Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
nem gyenge, amit Rita művel, mióta visszajött. Fordult egy 180-ast, és most fűvel-fával..
... de pénzt kérni azt szeret, de az is úgy lenne jó neki, ha átküldenék neki havonta, hogy ne is lássa őket ... nagyon helyre kellene már tenni ezt kis csajt, de továbbra is az az érzésem, hogy Karcsi olyan helyzetbe fogja kényszeríteni, hogy rájön, milyen hülyén, gyerekesen bután viselkedik !
Én azt szeretném már látni, hogy ezt a nagypofájú, gusztustalanul viselkedő, nagy arcú, cinikus és tenyérbemászó riherongy Vivient valaki jól pofán vágja. Na én ezt várom, már csak ezért nézem.
És Hannácskának sem ártana egy kijózanító nyakas. Hogy merészel igy beszélni a szüleivel? Az anyjával, aki tényleg csak jót akar neki és egy normális nő. Hogy az anyja ne szóljon bele az életébe. meg az apja se. Egy kis szaros 17 évesnek? Hát dehogynem! Sőt! mellettük lenne a helye. Inkább örülne, hogy vannak szülei. Más örülne neki, olyan ,akit eldobtak anno, és azt sem tudja, kihez tartozik. Hálátlan kis dög.
Körülbelül!
30 részen keresztül ment a hiszti Anikóra mostanra meg kb mind3 magas erkölcsi piedesztán álló, makulátlan lányt megkapta Kristóf...
Ahogy nézem Zsófi művésznő lassan ráun a Vivientől elcsórt Balázsra és visszamegy megint 221.-jére Kristófhoz!
Hát nem tudom Lali hogy áll, de első élménynek nem szretném a Ritát kösz...!
>:)
Igen nagyobb fantáziájuk is lehetne, minthogy örökké csak a szex jár az eszükbe, meg az ordítózés, egymás kiborítása stb. Ezeknek a dolgoknak azért valljuk meg alapkezdeményezője Zsófi és Rita a nagy egójukkal és Anikó utálatukkal, mert az a hadjárat amit ők tettek nagyon nagy túlzás, hisz ha normálisan gondolkodnak nem egy életre utálják meg ribizik le a lányt, mert csak kristóffal tette meg azt amit nem kellett volna, megbánta .. stb. Innen indult ez az egész utálkkozás, visítozás stb. Meg abból, hogy ANikót ez az eset után rögtön kirakták, Vivviennek (akinek akkor is nagy volt a pofája) meg mindig adtak egy utolsó esélyt ... hát megkapták tőle a hálát. Azért lehetne ebbe a sorozatb emberi értékeket is tenni, nem csak ivást, szexet, drogozás, brutalitást .. stb. Szegény Lali sérül talán a legjobban :-)
(tetszett mikor bezsél telefonon Gabival, majd ajtót nyit neki, megörül, és a telefonba beszél .. :-)
Egyre erkölcstelenebb ez az egész. Körbejárnak a párosok. A végére már nem lesz olyan aki nem volt mindenkivel! Ezt a vonalat kicsit visszafoghatnák, mert már az abszurd kategóriába tartozik!
Ide oda szolidalitás a családdal nem bírom továb...de a hogyvoltot olvasom imádom,írto jó ajánlom mindenkinek.
Hát sok új nem .3hónap alatt ugyanazokat a köröket lenyomtuk Kri.-Zsófi -Anikó,Lali -Gabi-Szandi,Dia-Joe-Regina kb mind egyforma citu,most jönn Rita-Kristóf-Zsófi...szoval ugyanazt a csontott nyalogatjuk,rágjuk.Egyre életszerütlenebb összetákolt foss sajnos
2 hét Londontol még nem zakkan meg ennyire senki hogy kefél össze vissza érzelem nélkül
Lalit is magára húzhatná már/szegényt/ :)
Az ÚjRita nem vacakol sokat. Lassan lekörözi Vivient is!
Én is igy látom. Már nem érdekes, mindig ugyanaz a balhé és ordítozás, mindenki mindenkivel dolog. Nem tudom, mi lesz igy..
