Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Van fekete is JOYE 510 kategóriában PATRONOK KERÁMIA XL néven.
Arra figyelj , hogy a 900mah-es ego-vgo akksit rendeld , az a legújabb , szebb is.
Szipka nem jár hozzá , csak az átlátszóhoz (miért!?) viszont a töltőszett sincs odaírva , de az járt hozzá. Vegyél hozzá DRIP TIP KERÁMIA-t a biztonság kedvéért 300 pénz , ha kell szipka. De anélkül is lehet használni.
USA liquidekről pedig majd ha megjöttek szívesen fogadnék egy véleményt mindegyikről :)
Nah megnéztem ezt az XXL ipatront, de csak átlátszót találtam, ez normális? Vagy ebből van olyan ami nem átlátszó? Ha minden jól megy akkor azt hiszem ma meg is rendelem :) Összeszedtem a szettet amire gondoltam:
2 db ego akksi (egyik fehér - másik fekete)
2 db töltő (úgy döntöttünk így jobb lesz, mert nem mindig vagyok itthon)
5 db kerámia iparton (ehhez jár valami szipka + töltő szett)
5 db usa liquid
Arra gondoltam, hogy mind az 5 patronba másik ízt teszek és akkor lehet próbálgatni cserélgetni.
Azért írtam úgy , ahogy :)
Egyébként tényleg nincs benne olyan rész , ami eléghet , esetleg el lehet szakítani a fűtőszálat akkor megy tönkre. De ha rendesen tisztítva van állandóan , akkor nagyon sokáig jó.
Giantomizert szerintem még egyszerűbb lesz tisztítani majd , már nagyon várom hogy lehessen kapni.
1db kazánnal nem tudtok ketten cigizni!
Inkább vegyél helyette több kerámia patront , amik tisztíthatóak és "sosem" használódnak el.
900mah kb 3-4 dob cigi (1 cigi 10 slukk) , 2 napig bírja ha nem szívogatod megállás nélkül :)
Ez az ár és ez a típus ideális választás.
Liquid-ből - szinte biztos, hogy ugyanarra a beszerzési helyre gondolunk - neki nincs USA, de érdemes 2-3 félét is venni kezdésnek, legyen viszonyítási alapod, meg lehet, hogy pont az az egy nem ízlene, amit vennél hozzá, ha egyet vennél.
USA:
Tropical Heat - déligyümölcsös, de inkább kókuszos (Bounty-feeling), exclusive cucc. Vagy bejön, de nagyon, vagy nagyon nem :). Nekem bejön.
The Real One, 8-10 slukk erejéig próbáltam, eszméletlen "száraz" dohány íz, különleges, igencsak jó cucc.
Domestic Tobacco - most vagyok ismerkedés alatt vele, nekem marcipános-szerűnek tűnik, elején fura volt a Mellow Dew ízvilághoz képest, de pl. ma egész nap már azt szívom (3-4 patronom van állandóan feltöltve különböző ízekkel, és váltogatom).
Red Devil-hez nem tudok hozzászólni.
Nekem mindenképp olyan kéne, amiben legalább 2 akku van, mert édesanyámmal együtt akarjuk letenni a cigit, és arra gondoltunk, hogy ha beválik akkor külön veszünk még két akkut, vagy egy másik szettet. Az integrált patront hányszor lehet újratölteni az Ego-nál? Ha jól láttam akkor a kerámiát adják mellé.
2db akkumulátor (900 mah)
1db kazán egység eGO TANK KAZÁN (csak fekete szín)
1db usb töltő egység 420mah gyorstöltő (vásárolhat hozzá 220v vagy autós adaptert)
5db üres nagy patron a nagy "TANK" típusú kazánhoz
5db turbo integrált patron töltött dohány aromás 11mg
2db ajándék integrált kerámia XL üres patron
Ez így együtt 15.990. Ez sok? Lehet ennél olcsóbban is valahol?
A 900 mah az kb meddig bírja?
Érdemes egyből rendelnem ezekből az usa liquidekből? Ha jól láttam ezt a Red devilt, meg a Real One-t dicsértétek nagyon. Milyen ezeknek az ízük? Mire hasonlít? :D
Akkor az elsőt nem tudjuk, de a második úgy tűnik fel volt töltve!
Egyébként töltés közben (amikor pirosan világít) néha be-bevillan a kék és szép lassan teljesen bekékül és a piros villan be egy kicsit a töltés vége felé.
Egyébként olyan 2,5 óra alatt fel kell töltenie.
Nézd meg ha teljesen lemerültek az akkuk akkor mit tapasztalsz!?
Töltés közben -> piros
Töltés vége -> kék
Lehet hogy fel volt töltve!? ;)
Amikor felrakod tölteni 3x fel kell hogy villanjon a parázs az akku végén! Volt ilyen?
Mivel Li-Ion akkuról van szó, formázni nem kell, tehát amikor kéken világít akkor levehető a töltőről!
Már legalább 4 órája a töltőn van, és még mindig piros.
Ez normális?
(2,5 órás töltést írnak ennél...)
--------FONTOS!--------
Nézegettem youtubeon clearomizer dry burn/cleaning videókat és arra jutottam, hogy ezt a kerámia patront ha karbantartod közel végtelenszer újra lehet tölteni (Laca is bizonyíthatja ezt az ecigi fórumról). Ha korom fekete is ki lehet mosni vízzel majd leégetni róla a koszt. Kb 5 percet vesz igénybe. Az üvegszál nem fog elégni soha!
Nekem nem lesz 808-as kerámia patronom, de jövőheti találkozón biztos lesz valakinek , ki tudod majd próbálni :)
Bármikor felrakhatod igen , nem ártasz neki sokat vele!
Igen ,555 a neve jelenleg minden liquidjük elfogyott ecigiseknek , mert nagyon jó lötyijeik vannak. Azt hiszem pénteken fog érkezni új szállítmány!
Hamarosan lehet nekiállok házilag keverni , mert ecigifórumon kevergetnek már és állítólag nagyon jóra szoktak sikeredni , jobb mint a gyári cucc. :)
Na igen. Nekem is gyanús volt, hogy mintha nem úgy füstölne, ahogy szokott...
Az a helyzet, hogy hétfőn este töltöttem utoljára, aztán sokáig szipákoltam, és kedden egész nap. Így hát kedd estére már fogytán volt belőle a lötyi. (De azért nem égett szét :)...)
Amikor hazaértem, rátöltöttem, úgyhogy most "füstöl", mint állat. (Szorozd meg kb. kettővel azt, amit láttál. Na jó, 1.7-el :) )
Amúgy tényleg nagyon könnyű szívni, pedig automata.
Aztán majd ha meglesz az a másfajta patron, amiről beszéltél, hogy passzolni fog az XXL-re is, (kerámia, ha jól emlékszem?) feltétlenül szólj! Mindenképp ki fogom próbálni, hogy mit tud.
Bár még jól elvagyok ezzel is...
Ez a Super 800 as aksi is olyan egyébként, hogy bármikor le/fel rakható töltőre? (Úgy értem, hogy nem feltétlenül kell kivárni, hogy "bezöldüljön"?)
Nem árt neki?
Ami a partonban van lötyi, (555?) az pedig fantasztikus!
Lehet ebből flakonosat is rendelni? Azt hiszem, ez jó lesz nekem állandóra. Nagyon ízlik.
Mind a kettőn 4 lyuk van , nekem legalábbis. Turbóba sokkal erősebb a fűtőszál.
okszigénes nem turbó patron , hanem gyári.
Köszi Brenyo!
Holnap érkezik turbó patron, kerámia XL illetve megapatron is. Tesztelem őket! :)
A z'oxigénes kezdőkészletben nem turbó patronok vannak?
Mert csak annyi különbséget láttam a normál és turbó között képek alapján hogy az utóbbin 4 lyuk van, míg a normál esetében 2.
Vagy erősebb a fűtőszál is benne?
Találkoztam ma lacigi-vel és meglestem az XXL-t.
Elég nagy szerkezet , kb akkora mint az ego+ nagy szipkával és XL-es kerámia patronnal (+2 centi a szipka).
A füstöt dícsértétek nagyon viszont ego+kerámiával többet lehet produkálni.
Egyébként nem rossz , csak nem lehet fejleszteni sajnos (mivel csak egy menet van az akksin) és a gyári patronnal kell mindenképp használni vagy elég hülyén fog kinézni.
Én múlt hét péntek óta csak e-cigizek, illetve ma délelőtt épp lemerült az akksim, a másik nem volt kéznél és rágyújtottam. Már ennyi idő után is fura volt a kátrányos, égett íz.. :)
12 éve dohányzom, 2 éve 100-as arany Marlboro-ból kb 25 szálat naponta. Ezt kiváltva, nekem napi két patront és a két akkut is sikerül kimeríteni a Super 808-ból, viszont az irodámban is használhatom, nem kell kimennem, így szinte mindig a számban van.
Kicsit lassabban és hosszabban érdemes szívni mint a normál cigit, de az automata akku kellően érzékeny!
Viszont már holnap érkezik a VGO 1300mAh-es akkum és mivel sokat vagyok gép előtt, így veszek egy USB-s (vezetékes) "akksit" is.
Ezzel nekem is mobilitáshoz és alkalmakra marad majd a super 808 gyári akkuja.
Mellow Dew liquidem van, premium tabacco (ez három féle dohány kivonatát tartalmazza) annyira nem ízlik.. édeskés és karamellás tej íze van.
Holnap jön az USA Real Menthol löttyöm is, már alig várom!
A "füst" egyébként közepesen meleg, de telíti a tüdőt és ne félj tőle, nem fogsz csalódni!
Szia!
Ha jól számolom, több mint 5 hónapja van meg és nagyon jól szuperál mindkét akksi. Elvileg ezek 300 töltésre vannak tervezve, én eddig kb. 100-100 alkalommal töltöttem őket.
Napi 10 szál mennyiséghez nem is választhatnál jobbat a normál cigi alakú készülékek közül.
Oxygénéknél ki lehet próbálni azt hiszem , csak ott nincs EGO.
Szerintem nem fogsz benne csalódni , főleg hogy 9200Ft 5db kerámia patronnal egy cigi (töltővel természetesen.)
Hát most megnéztem ezt az Ego-t. Ebből ha jól látom automata nincs, viszont ami pozitív, hogy tényleg minden darabja olcsón cserélhető. Sose hittem volna, hogy ennyire nehéz lesz választani :D Az alapszett olcsóbb mint az XXL-nél, ami azért kívánatosabbá teszi :D
Amúgy ezeket boltban is meg lehet kapni, vagy csak neten lehet rendelni? Mert azért nem ártana kézbe fogni, megnézni, esetleg ha lehetőség van rá, kipróbálni. Tudtok ilyenről?
Fehér nincs belőle , viszont ebből jó az automata , mert nagyon érzékeny és könnyű szívni.
Egész biztos , hogy legalább fél évig jó lesz az akksi , de akár egy évig is simán bírhatja.
Vannak még hasonló alternatívák , én az Ego+ -t tudom ajánlani kerámia patronnal , lényegesen olcsóbb a fenntartása , szebb (szerintem) kisebb és jobban fejleszthető , mivel kb mindent arra (arra is) gyártanak
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?