Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! fórum

Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)

852. kszb (válaszként erre: 851. - Kozi001)
2013. máj. 24. 20:32
hát Regina... pfff... eddig azt hittem, legalább ő normális:)
851. kozi001 (válaszként erre: 850. - Kszb)
2013. máj. 24. 20:26

Muszáj valakinek! :)

Marci meg Ragina már nagyon gáz lett!

Regina = Rita 2.0

850. kszb
2013. máj. 24. 20:14
ej ha! :) Anikó milyen kis bölcs lett :) Mindenki életét ő teszi rendbe? :)
2013. máj. 24. 20:04
Élnek a görik!!
848. kozi001 (válaszként erre: 845. - Bihter85)
2013. máj. 24. 13:22

+1

Rita:

idegbeteg sárkány --> könnyűvérű gonosz boszorkány

847. Bihter85 (válaszként erre: 846. - Acuko)
2013. máj. 24. 12:13
Túlzásba vannak esve. Kevésbé pszichotikusan élvezhetőbb volna a műsor.
846. acuko (válaszként erre: 845. - Bihter85)
2013. máj. 24. 12:11
És nekünk egy ilyen elmebeteg szökevény bandát kell napról napra néznünk. Becsukták a Lipótmezőt, most itt tolakodnak be az életünkbe ezek az elmebetegek. :)
845. Bihter85 (válaszként erre: 838. - Noarashi)
2013. máj. 24. 12:05

Én az elejétől mondtam, h a Rita borderline.

Mostanra kiteljesedett a pszichózisa is. Szakmailag egy tökéletes példa!

Vivienben is vannak borderes dolgok, de ő szerintem a droggal meg a piával csapta szét az agyát.

Marci szimplán egy puha.öcs, akit egy borderline így kikészít. Ő egy éretlen személyiség.

A Kristóf meg egy egomán pszichopata, akinek már abszolút megszünt az reális énképe.

A banda háromnegyede kapna diagnózisokat egy pszichiátrián!

844. Noarashi (válaszként erre: 843. - Acuko)
2013. máj. 24. 11:46
Én is sajnálom h ilyen nézhetetlen lett. Két részt nem látsz, és a szereplők telejesn másmilyenek lesznek. Nem azt mondom, hogy nincs jobb dolgom, mint tévét nézni, de néha jó egy kis kikapcs, amikor nem kell gondolkodnod. De ez nem jelenti azt hogy olyan műsort nyomjanak le a torkodon, aminél nemhogy gondolkodni nem kell, de rohamos agykárosodást okoz. De még ez is hagyján, néha elrötyög az ember ilyenen is,nem kell mindig a magas kultúra. De ez a műsor már másról nem szól csak a drámáról, az erkölcstelen hozzáállásról. Ott tartok, hogy még a legkövetkezetesebb figura Kristóf. Szarházi volt elején is, és hozza a szintet most is :)
843. acuko (válaszként erre: 842. - Noarashi)
2013. máj. 24. 11:38

Pontosan igy látom én is!!!

Nézzenek hülyének minket, nem bánom, de ha már adnak egy ilyen műsort, akkor azt úgy tervezzék meg, hogy az ember ne ábránduljon ki belőle.

Legyenek pozitiv dolgok is benne, és lehessen esetleg példaképet is találni. Jó, pozitív példaképet.

nagyon elalpáriasodott az egész, szégyen, engem irritál már, és én nem fogom nézni, elkapcsolok, van más, nem kötelező ezt nézni.

Engem, mint nézőt, elvesztettek, az biztos.

842. Noarashi (válaszként erre: 840. - Acuko)
2013. máj. 24. 11:33
Na most ilyenkor feldobhatjuk a kérdést, hogy azért ilyen szinten aluliak a mai tévéműsorok, mert erre van igény, vagy pedig azért nézzük ezt, mert nincs más, de lenne többre igény. Értem én h a ker tévék szerkesztői meg nagy fejesei csak a profitot nézik, no meg agyatlan amőbának a nézőit, de azért szerintem egy ilyen műsort is lehetne úgy megcsinálni, hogy élvezhető is legyen, legyenek benne azonosulásra alkalmas szereplők (mert most nincs), és attól még ne legyen alpári. Akár jó karakterek is lehetnének benne, mert pl kell egy idegebeteg Rita, akit lehet sajnálni vagy utálni, stb...de akkor vezessék végig azt a karaktert.
841. pzm3
2013. máj. 24. 11:02
840. acuko (válaszként erre: 838. - Noarashi)
2013. máj. 24. 11:01

Az a baj, hogy valaki megír valami marhaságot, és azt egyszerűen benyomják nekünk, ha akarjuk, ha nem. El lehet dönteni, nézzük-e vagy sem.

de ha én úgy döntök, hogy nem nézem tovább, mert egy fos, akkor is fogják nyomni. Szerinted érdekli őket a nézők véleménye?? NEM!

Ki kell tölteni a műsoridőt. Ennyi.

Azért szomorú, hogy nem törődnek azok véleményével, akinek készítik a műsort. Mert ha törődnének vele, akkor nem ilyen dolgokat adnának, mint amit mostanában. A forgatókönyv iró igy látja jónak, ő ezt élvezi, jaj de jó, a sok konfliktus vonzza a nézőket, adjunk nekik minél többet. Pedig lehet hogy téved. Az emberek már tele vannak problémával, szeretnének inkább egy kis jót is látni, nem csak a sok negatívat és sok rosszat. Szerintem.

839. pzm3
2013. máj. 24. 10:57

[link]

ha valaki kiváncsi....

2013. máj. 24. 10:36

Nem tudom, kik írják a forgatókönyvet, de én kivágnám őket, mint macskát szarni.

Ilyen nincs, hogy valaki egy hét angol levegő után ennyire kiforduljon magából, mint a Rita. Vagy akkor derüljön már ki róla, hogy amúgy egy pszichopata, bordeline meg minden ötvöződik benne, és ehhez még egy kis skizofrénia is, na akkor elhiszem, hogy ennyire kiforduljon magából.

Marci meg a másik, aki eddig életművész, nők kedvence, most meg egy idegbeteg nő miatt fordul be. Na ja. Meg már az is nevetséges volt, amikor 2 üveg sörtől úgy berúgott, h kipróbálta Joe lányát.

Szóval értem én hogy kellenek a történések, de valamennyire ne szakadjunk már el ennyire a realitástól.

Ha így folytatják, akkor bizonyára hamarosan kiderül, hogy Rita nem is Rita csak az ikertestévre, akivel véletlenül összetalálkozott Londonban, és most szerepet cserélnek.

És hasonlók.....túl sok dél-amerikai sorozatot néztek a műsor késztítői.

837. acuko
2013. máj. 24. 10:29

Az egész bandából Regina, Joe Gabi és Lali, aki valamennyire normális. A többi a szemétdombra való, Kristóffal, Viviennel és Ritával az élen.

Tényleg felhúztam magam, ennyire negatív dolog nekem nem hiányzik, úgy hogy valószínű, nem nézem tovább a műsort, mert teljesen lehúz.

Ha majd valami pozitív dolog történik, valami emberi értéket is fel tudnak mutatni, ha valóban a szeretet és a megértés, egymás segítése, stb fogja felütni a fejét a műsorban, akkor szóljatok!! Majd akkor, talán belenézek. Addig meg kerülöm.

Sziasztok!!!!

836. acuko
2013. máj. 24. 10:25

Vivien: Undorító, mocskos szemét kis ribizli. Komolyan nekem már lendült a kezemm, amikor neki támadt mindenkinek. és még ő hajtogatja, hogy Joe egy állat mert behúzott egyet a Marcinak. ő most mit tett?? Ez mennyivel különb? És hogy és milyen stílusban beszél már mindenkivel. Hogy majd ő megkeseríti mindenkinek az életét.. na, ja.. Az ilyen ember összeférhetetlen, nem közösségbe, hanem az erőbe, egy barlangba való. Együttélésre képtelen, beteg ez is, mint Rita.

és most elmegy Olaszországba. csak úgy, gondol egyet és megy. mert ez csak igy megy, kidobtak, mennem kell, már indulok is. Mintha a szomszéd faluba menne. Ez is vicc.

835. acuko
2013. máj. 24. 10:22
Joe: Vicc. Ő a főbérlő, és ő megy el otthonról. Ő költözik el, mert az albérlők, a többiek nem tudnak viselkedni. Hihetetlen. Kristóf féreg meg élősködve elfoglalja a szobáját. Nem dolgozik, nincs pénze, és milyen jogon van egyáltalán ott? ja! Mert most már Ritával ők egy pár. Azért mert csókolóztak? Ettől ők már egy pár?? És ki fizeti a részét??? Nem semmi.
834. acuko
2013. máj. 24. 10:19

Most néztem vissza a tegnapi műsort. Tényleg elegem van már ebből.

Hát, komolyan, már az ember rossz érzésekkel nézi, mert egyszerűen lehúz ez az egész. Annyira negatív, annyira rossz érzéseket kelt.

Marci. Férfi ez egyáltalán??? Sir mint egy taknyos kiskölyök? És miért? Mert a tesója elmegy Olaszországba "dolgozni"? Azért, mert egy idióta pszichopata csaj kidobta? Összetörik és sirdogál?? Hát férfi az ilyen??? Szerintem nem. Egy szaros, pisis kislány. Nem férfi.

833. kozi001 (válaszként erre: 830. - Bihter85)
2013. máj. 24. 09:46

Mehettek volna Ritástúl a levesbe!

Külföldre? Hát még hagyján, de olaszba "táncolni a sok szépfiú olasz férfihoz"...

2013. máj. 24. 08:23
Milyen dolog az,hogy a főbérlő költözik ki a lakásból,mert az albérlők nem tudnak alkalmazkodni?
831. Mirto (válaszként erre: 807. - Kozi001)
2013. máj. 24. 07:58

Hehe és milyen komoly munkát végez :-9 abból aztán telik ezer ft-os csokikra ... stb.

Sajnos elég következetlenek , mert lassan már amit ANikó tett inkább hőstett, mint bűn és rögtön kivágták az albérletből, amit azóta tesznek a lakótársak lassan már büntetendő !

Zsófi ha megint lefekszik Kristóffal ő is készülhet az idegösszeomlásra , mint Rita és hát az előzetest látva Regi a féltékenységével szintén ! Remélem Dia már nem ad neki újabb esélyt, mert ha egy ember egyszer -kétszer féltékeny , mindig az lesz és megmérgez minden kapcsolatot

2013. máj. 24. 07:24

Rita úgy váltott át röhögésbe a megtépés után, mint a pszichotrillerekben szoktak a bomlott főgonoszok. Még nem ennyire kellett volna megszaggatni!

Az tetszett, ahogy Balázs kirúgta a széket a betegagyú Kristóf alól!:)

Én Ritástól együtt kivágnám őket a p.csába. Egy pár vagytok? Akkor skera mind a kettő. Köteles eltűrni bárki is egy betolakodó, ingyenélő hímr.ngyót?

Itt akinek bánata van, rögtön röppen a legközelebbi járattal külföldre? Érdekes...

2013. máj. 24. 06:13
Na nem mintha bárkit érdekelne de én mátol kezdve ezt a gagyi szennyet biztos nem nézem úgy car az egész ahogy van pedig eleinte nagyon tetszett! Sziasztok.
828. acuko (válaszként erre: 801. - Keettee)
2013. máj. 23. 22:07
Kedvenc karakter? Egy ilyen önimádó egoista, nagyarcú, pofátlan alak? Igen? Hát gratulálok!
827. dorkadorka (válaszként erre: 826. - Dorkadorka)
2013. máj. 23. 21:38

Tessék,itt a mai rész:

[link]

826. dorkadorka (válaszként erre: 824. - Regin_a)
2013. máj. 23. 21:36
Persze,az RTL honlapján azonnal felteszik,néha én is ott nézem,ha lemaradok róla.
2013. máj. 23. 21:36

Ritának ez a sátáni röhögése nagggyon gáz volt..Jesszusom...:-OOO

Joe és Regi? Hát ez is hülyeség..eddig szidta,mint a bokrot,most meg együtt laknak? És ha Regi gondol egyet és felviszi Diát?

Kristóf levakarhatatlan....brrr

Ez a Balázs eléggé szimpi nekem.Zsófika meg eléggé gáz volt,hogy tartózkodott a szavazásnál..

Marcinál elég carra sikeredett a sírós jelenet.

Lali az Lali..édes pofa...

824. Regin_a (válaszként erre: 823. - Dorkadorka)
2013. máj. 23. 21:34

Online RTL-en ismétlik?

Megkeresem , köszi

823. dorkadorka (válaszként erre: 821. - Regin_a)
2013. máj. 23. 21:28
Nézd vissza...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook