Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
a kényszer az semmire se vezet..mindent szabad akaratból kell tenni..akkor van értelme..és csakis akkor leli az ember örömét benne...
és még ha nem is sikeres az ember esetleg,akkor sincsen baj,,de hát..nem is azért kell csinálni..hanem a saját boldogságáért..a felszabadultság érzéséért..:)))
beteg vagy???nem is mondtad:(((
jó éjszakát...
Igen ..... örülök neki .... :o))
Engem annak idején balettra járattak általánosban ..... de nem az én választásom volt, utáltam ..... és nem is volt sikerélményem sem ..... a lányom viszont szabadon választotta, imádja is ..... és ennek nagyon örülök! :o)))
én is megyek nemsokára, kezdek lázasodni :(
jó éjt
Pussz... Lányok... lépek, mert jön az új hét. Majd holnap munkahelyről... ;))
Jó éjt, szép álmokat Nektek! :o)
Én is már csak itthon... :o( Egyszerre kezdtük a Leánnyal... elkísért, mert ráért... aztán ő kinőtte magát, és úgy már iszonyú sok pénz lett. ws-ek, magánórák, darbuka órák... és most a bollywood-, showtánc és hastáncoktatóit csinálja.... cóval gatya rámegy. :o)
De jó dvd-im, zenéim vannak... végülis itthon még jobb.... csak kellene egy nagy tükör a szobámba... de maaaaaaaaaaaajd lesz az is... :o)))
Csoportba most nem járok, csak itthon magamnak .... anno megszűnt az a csoport, ill. az új időpont már nem volt jó, a munka miatt kevesebb időm lett hirtelen ..... azóta nagyjából megint van egy kialakult rendszer .... lenne hova beilleszteni .... :o)))
Egy "névtelen" lányhoz ..... kollegák vagyunk .... mellette hastáncot is tanít ....
ne érts már megint félre!!:))))))Moncsi!!:)))))))))
most nem effektíve rólad van szó..általánosságban!!!:)))
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?