ezt a spektrumon dolgot nem értem.. nem dolgozok ott :D
Mint montam nem akarok én senkitse kikésziteni... csak olyan jo lenne tudni hogy melyik e-cigi a legjobb!!
remélem értitek!! és bocsi tényleg ha tulsokat kérdezösködtem/nék
Szia!
Nem kell őket formázni , a led jelezni fogja ha feltöltődött (töltőn lévő led)!
Sziasztok!
Megérkezett ma a SlimStar, amit a csajomnak rendeltem.
(Talán emlékeztek, kérdeztem itt párat vagy 2 hete.)
1. A doboz akksija most töltőn van. Formázni kell? Töltsem holnap reggelig, vagy elég a valahol olvasott 2 óra?
2. A cigi kis akksiját kell formázni, vagy elég neki az a pár perc, amíg a középső gomb hatására, piros leddel jelezve töltődik?
Előre is köszi a válaszokat!
sk
Látni fogod. Kiveszed a szivóoldalról a kis műanyagot, kb. 45-fokban megdöntöd a patront, és közelről csepegtetsz 1-2 cseppet, majd fordítasz rajta egy negyed fordulatot, és ismét 1-2 csepp. Ezt játszod mindaddig, amíg már látni, hogy alig, vagy egyáltalán nem szívódik be a lötyi. A középső kis lyukba ne nagyon kerüljön, de ha mégis, semmi baj, alul kiszivárog, felülről kis papírzsepivel felitatod, stb. Baj nem lesz, max az első 2-3 slukk "csörcsögve" fog jönni...
Amúgy első töltésnél kb. 20 csepp, később ürüléstől függően 10-15.
Jól van na, csak viccelni akartam (tudod, összekacsintás...) :). Bocs.
Csak mert írtad, hogy ketten vagytok, akik elégedettek... én is elégedett vagyok az e-cigivel, csak némi gyakorlat, tesztelés, türelem és józan ész kell hozzá, nem igaz?
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni abban, hogy kb. hány csepp e-liquidet kell csepegtetni egy Super 808-as cigi patronjába? Ma érkezett meg a készletem, és nem szeretném már az elején elrontani a dolgokat!
Megjött az Arancia Picaante liquidem!
Fahéjas narancsos íze van , Iszonyat finom , még a Domestic Tobaccot is űbereli!
10/11 pont neki! Legjobb amit kóstoltam eddig , kötelező darab!
:):) Ezen kifeküdtem. A tetőpont szvsz "egy patronbol mind az egy leégett!".
Le a kalappal, hogy vannak annyira bátor emberek itt, akik szembe mernek szállni a "vérprofikkal".
Megjött az Ego+ om kerámia patronnal , eddig elégedett vagyok vele , szépen átjönnek az ízek , füst is elég szép (kb mint egy turbo integrálttal) de lehetne kicsit több is.
Elegáns , talán egy kicsit hosszú a patron miatt (szipkával) , de elviselhető.
Egyelőre ennyi :)
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?