Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Köszi csajok,a környezetemben több a sötétségpárti......a páromnak viszont a szőke a gyengéje.....:-S.Én szeretek sötét lenni:-)))))hihi
úgyhogy Alex.kisebbségben maradt..egyszem férfi lévén:))..és megszavaztuk a sötétet:DDD
Téged is megnéznélek... szőkén is... meg barnán is.... :o))
... sokkal! Csak úgy világít a gyönyörű szeme a sötét haj alatt... :o)) Cépecske lyány! :o))
most karakteresebb a megjelenése..egészen más..és ez jobb!!:)))
ez jó szín..jobban tükröz téged...
nekem legalábbis..ezt tegyük hozzá:DDD
... összehasonlíthatatlanul jobb a barna, ez a véleményem... de én nő vagyok, tehát mérvadó vagy sem.... hm..... :o))
nekem "sötéten"hihi..jobban tetszel?DDDD
:-))))))))))))))))
Az igazi barna,de jelenleg ében fekete........
Köszönöm!!!:-)))))))))
Kb.3 éve ennek....
nem értem (ragad a rrrrrrrrrrrrrr betűm)
... egészen tisztán látják szerintem... nem érem miért volt a bizonytalanság... :D
várj csak most barna vagy fekete vagy???
nekem tetszik.
de ez csak egy vélemény.
jányok--jányok..jányok a faluban:)))
ollllyasmi...hm..bizonyíiték kell, nem igéret:))
Na!Kitettem magam szőkén......vagy hülyén?Ki tudja.......:-))))))))))))))
... azt mondják Lyány vagyok... vagyis hogy valami ollllyasmi.... :DDDDD
...hja.... mááá' azt se tudom fiú vagyok-e vagy leááány.... asszem körkérdést fogok intézni itt a körülöttem lévőkhöz... hátha valaki okosabb a témában mint én! :DDD
most ugye az a helyzet..hogy totál sötét barnából lettem szőke..vagyis..ha akarom ezt a szőkeséget..akkor festem..ill szőkítem..és ez ugye a kor felvállalásánál problémákat okoz...akkor???most mit mondjak neked??:)))))))))))))))))
ÉM..mióta vagy Pasi??:))))))))))))))))))))
holdkóros??:))))))))))))))))))))
mert csakis az lehetsz..más nem vagy!!:))))))))))))
Te vállalni fogod? Én is festem.... nem vállalom a korom? ;))
én nagyon Kóros vagyok...:)
gondoljuk hogy gondolod.:)))
akkor a legérdekesebb az egész..ha az illető úriember..már igen.igen koros..hát az valami borzalmas:(((
sztem b*zis...és nem bázisra gondoltam:)
... én is láttam... azééé' írtam, hogy hülyén néz ki! :DDDDD
hát..én éppen láttam már festett hajú pasit:DDD
pedig ha tudnák.........hmmmmmmm:DDDD
:o))) Milyen jó a nőknek, festethetik a hajukat, ha őszülnek.... a pasik meg neeeeem, mert az meg elég hülyén néz ki.... :o))) De jóóóóóóóóó nekünk! :o)))))
További ajánlott fórumok: