Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
azért talán mert sokat vagyok fiúk között, emiatt nem szoktam meggondolni mit és hogyan mondjak
féltékenység?! meglehet, mindig vannak olyanok akik szeretnének ugyanolyanok lenni mint én csakhát célt tévesztenek, és ahhoz asszem születni kell vagy ránevelődni:O)
nem erre a témára gondoltam, hanem úgy általában :) majd megírom priviben :)
a magatartásommal nincs baj, ha úgy tetszik vigyázba állnak mellettem a fiúk és büszkék rám , erre én is büszke vagyok
az öltözködésem az hagy némi kivetnivalót...nem szeretek túl nőiesen öltözni, attól csinosan öltözöm csakhát nem szexin :)))
van kinek nőnek lennem, de ezt tudod
ó..azt én is úgy szeretném..
olyan szépek..kifejezőek a mozdulatok..érzéki..erotikus.....:))
nem a megértésedről van szó..
én elmondtam a véleményem.
én nő akarok lenni de nem bugyuta!!!figyelj..ne férfias légy.nő légy..de határozott,karakteres,meghatározó..egyéniség!!!érted???de az öltözéked tükrözze,hogy azért te egy nő vagy!!!akkor amikor nőnek kell lenned viselkedj úgy..ahogy a helyzet megkívánja...és
a másik dolog,hogy legyen kinek nőnek lenni!!az se elhanyagolható szempont,,
ja és nő-férfi egyaránt ember :))), férfias nő van , és senki nem várja el hogy ne legyél NŐ!!!
mostanában nem igazán értel meg. mi a baj?
pusszantalak.. :))
nem tudom Énzsi, engem általában a nők szoktak lenézni és megszólni..:)) legutóbbi gondomat is ez okozta. fiúkkal nincs bajom, bár se kedves se bájos nem vagyok, csak őszinte és ha kell bunkó
nőkkel nehezebb nekem, mert ha vmelyk megbánt nem igazán tudok vele bunkó lenni, mert nem akarom megbántani a nőies lelküket :O)
szia Moncsi...
addig míg nőies vagy agyatlan is..ez az általános hozzá állás,ha tudod amit ők..akkor elismernek..addig nem!!!és ez nem jó így ..légy nőies,de határozott...gyűlölöm a nyavalygós nőket..sokszor megértem a férfiakat,mikor lenéznek egy nőt...mert bugyutának tettetik magukat..meg valljuk be őszíntén..azért vannak olyanok is:(((de ha tényleg magabiztos..határozott vagy.akkor egy törtető qva leszel!!!:((egy..határozott egyéniséggel rendelkező..magával tisztában lévő férfinak..nem probléma egy határozott,céltudatos nő..mert kiegészítik egymást,nem kell bizonygatni,hogy én vagyok a férfi..a nő pedig alárendeltje..nem kell neki az uralkodás..,mert anélkül is FÉRFI!!!!!!egyszerre kell nőnek és embernek lenni..a kettő nem zárja ki egymást!!!!meg kell tanulni ,hogyan legyünk kedvesek..bájosak..és céltudatosak..határozottak...én most vagyok abban a stádiumban,hogy nem akarok bizonyítani már...megengedem magamnak azt a luxust,hogy nő is lehessek...
hát ez van..kinek a pap..kinek a papné..nekem a fia:DDDDDDDDDD
sziasztok:)
a férfiak csak addig néznek le egy nőt amíg azt hiszik hogy nyávogós és unalmas
ha vki nagyon nőies akkor igyekszenek a közelébe férkőzni
ha pedig hirtelen önmagukkal találják szemben magukat nőként, akkor igyekeznek barátkozni ( mint például én, inkább vagyok férfias mint nőies)
persze van olyan aki nem szereti a magabiztos, talpraesett nőket
de mindenkinek mi sem feélelhetünk meg :)))
most nem példálóznék:DDD
mert meglátják a gondolataim!!!:(((
nahát..az elnyomással nincs gondom:DDDDDDDD
és akkor..a rablánc a lábon nehéz volt..
A béklyó a porba lehullott,
S az ember a napfénybe néz:)))))))))))
a nőnek el kell rejtenie női mivoltát,, nem engedhet teret neki..azt kellene megtanulni..milyen nőnek..és embernek lenni egy személyben..ezt a nehéz össze egyeztetni!!:(((
... milyen nőnek lenni! ... és hogyan kell nőnek lenni! ... sehol nem tanítják, sőt amivel születünk... azt is elnyomjuk magunkban az évek során. :o(
De háááááááááát Neked illlllyen gondod nincs! ... nem vagy elnyomva! :DDDD .... én meg leráztam láncaim! :DDD
jajj..az nagyon jóóó:DDDD
hát igen..kiteljesedés..a test használata..önkifejezés,,igen.kellene oktatni..hogy milyen nőnek lenni:DDD
a testtel mi mindent ki lehet fejezni..érzések...
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?