Annyira kezd íritálóvá válni ez a dolog.Mert az oké hogy ostoba,de eddig még szorakoztatott néha.De most már idegesítő ez a sok arogáns,pökhendi nincs az az ember aki Kristófot ne vágta volna pofán,és a RibiVivit is a gangról vágnám ki.Ugyanaz minden részben,reggel buli aztán takarodjanak,kiabálás,valaki lefekszika legjobb barátja valakijével...lefáraszt ,már nem szórakoztat.Kár
Ezt a mocskos pofájú Vivient is valaki jól kioszthatná, úgy, egy nagy péklapáttal, hogy próbáljon meg már emberi módon és nyelven beszélni másokkal. Honnan van ennek a kis ribinek ekkora arca? Mire? Kinek képzeli magát? Én adnék neki rendesen, hogy a fal adja a másikat.
Szerintem meg nem manófeje van, (a manó aranyos) hanem egy ocsmány majom feje van. Undorító görény ez a Kristóf.
Hát ez hülye, mármit Hanna anyja
Vivien +érdemelne egy péklapátot
De most Hanna is, a kis sunyi hp.
Nem hiszem, hogy valaki is innen vesz jó v. rossz példát. ÍSztem a fiatalok nem egy film láttán lesznek drogos, szexelnek fűvel - fával, buliznak .. stb. nem is érdekli őket igazán ez a sorozat, mert akkor is inkább buliznak ,mikor ezt adják, ill. megvetik a történéseket , mert nem akarnak ilyenek lenni. Ez csak egy film ! - sorozat ! Ami ebben történik nem újdonság nekik ...
Mikor vigyorra torzul a pofája, akkor a leginkább! :)
Igen, ez az idegesítő, h ki ez a gyökér, az isten? Mert úgy van beállítva. Lehet, h néha kiosztják meg elküldik a francba, de utána meg újra elájulnak tőle. És mind! Egyik sem mondja neki, h bocsi, de nem.
Azzal a manó fejével nem is az a top kategória. Hát a stílusa meg kritikán aluli és beteges! És ez van beállítva az ellenállhatatlanság szobrának, döbbenet...
Ezt a fazont nem bírom elviselni a sorozatban! Grrr...
Ezt én sem értem, miért gondolják az irók, hogy egy ilyen pofátlan, mocskos, jellemtelen pasi kell a nőknek, mint a Kristóf. Biztosan van ilyen, de nem kell minden nőnek egy ilyen rohadék. Kristóf csak kihasználja a nőket, saját bevallása szerint is, hogy lehet, hogy minden csajt az ágyba tud vinni? Vagy egyik nőnek sincs önérzete és büszkesége? Mert hogy Kristóf a farka után megy, az ok, ebben az esetben, de hogy minden csaj meg elájul tőle.. Na ilyen nincs. Még csak Regi nem volt meg neki, de az nem is lesz.
Rita lökött,Gábornak örülök hogy visszajött bár nem értem mi történhetett.
Én ettől a köcsög Kristóf ellenéllhatatlannak történő beállításától kapok frászt!
Nekem csak a tenyerem bizsereg tőle...
Kész kabaré az egész. Mindenki mindenkivel ész és érzelmek nélkül. Ezt kell mutogatni a fiataloknak. Gratulálok a fgkönyv írójának. Kíváncsi vagyok, mikor tiltják már le ezt a szennyet, vagy teszik későbbre. Folyton buliznak, egymás partnereivel bújnak ágyba érzelmek nélkül, csak a szex miatt. Egyik kihasználja a másikat. Isznak, drogoznak, (Hanna és a barátai)többen nem dolgoznak, másokból élnek. (Karesz, Kristóf) Milyen példát mutat ez az egész a fiataloknak? Így kell élni? És valóban így élnek sokan?? Nem. Bár vannak akik így élnek, ez azért mégsem jellemző. Én csak azért nézem ezt az elvetemült baromságot, mert mazochista vagyok.
"Balázs és Rita rosszul lesznek, miközben Zsófi és Kristóf a pakolás közben közelebb kerülnek egymáshoz és együtt töltik az éjszakát"
Az előzetesből hoztam,,ááá,de gáááz...
Az egy béna sorozat,ami teli van bolondal!!
További ajánlott fórumok: