Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Ha egyébként tényleg ilyen figyelmes, akkor próbáld ki, amit írtam Neked. Lehet, hogy akkor változik valami. Az enyém is mindíg felfigyel a "drasztikus" változásokra. Próba szerencse. Persze olyanon változtass, amiben Te is örömödet leled.
Sok szerencsét !!!!!
Olvasgatok, de most már tényleg nem értem én sem!
Ha figyelmes akkor meg mi a baj?
Szex? Mióta nem volt szex? most már ez érdekelne!
Van aki azt csinálja.
Ő nyilvan a kettejük kapcsolatát akarja - tiszteletre méltóan - helyretenni.
Én sem merem elmondani az asszonnak!
Óriási eredménynek érzem, hogy az este éjfélkor aludni mentem. Hajnali 2-től fél háromig egy kicsit néztem. Aztán reggel hétig újra alvás. Sokkal pihentebb vagyok mint tegnap! :)
Persze a jó eredményt a felhalmozott alváshiánynak is köszönhetem. De régebben kűzdöttem az elalvás ellen, most engedtem az elalvásnak. Bocsánat, hogy magamról írtam.
Hát akkor ez a része O.K. hiszen sok pasi igen odavan a létbizonytalanságból, 3 manócska meg nem játék!
Beszédes fajta? Lehet faggatni, ezeket a kérdéseket van értelme feltenni Neki is?
Mert nálunk reménytelen, kussol és birka szemekkel néz rám, nemérti!! NEM ÉRTI!! hihetetlen de így van, én is így keveredtem egy kapcsolatba, bár vége, de legalább közel 3 évig azt érezhettem élek!! Szar így hosszu távon, tegyél pontot az ügy végére, mert csak úgy peregnek ám a keserű évek, gyorsan egymás után!
Szerintem ez nem egyszerű fáradtság, hanem fásultság, és ez nagy különbség.
Sztem ha nő lenne a dologban, akkor azért fel lenne dobva, ha nem is az otthoni szex terén, de más dolgokban észre lehetne venni. Ez inkább kiégéshez hasonló állapotra utal. Céltalan, fásult, kiégett, közömbös - valahogy így érzem én abból, amit leírtál.
Én arra jutottam, hogy szépen, higgadtan - biztosan nehéz - de el kellene beszélgetni az emberrel. Mondja el őszintén, hogy van-e nője, esetleg a fiúk érdeklik, vagy téged nem kíván. Netán betegséget diagnosztizáltak nála és titkolja?
Az igazságot csak így lehet kideríteni. Tudom, ezt könnyebb javasolni, mint végrehajtani.
Bocsi, ezt a hszt az előbb nem láttam.
Nem ismerem a mostani katonaéletet. Nem jó parancsokat teljesíteni, mert qrva szar amikor én másképen gondolok valamit, sőt tudom, hogy ahogy a parancs szól az rossz irányba visz, de mégis végre kell hajtani. Viszont a katonaságot ott lehetne hagyni. Persze manapság amikor nem lehet munkahelyet találni... Meg aztán hülyeségek, hülye főnökök mindenütt vannak.
Most megint egy borzasztót írok:
Valamikor azt olvastam, hogy a homoszexuálisok előszeretettel választanak katonai pályát.
Nézd! Ilyenkor mindenféle ötlet eszébe jut az embernek.
baráti segítség a babázáshoz és egy éjszakát valahol más helyen eltölteni, wellness-szelni. vagy csak egykis szállodai szobában. változatosság, izgalom...
ha ez sem használ, akkor lehet betegség...
én nem hinném, hogy megcsal!
Nálunk u.ez a helyzet és nem akarlak elkeseríteni, de annyiszor beszéltem már az Urammal és nem változik semmi. Nem ad válasz, nem tudja megmagyarázni, állítólag szeret minket, csak tudnám mennyire??
Még a nyári 3 hetes szabi alatt is alig volt szex, pedig akkor igazán nem lehetett folyton fáradt, valami más a gond.Ne haragudj nem bántani akarlak, csak egyenes csaj vagyon, nem unt meg téged? Ne gondold, hogy mindenképpen van új nő, csak un és kész. ÁÁÁ tudom ez baromi rosszul mangzik.
Barátnőm azt mondja értsem meg náluk meg a férje szexelne egyfolytában, neki meg a háta közepere sem hiányzik, örül ha megussza.Nehéz ügy ez csak az ember lánya a szép fehér ruhában azt gondolja ez a helyzet max. 55 után kezdhet esetleg előkerülni???
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?