Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
és tegnap? Dia miért nem mondta meg ott a kocsmában, hogy nem Regina, most egyedül akarok lenni otthon!
Annyira látszik, hogy semmit se fogott fel abból amit Dia mondott neki! És az a szomorú, hogy aki féltékeny típus, birtokló, és ezt magától nem fogja vissza, az nem biztos egyáltalán, hogy meg tud változni!
Tényleg sz*r mikor egyiknek több szabadság kell mint a másiknak, de akkor, ha ennyire sem egyeztethető össze egy kapcsolat, az nem fog sokáig működni!
Én már nem is nézem ezt az egészet, mert annyira elegem lett a sok baromságból.
Csak itt is olvasgatok néha.. Jól döntöttem. :)
Én is nagyon megértem Diát, hasonlóan vélekedek a dolgokról, mint ő!
Mimi kutyus nagyon cuki volt :)
Dia ilyen, elmondta előre Joenak is , Reginának is, egyik se fogta fel
Azt gondolták, mondja csak, majd másképp lesz
sziasztok
akkor már biztos a mai? Mármint Dia szakítása Reginával! Egyébként attól függetlenül, hogy Reginát sajnálom, megértem Diát is. Én se értem miért kell ennyire megfojtani a másikat...
Én tudatosan kerültem az ilyesmit, pedig féltékeny típus vagyok. Bár nem ilyen durván!!! Én is mindig a férjemen lógtam volna mikor együtt jártunk. De inkább engedtem, nem kerestem folyton. Amit Anikó is mondott: megvártam sokszor, hogy ő keressen. Nem tudom ugyan, hogy mennyire lett volna elege belőlem, ha Reginaként viselkedem, de nem is akarom tudni:)
Szóval megértem Diát!!!!
Sziasztok!
Én csak nemrég kezdtem el nézni a sorozatot a tv-ben, de utána egyből elkezdtem visszanézni az elejétől is :) Tényleg érezhető, mennyivel jobb volt az elején, még voltak vicces dolgok, történések (főleg Lalival) bulik stb, amiken lehetett nevetni, de sajna most csak a balhék mennek, semmi más :(
Remélem az új szereplőkkel picit visszatér vmi élet is a sorozatba.
Amúgy az igaz, hogy nyáron lesz szünet?
Kristófot amúgy se ártana 30 részenként elagyabugyálni. :)
Bár amilyen agysebészek a mostani "barátnői"...
:) vmi tömegverekedős jelenet is volt :)
Kristóf kavart vmit... ki más? :)
Amúgy, többször jönnek ide a nyáron, ha vki esetleg szerepelni is szeretne... :)
Gondolom Ritát könnyű kiszúrni a tömegben.
És ezt nem a pozitív értelemben mondom...
>:-)
Én is olvastam az előzetest Kristóf a tenyészcsődör megint összejön valakivel és tovább ölik egymást a lnyok, főleg a két szentszűáz Ritácska a Zsófika !!!! Mikor fordulnak már magukba , hogy nagyobb ribik , mint ahogy ők mondták Anikóra.
Regi megérdemli, hogy Dia szakít vele, megfojtja a féltékenységével - ez is egy betegség
Regina kezd nagyon ciki lenni!
Mint a volt barátnője, Rita.