Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Mindenki életébe belekevergődzik egy egy bunkó féreg,de a férfiakéba is ám!!!!!!!
Rengeteg dolog van amit nem írok le ide,nem is fogok,hogy ennyi idős létemre hogy megjártam,de még mindig felemelem a fejem,ember vagyok,nő vagyok,és tisztelhető nő vagyok!!!!!
Nem fogom soha de soha alárendelve érezni magam senkinek,de a tiszteletet én magam is megadom másoknak,amíg kiérdemlik!!!
én értettelek Alex..
most általánosságokban beszélünk..
Hivatkoznék több, korábbi hozzászólóra. Ha ezt sugárzod ki magadból, akkor erre reagál a környezet...
...egyszerű és világos a "külső" okokban keresni a hibát -van nekem is ilyen periódusom-, de a velejéig rohadt, mert nem visz előre, hanem még mélyebbre süllyeszt. Önmagát felmentheti vele az ember, de ez nem old meg semmit.
Nem kifejezetten rád irtam-csak általánosságban fogalmaztam meg, -mint látod- önmagam is beleirva.
... értem, de az, hogy valakinek sérelmei vannak, egy vagy kettő valakitől... az nem jelenti azt, hogy a férfiak ilyenek meg olyanok... Ha a 14 éves kor alatti életemet nézném és azt tartottam volna mérvadónak az életem során.... háááááááááááááát... :o(
Ha nem tisztelsz... akkor Téged se fognak... csapda... Sajnálom. :o(
Értelek.
Biztos vagyok benne,hogy a női mivoltot megőrizve is lehet tiszteletet kivívni embereknél,férfiaknál is,annál is inkább gondolom ezt,mert én ugyan főnöke nem voltam senkinek,de vendéglátói pályafutásom némi kinézetet megkívánt,ott feltétlen a nőiességre kellett fektetni a hangsúlyt,de elenyésző kivétellel mindenki tiszteletet tanúsított,mert a viselkedésem volt az ami meghatározta az,hogyan állhatnak hozzám az emberek.....
Csak egy sztori ezzel kapcsolatban:)
Pesten dolgoztam, női főnökkel./Nem gagyi munkahely, gazdasági vonal/. Egy törékeny kb. 55-60 kilós csajszimajszi. Mindig adott a nőiességére-de tudott határozottan kérve követelni/ez a nem mindegy!/.Szuperül csinálta, mindenki elismerte a hihetetlen tudását.Egyszerűen nem volt szüksége arra, hogy külső jegyekkel akarja befolyásolni környezetét. Tudta, amit tudott, hiteles volt, tudott bánni az emberekkel. Ennyi.
A külső -férfias- jegyek/magatartásminta mögé bújás inkább egyéb /tudás, alkalmazkodó-kompromisszum képesség,vezetői habitus/ hiányosságaira utal. Nálam-meg a tapasztataim alapján.
Nyilván.
Csak akkor az ember egyszerű gyermeke ne várjon el mást egyszerű sztereotípiák miatt, ahogy a korábbi hozzászólók tették.
A külső környezeted igyekszed formálni saját képedre/ a külső ingerek pedig téged a társaldalmi/adott közösségi normákra..na igen.. ez a szocializáció folyamata:)
Igazából főleg vezetőbeosztású nők között van a legtöbb olyan aki a tekintély miatt nem engedheti meg a női mivoltát megmutatni,mert a férfi alkalmazottak nem vennék komolyan.Eltakartja a külső értékeket,hogy ne azon legyen a hangsúly.Próbál kemény és szigorú lenni,hogy nyomatéka legyen a szavainak.....
.....egy párkapcsolat az megint más.....ott muszáj nőnek maradni.....egy igazi férfi ízig vérig nőre vágyik!!!!!!
... azért nem sok nő hord zakót és aktatáskát.... nem hinném, hogy ezen múlik, bár ugye a külsőnk tükrözi azért, hogy mi is van belül... ezéééért fogom hamarosan kékre festetni a hajamat... rózsaszín csíkokkal.... és akkor nem leszek buttta szőke! :DDDD
Szerintem nem a férfi és nő dolgokon múlik igazán... hanem az alapoknál romlik el... amikor még az "emberséget" tanuljuk.... szeeeeeeeeeeerintem. :o)
8746,8747-->
Érdekes gondolatok.
A mai világban sajnos a törtető, mindenkit lenyomó álláspontok a sikeresek/szándékosan nem értékest írtam/.Közben a nő elfejt nő lenni. Férfiszerepet vesz fel, aktatáskákkal jár-kel, zakót, és a nadrágot érzi kötelező ruhatárának. Aztán csodálkozik, hogy környezete nem kezeli nőként. Miért is tenné bárki? ...egyszerűen nem az.Férfi magatartásmintát követ, de elvárja, hogy nőként kezeljék...identitás zavaros helyzet.
Határozott , céltudatos lehet egy nő akkor is, ha nőként viselkedik, ha nem akar kibújni saját nemiségéből. Sőt. Szoktam mondani: az igazán okos nő az általa kedvelt férfi oldalán akár tud buta szösziként is viselkedni, ha a helyzet úgy kívánja (bocs a szöszkéktől, csak példa volt).
A nő legyen csak nő, egyéb belemagyarázások nélkül(szingli életmód és egyéb médiabaromságok)...:)
Nem vagytok semmik. :O)))
Pengék és gyorsak :O))))
szia csabucika:DDmesterem:DDD
rosszalkodni??miiiiiiiiiiii??ááááááááááááááááááádehogy:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?