Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Ja és mégegy. Ezek a lányok a világ felé mutatják, hogy milyen fittek - csinosak - drága ruhák stb. és milyen piszokban élnek ... szép jellem
Rita síma klinikai eset - mutogathatnák ! De tényleg ebben a filmben már eleje óta azt nézem, hogy hogy tudnak ilyen koszban élni NŐK!!!!! a pasik jobban takarítanak - szegény Lali :-) - az agyukig nem jut el főleg Ritának, hogy ők is zabáltak (bocs de erre a karakterre nem tudok mást írni) ... akkor miért nem mosogat el mindenki maga (vendége Kristóf) után ???? Tényleg egész nap fekszenek a szobájukban és nem érnek rá elmosogatni. Na azért ezt nem hiszem , hogy ennyire igaz lenne a való életben, mert amit Hannáék csinálnak , mint tinik jobban hiszem és bennük több rendszeretet van, mint ebben a felnőtt bagázsban! Nem vagyok dühös, mert miért lennék, de utálom a koszt !
Rita: Mosogatás expert!
Műanyag edényeket kellene neki venni, h ne vágja ki kukába a porcelánt!
Regina +kergült, régen kirugtam volna
hát nem tudom ezt a sütis dolgot mire vélni....
szerintem 2 hét után durva szaga lenne, meg íze is.
Erre Ritának van pofája azt mondani, hogy megmérgezte őket Gabi? Senki nem kérte hogy egyen bele más kajájába....
ez hülye -.-
Hát egyre jobban hiszem, hogy nem véletlen, hogy eljött hazulról, mert nem való neki a normális élet ill. azt hiszi, hogy ő a tuti jó csaj okos ...stb.
Hát igen - Rita úgy rávetette magát, mintha hetek óta nem evett volna már ! Mellesleg tényleg csak ilyen idétlenek eszik meg, mert ha már két hetes volt, nem hiszem , hogy túl frissnek tünt !
Nem tudom ki hogy van vele, de ha találok egy doboz sütit valakinek a kocsijában nem fogok belőle enni!
Szép is az, amikor átjön vki h hallgass már meg, de a tanácsaidból nem kérek a'la Rita!
"az ő szintjük meg csak süllyed egyre lejjebb..."
És eleve se volt magas. :)
Azért Anikó helyébe a két nagypofájút - Zsódi és Rita - kiosztanám, hogy mit tesznek ők ... konkrétan elszeretik a "szerelmüket - mely nem más mint Kristóf a főnyeremény pasi - és míg ő bevallotta, ők hazudnak mint a vízfolyás, azért megérdemelnék , hgy a képükbe vágják az igazságot, bár ezekről leperegne és még nekik lenne nagy pofájuk !
Remélem mert őt kedveltem.
Mennyire kicsinálták anno Anikót! Ők tripla akkora r.ngyók lettek! Sőt, azóta Anikó nagyon is jófej csajszi, az ő szintjük meg csak süllyed egyre lejjebb...
Marci kezd helyrerázódni. Jó lesz ő még ! :-)
Kristóf és Rita a genyóságban jól összeillenek ! Remélem kiderül, hogy Zsófi miért is hagyta el a bugyiját a konyhában !!! Rita "orra" alá kellene dörgölni !!!! Balázs azért normálisabb annál, hogy ezek után is kelljen neki Zsófika !!! Igen jó lenne, ha Rita és Kristóf eltünne az albérletből, náluk még Vivien is jobb volt! Ezek ketten úgy hazudnak , mint a vízfolyás, nagyon várom már, hogy ez a boszorka Rita pofára essen, de nagyon és ne álljon mellé senki vígasztalni
Az egészből Lali meg Gábor ér valamit,a többi undormány,már Marci is.
hát megint Lali volt a legjobb ,ez a sorozat miatta nézhető még.
Ilyen tartás nélküli nőket, mint ezek...! Ennyire k.rvák, hogy nem tudják türtrőztetni magukat, elég egy csettintés?
A "fantasztikus négyes" nélkül annyira jó csapat voltak tegnap! Lali, de cuki volt! :)
Én Joe helyében nem tudtam volna megállni, h torkon ne ragadjam azt a hímr.ngyó Kristóf tetvet, mikor azt mondta neki, h ő van otthon, nem Joe! Marci- eset ide vagy oda, jogos lett volna egy "legyintés"!
Zsófi? Ennyire hülye nő él a földön?
Ennyi megaláztatás után, még ráugrik?
Lalinak igaza volt! A kiköltözött négyesben sokkal jobb arcok vannak, mint akik mellette rontják a levegőt.
Zsófi nem sokat okosodott látom!
Szegény Lali! Ez a mocskos rohadék Kristóf miatt van minden baj.
Na, látom, te is felhúztad magad. Nem is csodálom, én is igy vagyok ezzel. Szörnyű az egész, úgy , ahogy van.
Szerintem is,miatta nézem!
Lali hogy örül:))
Csupaszív fiú :)
azt hiszem kijelenthetem, hogy se Rita , se Zsófi nem teljesen normális...kezdeni egy ilyen Kristóf féle pasival...szörnyű
Szegény Lali, neki soha nem jön össze csajozás terén semmi :(
Regina akkorát fordult. Mi lett vele? Ennyire nem lehet szerelmes, mert azt konkrétan még nem láttam rajta.
További ajánlott fórumok: