Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Na ez az,előbb vonjuk le a konzekvenciát!!!!!
Mondjuk az előítéleteknél jobban semmit nem utálok,és én magam sem gyakorlom!!!!
hát akkor meg???ha nincs meg hozzá kihívó viselkedés..akkor mi a téves megítélés oka???
csupán az öltözet???
ez igen bonyolult..mert előbb látunk..és csak azután ismerkszünk..:o
Na látod éppen ez az!
Hogy nem érzem magam kihívónak.....
Közvetlen vagyok,de nem bizalmaskodó,mitöbb nő létemre elég nyers a stílusom,de ezt csak az tudja aki ismer.A cuccom nem kurvás,csak elegáns,vagy dekoltált,de az má csak engedtessék meg,hogy eldöntsem mit veszek fel....
... de ugye a ruhával igyekszünk kifejezni, vagy öntudatlanul is kifejezzük az egyéniségünket... vagy neeeeeeeeeeeeeem?
Olívia! Ha szende lennél és teli gátlással... nem vennéd fel a kihívó rucikat... neeeeeeeeem bizony... :o)))
oóóóóóóóóó...
hát igen..ha túl kihívó....:o
igenigen..erről ált azt a konzekvenciát vonják le...
a külső a belsővel alkotja az egészet..
téves konzekvenciát vonnak le emberek sokszor ,,
de Te.. milyen értelemben gondolod ezt ,hogyan érted a téves ítéletet???
Mindig vannak akik mást látnak benned,mint aki vagy!!!De ezek nem számítanak semmit.....
Utálom én személy szerint,ha tévesen ítélnek Rólam,de túlteszem magam az ilyenen könnyen,mert valószínű,hogy az illető nem is akarja látni azt aki tényleg vagyok.Az meg akkor nem érdekel....
ja..ja.énis eztet mondtam:DDD
na várjunk csak..mi az ,hogy nagyjából???
Igen.....na igen....az elégedettség,és kisugárzás....ez a legfontosabb,mert akkor mások is ezt látják nagyjából......
Habár így nők között elmondhatjuk,kevesen vagyunk megelégedve magunkkal,mindig van valami bajunk,de azért kell egy kis önbizalom,mert anélkül lehet az ember lánya akármilyen szép,ha egy csepp kisugárzása nincs!!!
ez egy téma volt Moncsinak...a külső megjelenésében akar változtatni..mert túl férfias..az elmondása szerint...szeretne nőiesebb lenni..!!!
tulajdonképpen a külső tükrözi a belsőt...mármint ha minden jól megy..
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?